Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

I kdyby Macinka dal Turkovi “pinky promise”, že dostane ministerský křeslo, když je dostane do sněmovny, tak tam moc smyslu nevidím. Dělat řadového poslance v EP není finančně moc rozdílné od ministra. Tím jak to strategicky Macinka posral, tak je dostal na sestupnou trajektorii, aby se už znovu do PS nedostali + strukturou té “strany” se i úplně rozpadli jak VV (je vtipný že se pořád argumentuje zásluhami Turka pro Motoristy a nikomu není divný, že ani není členem té strany). Podle průzkumů 70% Motoristů volilo i Pavla. Věřím, že většina by to teď Motoristům nehodila. Takže ta úvaha od Petrose (M vydíraný galerkou) dává smysl, ale důkazy chybí 

Můj osobní názor na budoucnost - Bába potřebuje imunitu. Jakmile mu to SPD/M odkývá, tak se postupem času začnou objevovat další pikatnosti na Turka a i snad Macinku. Na to je už Bába expert, aby si ty štěkající pinčle udržel na vodítku. Zároveň bude stát na straně Pavla, aby v případě předčasných voleb stáhl většinu M k sobě 

• Like 1
  • Odpovědi 20,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

25.10.2025:

Bez Turka do vlády nejdeme, vzkázal Macinka Babišovi.

Bert nyní: no, tak to chci vidět, co bude Micinka dělat po té, co AB Totůrkovo angažmá definitivně odpískal.

Odesláno

Všechno se to motá jen okolo Babišovy imunity. Mám za to, že Babiše Výfukáři také serou, ale potřebuje jejich podporu.

To samé SPD a jejich podvodná koalice...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 1
Odesláno
před 4 minutami, lamizol napsal:

Pánové jestli tady začneme řešit to, jestli někdo dal šipčičku nahoru nebo dolu, tvl tak to už moc né?...

Já to neřeším,  úplně upřímně mě to zajímá.

Odesláno
před 41 minutami, JR_2010 napsal:

Já to neřeším,  úplně upřímně mě to zajímá.

Když projdeš předchozích cca 10 stránek, uvidíš že sype červený šipečky pod skoro všechny příspěvky, co nejsou vlídné k té bandě sráčů (je to jeho prakticky jediná akivita na fóru, argumenty žádné)... Taky si zkusím vykoledovat:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 1
  • Haha 4
Odesláno
před 10 minutami, M.K. napsal:

Když projdeš předchozích cca 10 stránek, uvidíš že sype červený šipečky pod skoro všechny příspěvky, co nejsou vlídné k té bandě sráčů (je to jeho prakticky jediná akivita na fóru, argumenty žádné)... Taky si zkusím vykoledovat:

Já dostal mínus za to, že se mi líbila černá kytara ve vlákně o kytarách 😅

Odesláno

Ze zveřejněných fotografií z Epsteinova archivu mě zaujala tato, která, svým
způsobem, je jako jedna z mála alespoň trochu úsměvná.
A docela charakterizuje obrovsky zbytnělé ego Donalda, které měl/má
dlouhodobě.

On Donald je tam na mnoha dokumentech resp. fotkách případně
existují i videa.
Nemám náhled na to, co přesně se v US děje, ale připadá mi, že tu munici,
kterou Epstein files na Donalda poskytují, demokraté nevyužívají naplno.
Doufám, že se mýlím.

Odesláno
před 5 hodinami, Bert napsal:

Jsme v žumpě, takže bez servítků: @Lalla je sráč. Vůbec nic by se nestalo, kdyby tady s námi nebyl.

Vidím, že máš potřebu urážet. Je všechno v pořádku?

Odesláno

V naprostém. Pokud se podivuješ takovémuto přímému ataku, dovoluji si připomenout první větu tohoto vlákna: Přátelé, sem můžete ventilovat své osobní animozity, protože jinde za ně dostanete BAN.

Odesláno
před 5 minutami, Kristian.nov napsal:

Prostě když tě doma nasere stará, tak tady můžeš váženého člena poslat do prdele a představovat si, že je to říkáš svojí ženě...😈

Di do prdele, fakt ? 

• Díky 1
  • Haha 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...