Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

@lamizol kurva nech si ty argumentační fauly. V rozhovoru je jasně vyjádřeno co a jak prezident myslel. Proč se na to dodatečně ptáš? Ty jsi ten rozhovor neslyšel? Zvaž, jestli Ti nebude líp na novinkách.

• Hlasovat proti 1
  • Odpovědi 21,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Babiš je rád, že tam takový debily má. Jednak za něj dělat špinavou práci. A za druhý v tý klauniádě kolem sebe vypadá jako rozumnej a státotvornej politik.

Odesláno

@Bert To nebyl žádnej argumentační faul, to byl příklad toho, jak myšlenka umlčet média je stupidní a chtěl jsem to kolegovi vysvětlit příkladem a zrovna Anglie byl krásnej příklad, hlavně v bezpečnosti těch dětí jak zmiňoval. Ba naopak informovanost je záruka demokracie, protože pak už to smrdí cenzurou a to už jsme tady měli... 

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Si tak sedíme se ženou v obýváku. Každý si čteme to svoje, v pozadí v TV zprávy. A že ženy najednou vypadne slovo "verbež". Dlouho jsem ho neslyšel. Ale potěšila mě.

Odesláno

Tak Mark Rutte docela na pohodu, na to jak nás opět někteří vysoký představitelé strašili 😆 Čekal jsem minimálně vyloučení z NATO, když ta jeho návštěva nevěštila vůbec nic dobrého.....

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 4
Odesláno
před 24 minutami, African napsal:

Tak Mark Rutte docela na pohodu, na to jak nás opět někteří vysoký představitelé strašili 😆 Čekal jsem minimálně vyloučení z NATO, když ta jeho návštěva nevěštila vůbec nic dobrého.....

A dokonce máme plán, jak zajistit bezpečnost v Hormuzu 😉.  Ještě budeme za borce.

• Haha 1
Odesláno
2 minutes ago, Prochy68 said:

A dokonce máme plán, jak zajistit bezpečnost v Hormuzu 😉.  Ještě budeme za borce.

No, to se nechám upřímně také překvapit 😅 Chtěl jsem jen poukázat na to že se nám tu rozmohl takový malý nešvar strašení lidí, kteří na všechno skáčou jak na slevy v supermarketech. Mark se možná také něco doslechl, když hned na začátku poukázal na to, že se všemi členy řeší prašule, nejenom s námi, aspoň tak to vnímám já. Myslím že jeho návštěva je pro všechny strany prospěšná, a snad mu Bába nelže do ksichtu. To pak klidně všechno vezmu zpět 😆 

Odesláno
Právě teď, African napsal:

...a snad mu Bába nelže do ksichtu. To pak klidně všechno vezmu zpět 😆 

Jak Tě vůbec něco takovýho může napadnout...

• Haha 3
Odesláno
3 minutes ago, Prochy68 said:

Baba, ten pravdomluvnej pionýr? 🤣

Jasný...ale velký rozdíl balamutit a okrádat nás, což je pohoda, to dělá kde kdo a zkoušet to samé na Rutteho, tomu nevěřím že by zašel do takového extrému. To by rychle narazil....

Odesláno
před 4 minutami, African napsal:

Jasný...ale velký rozdíl balamutit a okrádat nás, což je pohoda, to dělá kde kdo a zkoušet to samé na Rutteho, tomu nevěřím že by zašel do takového extrému. To by rychle narazil....

A jak víš, že nenarazil?

Odesláno
před 23 minutami, African napsal:

No, to se nechám upřímně také překvapit 😅 Chtěl jsem jen poukázat na to že se nám tu rozmohl takový malý nešvar strašení lidí, kteří na všechno skáčou jak na slevy v supermarketech. Mark se možná také něco doslechl, když hned na začátku poukázal na to, že se všemi členy řeší prašule, nejenom s námi, aspoň tak to vnímám já. Myslím že jeho návštěva je pro všechny strany prospěšná, a snad mu Bába nelže do ksichtu. To pak klidně všechno vezmu zpět 😆 

No, vzhledem k tomu, že jako výdaje na obranu je k dnešnímu dni deklarováno i cca 16 dopravních staveb v hodnotě 20 miliard, si o tom nelhaní myslím své. Co si o tom myslí NATO je asi zřejmě z toho, že ČR navštíví expertní tým. 

• Dát hlas 3
Odesláno
před 6 minutami, Prochy68 napsal:

Tak tenhle nápad mě nedocvaknul 🤣

Naznacoval to uz 2.4.2026…. Musis umet cist mezi radky :-)…….. Že bychom tam poslali letadlovou loď? My pana Trumpa vnímáme, že má různé projevy. To je systém, že hodí granát a potom to řeší.

Odesláno
před 9 minutami, Bert napsal:

No, vzhledem k tomu, že jako výdaje na obranu je k dnešnímu dni deklarováno i cca 16 dopravních staveb v hodnotě 20 miliard, si o tom nelhaní myslím své. Co si o tom myslí NATO je asi zřejmě z toho, že ČR navštíví expertní tým. 

https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/domaci/stat-chce-zahrnout-do-vydaju-na-obranu-i-prazsky-okruh-nebo-dalnici-d11-365233

Odesláno
34 minutes ago, Bert said:

Ale od toho tam jsou, to je úplně v pořádku. Ať přijedou a řeknou zdali to děláme dobře nebo blbě.... já tu navštěvují vnímám pozitivně.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...