Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 2 minutami, Josef01 napsal:

Já jsem na Plzeň, nemá tolik alkoholu a chutná mi hodně, i když si rád dám nějaké speciály z malých pivovarů. Každopádně z plechu vypiju Plzeň jen v nejvyšší nouzi, lahev je lahev.

Jsi si jistý, že pokud by jsi měl dejme tomu 10 sklenic ,5  nalito z lahve a 5 z plechu ,že  by jsi to spolehlivě poznal?:cheers:

• Odpovědi 21,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

@Conrad Ano už jsem to zkoušel, poznáš lahvové, plech i dobře točené se zavázanýma očima. Stačí pít Plzeň 10 let :) 

Upraveno uživatelem Josef01
  • Dát hlas 2
Odesláno

taky piju plzeň, je to ležák a nemá tolik alkoholu, to mi vyhovuje

ale zdá se mi, že v plechovce je lepší než z lahve. zaznamenal jsem teorii, že pivo z plechu bude vždy lepší, protože k němu nemůže světlo, ale jestli tomu opravdu tak, nedokážu posoudit

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Jak mi kdysi říkal jeden sládek, u piva je problém převoz náklaďáky, pivo se rozmlátí. Také je problém pasterizace 

Jak jsem slyšel, tak dávám dál.

Odesláno

Kamarad mel stanek a chodili mu tam rybari, velci odbornici na pivo, vycvicili ho jak to ma tocit, chladit, jake pivo je nejlepsi....

A pak se jednou kamarad splet a prohodil pri narazeni kegy plnotucneho s nealkem. Rybari poznali uplny nic a smakovali si 😀

• Haha 1
Odesláno

Odborníci 😁 Já jsem si jednou objednal nealko (ještě v dobách, kdy jsem ten sajrajt pil) a když jsem se napil,.říkám si, to je nějaký dobrý. Když přišla číšnice, říkám, co je to za nealko pivo,.je dobrý? Ona na to,.to je jedenáctka 😇

• Haha 2
Odesláno (upraveno)
před 10 hodinami, Josef01 napsal:

Já jsem na Plzeň, nemá tolik alkoholu a chutná mi hodně, i když si rád dám nějaké speciály z malých pivovarů. Každopádně z plechu vypiju Plzeň jen v nejvyšší nouzi, lahev je lahev.

Já si nemužu pomoct, u mě obecně ta plechovka vyvolává jakýsi pocit pachuti toho hliníku. Když už je to alespoň ve sklenici tak mi to asi neva. Ale rovnou z plechu je to nejposlednější řešení. A kdyby se lahve chodily samy vracet, to by byla paráda 🙂 

Upraveno uživatelem geometr
Odesláno (upraveno)

Když se řešila ta Plzeň a teď ten Babiš, tak to bude trochu k věci :default_smile:. V tejdnu jsem se vsadil s kolegou z práce o basu Plzně, že:

já tvrdim, že prezident nepojede na summit NATO jako součást vládní delegace, když pojede po svý ose, tak to se nepočítá. Jenom upřesním, že i když to vidím s tou delegací takhle, tak to neznamená, že to mu fandím nebo tak něco aby zase někdo viděl něco co kde neni :default_wink:

kolega tvrdí, že se nakonec s Babišem dohodonou a pojedou spolu, což si já osobně nedokážu vůbec představit a po dnešní schůzce to vypadá že zřejmě budu mít co pít :default_smile:

Upraveno uživatelem lamizol
Odesláno
Před hodinou, lamizol napsal:

Když se řešila ta Plzeň a teď ten Babiš, tak to bude trochu k věci :default_smile:. V tejdnu jsem se vsadil s kolegou z práce o basu Plzně, že:

já tvrdim, že prezident nepojede na summit NATO jako součást vládní delegace, když pojede po svý ose, tak to se nepočítá. Jenom upřesním, že i když to vidím s tou delegací takhle, tak to neznamená, že to mu fandím nebo tak něco aby zase někdo viděl něco co kde neni :default_wink:

kolega tvrdí, že se nakonec s Babišem dohodonou a pojedou spolu, což si já osobně nedokážu vůbec představit a po dnešní schůzce to vypadá že zřejmě budu mít co pít :default_smile:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 1
  • Haha 2
Odesláno
před 3 hodinami, Micey napsal:

A po jednání nejde ani na breefing a jako ta krysa zdrha zadním vchodem. Je mi z něj regulérně zle. Kdo tohle může volit? Výše napsané platí a na toho nacka Macinku 🤢🤢🤢

• Like 1
  • Dát hlas 7
Odesláno (upraveno)

Tak když jsem si včera přečetl Pavlův příspěvek pro DeníkN, tak jsem věděl, že k žádné dohodě nemůže dojít. Jenže, proč to proboha udělal?

- chtěl ho apriori nasrat, aby k dohodě nemohlo dojít a mohl podat kompetenční žalobu                                              - nedošlo mu, že pokud se chce dohodnout, tohle by asi říkat neměl

Každopádně se Babišovi divím, že tam vůbec jel. A poznámka na okraj - ani jeden není mým šálkem čaje...  

Upraveno uživatelem elloco
  • Like 1
  • Dát hlas 4
Odesláno

S Babišem je to jako s Rusem, nesnáší slabost a před.kazdym jednáním potřebuje nakopat do prdele :)

Odesláno
Před hodinou, Lucky Lucaso napsal:

Kunratice malá ves, ukradl bábě undu pes...

Ale asi jsi myslel Průhonice.

No jasně, mně se to furt plete... :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...