warann Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna V 24. 4. 2026 v 20:41, Conrad napsal: Viz výše, to jsem dříve neviděl, ale Kalousek říká v podstatě totéž Kalousek to rika ponekud komplexneji, ale budiz. https://www.novinky.cz/clanek/komentare-trefa-miroslava-kalouska-zbytecna-a-draha-zmena-40575485#dop_ab_variant=1672311&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=cRSQ1yftvBn-202604280906&dop_id=40575485&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=abtest308_feed_filter_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Micey Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna Tadle celá záchraná akce mi přijde taková nějaká na palici.. https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-lod-s-timmym-uz-je-ve-vodach-danska-uvazle-velryby-nezachranujeme-upozornila-zeme-40576062#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=7&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Denně umírá hladem na zemi pár tisíc dětí, brutálně zabije nevim kolik milionů zvířat, nemluvě o podmínkách chovu a tak. No a tady se za miliony EUR řeší velryba, která už se asi třikrát na tu mělčinu sama vrátila. Jako blbý, ale.. eh.
African Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna 2 hours ago, Micey said: Tadle celá záchraná akce mi přijde taková nějaká na palici.. https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-lod-s-timmym-uz-je-ve-vodach-danska-uvazle-velryby-nezachranujeme-upozornila-zeme-40576062#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=7&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Denně umírá hladem na zemi pár tisíc dětí, brutálně zabije nevim kolik milionů zvířat, nemluvě o podmínkách chovu a tak. No a tady se za miliony EUR řeší velryba, která už se asi třikrát na tu mělčinu sama vrátila. Jako blbý, ale.. eh. Já jsem pro každý dobrý skutek... copak, prachy vem čert, ale tady už začínám mít také nějaké smíšené pocity... řekl, bych že se té rybce zpátky do života nějako nechce
Radek124 Odesláno pátek v 19:35 Nahlásit Odesláno pátek v 19:35 Pokud by se to dalo brát jen podle sochy, tak ti dva (pod hrozbou lágru povinně uctívaní a oplakávaní) dědiční orientální diktátoři v bronzu paradoxně vypadají lidšteji, než kýčovitě pozlacenej "rádobykrál", infantilně hrozící pěstičkou. Ten připomíná spíš smrada co právě domácímu rozbil okno, půl sekundy před tím než zbaběle zdrhne - prostě TACO...
Conrad Odesláno pátek v 22:38 Nahlásit Odesláno pátek v 22:38 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vzduch Odesláno sobota v 04:47 Nahlásit Odesláno sobota v 04:47 před 6 hodinami, Conrad napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To je kdo? Nejde to ani po zvětšení přečíst?
vzduch Odesláno sobota v 07:04 Nahlásit Odesláno sobota v 07:04 Těžko hodnotit jeho osobu z pohledu dnešní doby!
Conrad Odesláno sobota v 07:05 Nahlásit Odesláno sobota v 07:05 před 1 hodinou, petr_cha napsal: Jan Sverma v Mnichove Hradisti? Na novoměstském břehu nedaleko mostu byla v letech 1969–1999 umístěna socha Jana Švermy; most nesl po dlouhá léta i jeho jméno Švermův most. V roce 1997 na byl přejmenován na most Štefánikův. Zdroj: https://www.kudyznudy.cz/aktivity/stefanikuv-most-v-praze
petr_cha Odesláno sobota v 07:15 Nahlásit Odesláno sobota v 07:15 Posledni dobou mi na hodnoceni politiku staci snad uz jen to, zda se nepitvori na socialnich sitich a zdali realne neco delaji s rostoucim schodkem rozpoctu... temahle jednoduchyma 2 kriteriama neprojde skoro nikdo... skoda..http://uploads.chronomag.cz/monthly_2026_05/Screenshot_20260502_090745_X.thumb.jpg.68c2cc0c7709c2fbc6ef867f27c95910.jpg
paro Odesláno sobota v 07:47 Nahlásit Odesláno sobota v 07:47 Problém je v to, že:1. bez sociálních sítí jsi mrtvý. Já žádnou nemám, kupodivu žiju. Ale nejsem politik. Jen nemocniční nicka. 2. není poptávka ze strany elektorátu na krátkodobější omezení nárokovosti. Protože všichni mají nárok na to se mít přinejmenším stejně dobře jako dosud. Lépe líp než dosud. Ale nehodlají pro to hnout prstem, natož pozadím. Uskromnit se, nebo víc makat, je sprosté slovo. Vidím to v mém oboru. Při vstupních pohovorech s absíky s mokrým diplomem a nulovými zkušenostmi jsou nejčastější slova, omlouvám se za anglikanismy, work-life balance, wellbeing, zkrácený úvazek, práce bez služeb. Sent from my iPad using Tapatalk 2 4
African Odesláno sobota v 08:45 Nahlásit Odesláno sobota v 08:45 On 4/30/2026 at 5:54 PM, African said: Já jsem pro každý dobrý skutek... copak, prachy vem čert, ale tady už začínám mít také nějaké smíšené pocity... řekl, bych že se té rybce zpátky do života nějako nechce Jsem mega rád, že jsem se snad mýlil a rybka jest zachráněna Jsou to borci, snad se akce vydařila... úplně mi to zlepšilo den, že člověk dokáže být stále fajnová bytost
Conrad Odesláno sobota v 10:23 Nahlásit Odesláno sobota v 10:23 před 1 hodinou, African napsal: Jsem mega rád, že jsem se snad mýlil a rybka jest zachráněna Jsou to borci, snad se akce vydařila... úplně mi to zlepšilo den, že člověk dokáže být stále fajnová bytost Od začátku téhle akce jsem držel palce, aby se to povedlo 1
Maro Odesláno sobota v 13:23 Nahlásit Odesláno sobota v 13:23 před 5 hodinami, paro napsal: Problém je v to, že: 1. bez sociálních sítí jsi mrtvý. Já žádnou nemám, kupodivu žiju. Ale nejsem politik. Jen nemocniční nicka. 2. není poptávka ze strany elektorátu na krátkodobější omezení nárokovosti. Protože všichni mají nárok na to se mít přinejmenším stejně dobře jako dosud. Lépe líp než dosud. Ale nehodlají pro to hnout prstem, natož pozadím. Uskromnit se, nebo víc makat, je sprosté slovo. Vidím to v mém oboru. Při vstupních pohovorech s absíky s mokrým diplomem a nulovými zkušenostmi jsou nejčastější slova, omlouvám se za anglikanismy, work-life balance, wellbeing, zkrácený úvazek, práce bez služeb. Sent from my iPad using Tapatalk No jo, ale vy jste snad to nejtoxctejsi pracovní prostředí, co existuje, tam bych řekl, ze kazda snaha o nejake narovnání je žádoucí a katdy tlak na vytvoreni udrzitelneho prostredi je dobře, protoze za par let tady fakt nebude mit kdo léčit. Schválně, kolik hodin jsi odmakat minuly měsíc (a kolik k nim realne jeste odslouzil jako pohotovost). A jak dlouho trvalo, nez ses na takova cisla dostal z toho, co jsi sloužil ve 30?
Conrad Odesláno sobota v 15:14 Nahlásit Odesláno sobota v 15:14 před 6 minutami, paro napsal: Na panským, nebo i privátně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pamatuju doby, že jsem začal v pátek ráno, po obědě jsem převzal službu,kresní špitál sloužilo se v sole , primář na telefonu a tak to šlo do pondělí do rána, kdy jsem předal službu, jel normální provoz a po obědě mi primář řekl jsi po službě tak už jdi. domů. Dnes to zní jako vzpomínka starýho psa.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se