Kairos Odesláno středa v 19:40 Nahlásit Odesláno středa v 19:40 před 12 minutami, Gustaf napsal: Soud rozhodne až v září.... nyní bylo vydáno jen předběžné opatření https://nalus.usoud.cz/Search/Results.aspx
Kairos Odesláno středa v 19:40 Nahlásit Odesláno středa v 19:40 před 3 minutami, Bert napsal: Jsi dement, nebo jenom mentálně zaostalej? Soud meritorně nerozhodl, vydal předběžné opatření. Vim ze Ti to tu patri a jsme v zumpe, tak Te tak beru 1
Gustaf Odesláno středa v 19:42 Nahlásit Odesláno středa v 19:42 před 1 minutou, Kairos napsal: https://nalus.usoud.cz/Search/Results.aspx Nevím, co tam mám hledat....
Kairos Odesláno středa v 19:43 Nahlásit Odesláno středa v 19:43 před 1 minutou, Gustaf napsal: Nevím, co tam mám hledat.... Datum podani a datum rozhodnuti
Gustaf Odesláno středa v 19:51 Nahlásit Odesláno středa v 19:51 (upraveno) před 7 minutami, Kairos napsal: Datum podani a datum rozhodnuti Kritizuješ Ústavní soud za to, že předběžné opatření vydal rychle. Jenže rychlost je doslova smyslem předběžného opatření. Kdyby soud čekal týdny na vyjádření všech stran, nebylo by už často co chránit. To není důkaz podjatosti, ale podstata institutu předběžného opatření. Rozsudek padne v září..... Upraveno středa v 19:51 uživatelem Gustaf 2 2
MMCorsair Odesláno středa v 19:57 Nahlásit Odesláno středa v 19:57 Tak to předběžné opatření tady u těch typů sporů není v zákoně o US upraveno, tak snad postupovali podle OSŘ, co jsem poslouchal v rádiu. Wintr a Řepková tam měli disentní stanovisko, se na to musím někdy podívat, ten Wintr má docela dobré úvahy, aspon co jsem naposledy četl to jeho stanovisko k platům soudců
Kairos Odesláno středa v 19:58 Nahlásit Odesláno středa v 19:58 před 6 minutami, Gustaf napsal: Kritizuješ Ústavní soud za to, že předběžné opatření vydal rychle. Jenže rychlost je doslova smyslem předběžného opatření. Kdyby soud čekal týdny na vyjádření všech stran, nebylo by už často co chránit. To není důkaz podjatosti, ale podstata institutu předběžného opatření. Rozsudek padne v září..... V seznamu jsou vyfiltrovana jen predbezna opatreni, o rozsudku jsem nepsal nikde
koveras Odesláno středa v 20:07 Nahlásit Odesláno středa v 20:07 My ľudia budeme pindať furt. ÚS jedná pomaly..špatně. ÚS jedná rýchlo..zase špatně. Kedy už by ÚS mal jednať rýchlo, ak nie v spore medzi v podstate dvoma najvyššími ústavnými činiteľmi v zemi (prezident vs parlament)? 1 1 2
Bert Odesláno středa v 20:21 Autor Nahlásit Odesláno středa v 20:21 před 36 minutami, Kairos napsal: Vim ze Ti to tu patri a jsme v zumpe, tak Te tak beru Kairosi, jsme v žumpě. A bez ohledu na to, zdali mi tento web patří, či nikoli, první věta žumpy zní: Přátelé, sem můžete ventilovat své osobní animozity, protože jinde za ně dostanete BAN. A přesně proto byla žumpa založena. A narovinu přiznávám: serou mně v debatě lidé (TY), kteří píší o rozhodnutí, i když se jedná o předběžné opatření. Hele, ruku na srdce, já se taky nevyjadřuji ke stříhání ovcí .... 1
Bert Odesláno středa v 20:22 Autor Nahlásit Odesláno středa v 20:22 před 22 minutami, Kairos napsal: V seznamu jsou vyfiltrovana jen predbezna opatreni, o rozsudku jsem nepsal nikde Psali jsi o rozhodnutí, dohledej si to.
MMCorsair Odesláno středa v 20:38 Nahlásit Odesláno středa v 20:38 Tvl to je zase debata. Ale jinak mě tu Berte občas sereš ty, jak někdy začneš urážet (podle mě) úplně zbytečně. 2
Bert Odesláno středa v 20:46 Autor Nahlásit Odesláno středa v 20:46 Ano, naprosto s Tebou souhlasím. Obhajoba: výrok @Kairos je natolik dementní, že zkrátka nenalézám laskavých slůvek ... Tečka, vše. Jiný nebudu. 1 1
Micey Odesláno středa v 23:38 Nahlásit Odesláno středa v 23:38 Tyvoe ja myslim snesu celkem dost, politika je moje guilty pleasure, ale ta dnesni micinkova ofiko tiskovka byla fakt moc. Ustavni puc opakovan dvacetkrat, “vydame soudruhu Pavlovi akreditaci..”, s tou jeho dikci, husty. 1 4
Fade Odesláno čtvrtek v 06:23 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 06:23 Jo, ten mamrd Macinka byl/je svou dikcí a chováním jak nasraná paní učitelka po čtyřicítce, která nerada, ale prostě ten supl nakonec vezme a dělá, že to není konec světa 1
Conrad Odesláno čtvrtek v 06:30 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 06:30 před 9 hodinami, Bert napsal: Ano, naprosto s Tebou souhlasím. Obhajoba: výrok @Kairos je natolik dementní, že zkrátka nenalézám laskavých slůvek ... Tečka, vše. Jiný nebudu. Quod licet iovi non licet bovi
JR_2010 Odesláno čtvrtek v 07:02 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 07:02 (upraveno) Ještě specifikuj kdo je z Tvého pohledu "iovi" a kdo "bovi", ať se v tom neztratíme Upraveno čtvrtek v 07:03 uživatelem JR_2010 1 1
Tobi Odesláno čtvrtek v 08:34 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 08:34 (upraveno) Co je dovoleno Jupiteru, není dovoleno volovi.. Upraveno čtvrtek v 08:35 uživatelem Tobi
Zlý Jabko Odesláno čtvrtek v 09:06 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 09:06 před 2 hodinami, Fade napsal: Jo, ten mamrd Macinka byl/je svou dikcí a chováním jak nasraná paní učitelka po čtyřicítce, která nerada, ale prostě ten supl nakonec vezme a dělá, že to není konec světa 1 1
Prochy68 Odesláno čtvrtek v 11:25 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 11:25 Mám takový tušení, že někomu asi brzo prdne cévka https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/prezident-vedouci-delegace-summit-nato.A260625_121130_domaci_aoc 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se