Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 3 minutami, Bert napsal:

Jsi dement, nebo jenom mentálně zaostalej? Soud meritorně nerozhodl, vydal předběžné opatření.

Vim ze Ti to tu patri a jsme v zumpe, tak Te tak beru

• Like 1
Odesláno (upraveno)
před 7 minutami, Kairos napsal:

Datum podani a datum rozhodnuti

Kritizuješ Ústavní soud za to, že předběžné opatření vydal rychle. Jenže rychlost je doslova smyslem předběžného opatření. Kdyby soud čekal týdny na vyjádření všech stran, nebylo by už často co chránit. To není důkaz podjatosti, ale podstata institutu předběžného opatření.

Rozsudek padne v září.....

Upraveno uživatelem Gustaf
  • Like 2
  • Dát hlas 2
Odesláno

Tak to předběžné opatření tady u těch typů sporů není v zákoně o US upraveno, tak snad postupovali podle OSŘ, co jsem poslouchal v rádiu. Wintr a Řepková tam měli disentní stanovisko, se na to musím někdy podívat, ten Wintr má docela dobré úvahy, aspon co jsem naposledy četl to jeho stanovisko k platům soudců

Odesláno
před 6 minutami, Gustaf napsal:

Kritizuješ Ústavní soud za to, že předběžné opatření vydal rychle. Jenže rychlost je doslova smyslem předběžného opatření. Kdyby soud čekal týdny na vyjádření všech stran, nebylo by už často co chránit. To není důkaz podjatosti, ale podstata institutu předběžného opatření.

Rozsudek padne v září.....

V seznamu jsou vyfiltrovana jen predbezna opatreni, o rozsudku jsem nepsal nikde

Odesláno

My ľudia budeme pindať furt. ÚS jedná pomaly..špatně. ÚS jedná rýchlo..zase špatně.

Kedy už by ÚS mal jednať rýchlo, ak nie v spore medzi v podstate dvoma najvyššími ústavnými činiteľmi v zemi (prezident vs parlament)? 

• Like 1
  • Díky 1
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 36 minutami, Kairos napsal:

Vim ze Ti to tu patri a jsme v zumpe, tak Te tak beru

Kairosi, jsme v žumpě. A bez ohledu na to, zdali mi tento web patří, či nikoli, první věta žumpy zní:

Přátelé, sem můžete ventilovat své osobní animozity, protože jinde za ně dostanete BAN.

A přesně proto byla žumpa založena. A narovinu přiznávám: serou mně v debatě lidé (TY), kteří píší o rozhodnutí, i když se jedná o předběžné opatření. Hele, ruku na srdce, já se taky nevyjadřuji ke stříhání ovcí ....

• Dát hlas 1
Odesláno
před 22 minutami, Kairos napsal:

V seznamu jsou vyfiltrovana jen predbezna opatreni, o rozsudku jsem nepsal nikde

Psali jsi o rozhodnutí, dohledej si to.

Odesláno

Ano, naprosto s Tebou souhlasím. Obhajoba: výrok @Kairos je natolik dementní, že zkrátka nenalézám laskavých slůvek ... Tečka, vše. Jiný nebudu. 

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Tyvoe ja myslim snesu celkem dost, politika je moje guilty pleasure, ale ta dnesni micinkova ofiko tiskovka byla fakt moc. Ustavni puc opakovan dvacetkrat, “vydame soudruhu Pavlovi akreditaci..”, s tou jeho dikci, husty.

• Díky 1
  • Dát hlas 4
Odesláno

Jo, ten mamrd Macinka byl/je svou dikcí a chováním jak nasraná paní učitelka po čtyřicítce, která nerada, ale prostě ten supl nakonec vezme a dělá, že to není konec světa 😆

• Like 1
Odesláno
před 9 hodinami, Bert napsal:

Ano, naprosto s Tebou souhlasím. Obhajoba: výrok @Kairos je natolik dementní, že zkrátka nenalézám laskavých slůvek ... Tečka, vše. Jiný nebudu. 

Quod licet  iovi non licet bovi 😁

Odesláno (upraveno)

Ještě specifikuj kdo je z Tvého pohledu "iovi" a kdo "bovi", ať se v tom neztratíme

Upraveno uživatelem JR_2010
  • Confused 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 2 hodinami, Fade napsal:

Jo, ten mamrd Macinka byl/je svou dikcí a chováním jak nasraná paní učitelka po čtyřicítce, která nerada, ale prostě ten supl nakonec vezme a dělá, že to není konec světa 😆

• Like 1
  • Díky 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...