Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vždyť ten gigant byl na inauguraci Trumpa a jednou dokonce v blízkosti královské rodiny, ten teď už muže všechno 🤣

• Odpovědi 20,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Je to tragédie. I přesto, že tyto drony nemají nějaký vyloženě genocidní charakter, tak přece umírají civilisté,“ řekl čestný předseda Motoristů Filip Turek novinářům.

Ty hranatej demente, nepoužívej cizí termity, když v tom nejsi suterénní, jinak se Ti to vrátí jako buzerant!

• Dát hlas 2
Odesláno
před 10 hodinami, Bert napsal:

Je to tragédie. I přesto, že tyto drony nemají nějaký vyloženě genocidní charakter, tak přece umírají civilisté,“ řekl čestný předseda Motoristů Filip Turek novinářům.

Ty hranatej demente, nepoužívej cizí termity, když v tom nejsi suterénní, jinak se Ti to vrátí jako buzerant!

Zvláště když tě nikdo nemenstruoval pak vznikne katastrální fiakr

• Haha 1
Odesláno

Chlapi co říkáte na tu vraždu Renee Nicole Good? Protože tomu asi jinak říkat nejde? Suverenita státu narušená ICE, to jsou takový maskovaní celníci co vymáhají právo na uprchlíky. To oranžové hovno v oválu pacholek Kremlu prakticky rozkládá nejen mezinárodní řád ale vše směřuje k občanským nepokojům či nedej bože nějaké válce v Americe. Protože sleduji Bloomberg a jiné agentury a situace po tomto incidentu začíná být velmi napjatá. Pravděpodobně spustí třetí impeachment proti Trumpovi. Díky za názor.

Odesláno

Můj názor: Oranžáda je sice strašný pako, ale kde nalézají protestující příčinnou souvislost mezi oranžádovým jednáním a konáním (jsem bez názoru, jestli zákrok oprávněný, či nikoliv) člena ICE? 

Ať spustí impeachment pro skoro cokoli jiného, ale já toto vidím jako zástupný problém.

Odesláno

Tak zákrok oprávněný asi nebyl. Protože nové videa ze zásahu mluví jasně v neprospěch toho idiota co střílel. Poškozená nebyla ani důvodně podezřelá, ani uprchlík, ani sériový vrah a ani kartelový distributor. Agenti ICE byť mají federální pravomoc, nemohou podle metodiky pokynu to samé co federální šerif nebo policie. Jsou to vlastně celníci. Ano proti Ukrajině a světové politice je to zástupný problém ale jestli vznikne nějaký větší vnitřní problém v Americe tak zástupné už to nebude. Uvidíme.

Odesláno

Zdroj grok:

Právní základ: Podle 18 U.S.C. § 111(b) zrychlování vozidla směrem k federálnímu příslušníkovi představuje útok se smrtící zbraní (s trestní sazbou až do 20 let odnětí svobody), což opravňuje použití smrtící síly podle precedentů Nejvyššího soudu, jako je Tennessee v. Garner (1985) a Graham v. Connor (1989), které kladou důraz na objektivní přiměřenost v situacích s vysokým rizikem.

• Like 1
Odesláno

Cecile, neporozuměli jsme si. Já neřeším oprávněnost či neoprávněnost. Řeším zmínku o třetím impeachmentu. Trump, i když tam ICE poslal, přece nemůže být odpovědný za případné excesivní jednání jejich člena.

Příklad: půjčíš manželce klíče od auta. Manželka vyjede, pohádá se s nějakým kokotem, najede do něj, a zraní jej vážně. Protože jí zkrátka zatmělo. Trestný čin jak vyšitý. Pokud by platila logika modulu Trump, pak jsi se právě stal osobou která ke spáchání trestného činu napomohla tím, že jsi své paní dal ty klíče od auta.

Vím, je to hodně přitažené za vlasy, ale argument ad absurdum se běžně v právní praxi používá.

Odesláno

Už je to zapadané … Ale stejně, sorry za špatné sdělení .
Mě spíše dostala ta chladnokrevně klidná otázka kamaráda … Nic víc mi na tom úsměvné nepřišlo . Ba naopak 
Tak sorry , zda-li se to někoho dotklo :0) 

• Like 1
Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, Bert napsal:

Můj názor: Oranžáda je sice strašný pako, ale kde nalézají protestující příčinnou souvislost mezi oranžádovým jednáním a konáním (jsem bez názoru, jestli zákrok oprávněný, či nikoliv) člena ICE? 

Ať spustí impeachment pro skoro cokoli jiného, ale já toto vidím jako zástupný problém.

No ale nakonec třeba  Al Capone dojel na neplacení daní, což vzhledem k jeho vraždám a jiné trestné činnosti byl také zástupný problém.

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

Bez znalosti US práva, okolností případu, obsahu vyšetřovacího spisu je to jen hospodská debata. Smrt matky tří dětí je tragédií ať to bylo, jak bylo. Po bitvě je každý generál!

Odesláno

Tak urcite. Uplne to vidim jak ti fasistickoimperialistickokapitalisticti Ice agenti poradaji hony na matky tri deti. Dneska jsem nikoho nezabil, matka tri deti mi dnes vylepsi skore. 

Odesláno
před 1 hodinou, Bert napsal:

Cecile, neporozuměli jsme si. Já neřeším oprávněnost či neoprávněnost. Řeším zmínku o třetím impeachmentu. Trump, i když tam ICE poslal, přece nemůže být odpovědný za případné excesivní jednání jejich člena.

Příklad: půjčíš manželce klíče od auta. Manželka vyjede, pohádá se s nějakým kokotem, najede do něj, a zraní jej vážně. Protože jí zkrátka zatmělo. Trestný čin jak vyšitý. Pokud by platila logika modulu Trump, pak jsi se právě stal osobou která ke spáchání trestného činu napomohla tím, že jsi své paní dal ty klíče od auta.

Vím, je to hodně přitažené za vlasy, ale argument ad absurdum se běžně v právní praxi používá.

Všechno beru, jenom jediná věc. Proč ten píčus ji řekl zasraná děvko a místo do obličeje nestřílel na gumy. Ona nejela tak aby do něho záměrně najela a stočila kola aby ho objela. To ale samozřejmě musí ukázat vyšetřování. Záběry nejen z telefonu ale kamer jsou velmi solidní. Už jsem četl na zahraničním webu že i kolegové jaksi nedrží basu. Tak nevím. Vše ukáže čas a závěr vyšetřování. Ať tak nebo tak bylo to hrozné.

Odesláno
před 6 hodinami, Bert napsal:

Ad RNG. Nové video například zde:

https://www.youtube.com/watch?v=wbL4Rpm8yhc

Čas 1:04.

Najela do agenta ICE. Agent ICE požívá ochrany dle 18 U.S. Code § 111, neboť se na něj vztahuje definice osoby dle 18 U.S. Code § 1114.

tvl v jakem vesmiru https://www.nytimes.com/video/us/100000010631041/minneapolis-ice-shooting-video.html tady je uplne jasne videt, ze nejaky kokuek se ji dobyva dovnitr a ona se snazi odjet a jednoznacne by toho picuse, co ji strelil do obliceje ani nestrejchla, obektivne se mu snazila vyhnout, zato on mel zamireno driv, nez se vubec rozjela.

• Like 1
Odesláno

"Vážený soude, já přestal chvíli šmelit a oni jsou na mne všichni ošklivý. A nejvíc ten na Hradě. Copak já vím, co je holokaust, druhá světová a copak vím, proč ty děcka dělaly kdysi v listopadu bordel na Národní? Ja napsal knihu o Savu, provozuji moštárnu a opravuji načerno káry, ve kterých se pak rychle svezu. Su hvězda na silnici i na sítích, fakt. Chci bejt silnej, velkej a slavnej. Ale jsem vlastně malej kluk. Fakt nevim, co má dělat ministr. Uz ten Brusel, byl vopruz. Radši jsem vždycky poslechl při hlasování, co říkali, že mám dělat. Takovým divným písmem to posílali. Ale fakt sem to tak nemyslel. S tou přítelkyni tenkrát taky ne…to mi jen ujely nervy a někdy jednu schytala…Chcu být ministr, protože su hvězda. Vašek i Micinka to říkali. Tamten frajer, co zvedal v Německu ruku, to taky zvládl …

By se mi všichni měli omluvit, protože ta Fyjalova vláda byl hnus, jak byli slušný a nudný. A jak říkal Venca a von byl šajba, musíme se tomu postavit silou. 

Takže se mi omluvte, abych tu mohl šířit své hranaté kouzlo. Doby, kdy se počítalo, jestli někdo něčemu rozumí a je slušnej, jsou fuč a já su pán. Vomluvte se a lajkujte mne!”

Zdroj sem nedam, mohl by zbytecne agitovat a nehraje to roli. Za me trefnej text na toho hranatce se strunou mezi usima

• Díky 1
  • Haha 1
  • Dát hlas 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...