Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
2 hours ago, bohus76 said:

Každý může mít svůj názor.... 

Tak s tím já plně souhlasím a hlavně beru úplně každého na pohodu, o mých kamarádech, vlastně i dětech bych mohl dlouze zajímavě vyprávět 😆 Každopádně jak to přesně napsal Radek, zrovna tuhle partu lidí bych čekal úplně jinde než na demonstraci, třeba zrovna na té Pride, proč ne....ale tady když se cucaj dvě holky v kolečku, do toho jim borec hraje na harmoniku, zpívá Národní písně a zhulený borec s jointem v ruce za ním řve stop fašismu, tak jsem z toho holt byl volajaký rozpačitý. Jo a ještě jedna věc co bych rád zmínil, nejít hlavně o zajímavé posty na sociálních sítích, tak si myslím že jich tam bude polovička, takových selfie jsem už dlouho neviděl....ale to jedno, nechte to plavat, tedy spíš mrdejte na to 🤣

Upraveno uživatelem African
  • Odpovědi 21,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
55 minutes ago, skalis said:

EDIT: A ještě si rejpnu, protože mě tahle hra sere taky. Kdyby se udělalo panoptikum demonstrujících na akcích SPD, PRO a podobných sraček, nebylo by to jen k smíchu, ale dost by se z toho člověku navalovalo.

Navalovalo by se úplně stejně jako tady z toho panoptika si myslím 😆 Mě přišla taková normální skupina protestujících tenkrát když jsem šel okolo nějaké demonstrace proti Fialově drahotě, prostě normální pracující lidé od pohledu, no a večer na TV včetně politiků říkali že se sešli proruští dezoláti. Takže jak se to komu hodí do placu, mě to jedno, nic zatím nehledám, vidím dementa, řeknu hele dement. Pro některé jsem na druhou stranu já dement, a proč ne, prostě jenom názor. 

Odesláno
6 minutes ago, Hasňa said:

To je přece asociace na text J.A.R. Achjo.

No jasný, ale jako rejpnutí do spoluzakladatele, který se zradikazoval? Protože jsem nepochopil to srdíčko 🙈

Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, skalis napsal:

AdTransparenty: Tady na fotkách nebo typicky na sockách SPD a ANO se objevují fotky těch nejšťavnatějších excesů, obličejů (je jednoduchý se vysmát někomu za jeho vzhled) a vzezření. Kupodivu samotný předmět demonstrace se řeší málokdy. Ale to bych zas někoho mistroval, tak s tím přestanu. Jo, kvestor 30 let, senátor 40 let, cajk. Demonstrující se nehrnou na politické posty, jen nechávají zaznít své názory. Takže není třeba svádět diskusi mimoběžnými argumenty jinam.

EDIT: A ještě si rejpnu, protože mě tahle hra sere taky. Kdyby se udělalo panoptikum demonstrujících na akcích SPD, PRO a podobných sraček, nebylo by to jen k smíchu, ale dost by se z toho člověku navalovalo.

Když jdu za něco demonstrovat tak transparent by měl jasně říci za co Tedy Ať zlevněj pivo nebo Chceme za prezidenta Frantu Nováka, jinak je to jen happening.

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
před 20 hodinami, African napsal:

Takovou hordu dementů, pardón, umělců pohromadě jsem už dlouho neviděl

Jojo, píšeš dementi - umělci, ale do divadla chodíš, na filmy se díváš, hudbu posloucháš, co? :) 

Odesláno
Před hodinou, Conrad napsal:

Když jdu za něco demonstrovat tak transparent by měl jasně říci za co Tedy Ať zlevněj pivo nebo Chceme za prezidenta Frantu Nováka, jinak je to jen happening.

Миру — мир!

Odesláno

Jinak samozřejmě, že ti, co chodili na demonstrace proti Fialovovi byli "prorusky dezolati", protože jak jinak nazvat časté organizátory a vystupující, jako Rajchl, Okamura, Konecna a Jandejsek. Plus jakákoli hláška "zastavte válku" anebo "my chceme mír" je samozřejmě trapný volání po kapitulaci Ukrajiny a za to si tyhle dementi tu nálepku naprosto zaslouží 🙂 

• Dát hlas 9
Odesláno (upraveno)
1 hour ago, Fade said:

Jojo, píšeš dementi - umělci, ale do divadla chodíš, na filmy se díváš, hudbu posloucháš, co? :) 

Zapomněl jsem dát ty mladé budoucí umělce do uvozovek, to se omlouvám 🙏  Jedna herečka ze ZOO seriálu tam šla, to je pravda, poznal ji kluk...ale na ten seriál nekoukám. A žádného jiného umělce z mých oblíbených jsem tam neviděl, ale i kdyby, věřím že aspoň by věděl a chápal proč tam stojí....

Upraveno uživatelem African
Odesláno (upraveno)
před 41 minutami, Bert napsal:

Миру — мир!

Ano, Mupy Mup.:cheers:

Upraveno uživatelem Conrad
  • Haha 1
Odesláno (upraveno)

Hlavně ať Bába udělá něco s těma brutálně rostoucíma cenama energií (PHM), protože za to nemůže válka v Íránu, za to může vláda 🙂 a nasilidi plati za naftu strašný prachy a to za minulý vlády nebylo 😞 

Upraveno uživatelem Frantik
  • Haha 3
  • Sad 1
Odesláno
před 14 hodinami, Frantik napsal:

Jinak samozřejmě, že ti, co chodili na demonstrace proti Fialovovi byli "prorusky dezolati", protože jak jinak nazvat časté organizátory a vystupující, jako Rajchl, Okamura, Konecna a Jandejsek. Plus jakákoli hláška "zastavte válku" anebo "my chceme mír" je samozřejmě trapný volání po kapitulaci Ukrajiny a za to si tyhle dementi tu nálepku naprosto zaslouží 🙂 

Tak ale někomu můžou připadat jako "normální pracující lidé od pohledu"...😀

• Dát hlas 1
Odesláno
před 12 hodinami, Frantik napsal:

Hlavně ať Bába udělá něco s těma brutálně rostoucíma cenama energií (PHM), protože za to nemůže válka v Íránu, za to může vláda 🙂 a nasilidi plati za naftu strašný prachy a to za minulý vlády nebylo 😞 

Jasně, vždyť to sám vždycky chtěl řešit. Např: Vláda by měla okamžitě zastropovat cenu nafty a benzínu na 35 korunách, vyzýval z opoziční lavice současný premiér Andrej Babiš (ANO) kabinet Petra Fialy (ODS) před čtyřmi lety, kdy po ruském vpádu na Ukrajinu vyskočily ceny dalece nad čtyřicet korun za litr. (forum.cz)

Odesláno

Jsem si říkal vlastně proč, tak koukám právě že jim sáhnul na prašule, pak chápu že jsou naštvaný. Takže kdyby jim ba naopak navýšil rozpočet, budou tam stát stejně, akorát s cedulemi Zadlužujete nás a jednou nedostaneme důchody 😆 Já už si z toho upřímně dělám srandu, protože lepší nad tím už asi ani nepřemýšlet, takže to nějak neřešte 😇

Odesláno
před 27 minutami, African napsal:

Jsem si říkal vlastně proč, tak koukám právě že jim sáhnul na prašule, pak chápu že jsou naštvaný. Takže kdyby jim ba naopak navýšil rozpočet, budou tam stát stejně, akorát s cedulemi Zadlužujete nás a jednou nedostaneme důchody 😆 Já už si z toho upřímně dělám srandu, protože lepší nad tím už asi ani nepřemýšlet, takže to nějak neřešte 😇

zase ale urcite budeme mit levnejsi potraviny 😉

V Česku se obnoví dotační program potravinářů, ze kterého v minulosti nejvíce těžil holding Agrofert. Nejvyšší kontrolní úřad program dříve označil za nehospodárnou a velmi neprůhlednou věc.

Zemědělci a potravináři mají letos dostat na národních dotacích čtyři miliardy korun. Částka je ve srovnání s loňským rokem o 250 milionů korun vyšší. Návrh podpůrných programů na rok 2026 schválila Sněmovna.
Odesláno
před 42 minutami, African napsal:

před 13 minutami, Prochy68 napsal:

zase ale urcite budeme mit levnejsi potraviny 😉

V Česku se obnoví dotační program potravinářů, ze kterého v minulosti nejvíce těžil holding Agrofert. Nejvyšší kontrolní úřad program dříve označil za nehospodárnou a velmi neprůhlednou věc.

Zemědělci a potravináři mají letos dostat na národních dotacích čtyři miliardy korun. Částka je ve srovnání s loňským rokem o 250 milionů korun vyšší. Návrh podpůrných programů na rok 2026 schválila Sněmovna.

to je na Afričana už moc složité

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...