Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

No presne tak. Tam proste nebude fungovat nic jineho, než "jazyk jeho kmene" a to nejsou rezoluce a ostré tweety. Ostatne Finove, Poláci, Litevci a dalsi uz se ted boji, že po Ukrajine muzou byt na rade. 

A nechci delat machra a hrdinu, taky mám dítě a strach.

Mimochodem to, že se Ukrajina byla obetovana "svetovemu míru" je už ted jasný, ale to asi nebude stacit.

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No proč se ptám je docela jednoduchý. A přímý. Pokud se chceš kundě postavit, tak se shodujeme, že reakce v tomto případě musí bejt silná. Buď vojensky nebo ekonomicky. Ale kdo z nás by se aktivně zúčastnil toho řešení? V Čechách? Směšný. Min čtvrtina politického spektra otevřeně rusákům fandí. Němci? Ekonomicky to nedaj (nechtěj dát) a představa, že Wehrmacht (byť i symbolická výpomoc) přejde přes Drážďany na východ, tady vyvolá děs v očích většiny lidí

Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, Ajaj napsal:

No proč se ptám je docela jednoduchý. A přímý. Pokud se chceš kundě postavit, tak se shodujeme, že reakce v tomto případě musí bejt silná. Buď vojensky nebo ekonomicky. Ale kdo z nás by se aktivně zúčastnil toho řešení? V Čechách? Směšný. Min čtvrtina politického spektra otevřeně rusákům fandí. Němci? Ekonomicky to nedaj (nechtěj dát) a představa, že Wehrmacht (byť i symbolická výpomoc) přejde přes Drážďany na východ, tady vyvolá děs v očích většiny lidí

Chapu a nemam reseni. Je jasny, ze nikdo se do otevreneho stretu nepohrne a ani o to neni zajem. Ja jen rikam, ze to asi ale bude jednou potreba.

Odkaz ke komentáři

Můj pradědeček bojoval s legiemi v Rusku. Můj děda měl syna v půli druhý války. Můj táta se ženil v týdnu, kdy najeli s tanky do země kundy z východu.

a já si celej dospělej život říkám, fakt jsme jako další generace o tolik chytřejší? Nebo máme jenom z prdele kliku….

Odkaz ke komentáři

před 18 minutami, Ajaj napsal:

Ja prispeju tim, ze do skonceni invaze nevezmu na ruku rusky hodinky. Ne teda, ze bych nejaky rusky hodinky posledni cca 2 roky na ruce mel...

Vim, ze nic moc, ale aspon neco.

🙂

Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, odjinud napsal:

Ja prispeju tim, ze do skonceni invaze nevezmu na ruku rusky hodinky. Ne teda, ze bych nejaky rusky hodinky posledni cca 2 roky na ruce mel...

🙂

Azbuka mi nesmí do baráku! 

Odkaz ke komentáři

před 16 minutami, odjinud napsal:

🙂

V tom případě se připojuji a na silný protest vypiju ty 2 flašky polský vodky co mám ve sklepě 

Odkaz ke komentáři

Přál bych si, aby ekonomická izolace zabrala. Nicméně, už to tu bylo- reparace z první války bych k tomu klidně přirovnal a jak to dopadlo? Plná huba řeči a pak obětujeme ČSR, rozdělíme si Polsko,...... A zachovame mír pro příští generace- určitě si ty slova dost z vás připomene že školy. Dle mého tohle Rusaka nezastaví.

Odkaz ke komentáři

Pozor, zapomněl jsi na zákaz USA obchodovat v povstaleckých oblastech! 

Zatím teda nejtvrdší krok udělali překvapivě Němci, s tím Nordstreamem. Ale ti zas mají máslo na hlavě s odmítnutím zbrojních dodávek.

Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, nickolas napsal:

Pozor, zapomněl jsi na zákaz USA obchodovat v povstaleckých oblastech! 

Zatím teda nejtvrdší krok udělali překvapivě Němci, s tím Nordstreamem. Ale ti zas mají máslo na hlavě s odmítnutím zbrojních dodávek.

Mel jsem ted poradu, ten NS je uz jasnej nebo jen uvazujou?

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, marecenator napsal:

A prozradis jak to dopadne?

Moje reakce byla na obavy z evropske valky. Bavime se o valce Ruska s kym ? Zapadem/Nato - ok. Kdo za ten zapad bude bojovat? Koalice jako v Afganu? Jsou evropske vlady pripraveny nasadit sve profi vojsko do konfliktu s Ruskem? Kvuli nejake Ukrajine? S nasazenim USA nepocitam…

Valka Ruska se zbytkem Ukrajiny? Resp. Západní Ukrajinou? Ok, tohle vidím jako možnou variantu, ale je otázka zda za to budou Ukr. Bojovat. Resp. Zda na to budou mit zbrane, vojaky, penize….a podpora zapadu… no, iluze si nedelam…

takze podle me to skonci nejakymi sankcemi do pristi zimy. Bude chybet plyn z Ruska. Nezapomente, ze D odstavuje jaderky a zavazali se k zelene ekonomice. Resp. Cela Evropa. Vetrniky a Slunecniky budou mit co delat…. 

To je samozrejme jen muj nazor, nikomu ho nenutim, ale myslim, ze doba nadseni ala 1914 je pryc. Ale Mejlit se muzou i ministri….

Ja osobne si uz nedam ruske vejce a koukam na netu, zda je akce na 5,56/.223.

Odkaz ke komentáři

NS - zatím jen zastavili “papírování”, aby to dostalo finální štempl. Na druhou stranu moc nechápu, jak to chtěj zastavit. Podle mě buď může být jen politické rozhodnutí to komplet stopnout nebo tomu musí dříve nebo později dát štempl

Odkaz ke komentáři

Most of the EU’s natural gas comes from only three external producers – Russia, Norway, and Algeria. At 37.7% of the EU 27’s total gas imports in 2005, Russia is by far the biggest gas supplier to the continent

https://www.statista.com/statistics/1201743/russian-gas-dependence-in-europe-by-country/

https://www.marshallcenter.org/de/node/1276

Upraveno uživatelem hinkle
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...