Bob Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 Jeste jsme nepreskocili, krysa je zahnana do kouta tak muze demonstrativne uderit treba do centra evropy, jedna mala strela staci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 A ještě si tu odložím tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 před 10 minutami, Bob napsal: Jeste jsme nepreskocili, krysa je zahnana do kouta tak muze demonstrativne uderit treba do centra evropy, jedna mala strela staci To určitě, ale ono to není červené tlačítko které automaticky odpálí rakety. No a kdyby se to náhodou stalo, tak musíme doufat, že v té posloupnosti tam bude alespoň jeden Vasili Arkhipov... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 (upraveno) Jestli měl Vovka posledních 30 let vlhké sny o obnovení sovětského impéria, tak je minulý týden svou nenažraností a fízlovskou zaslepeností doufám definitivně pohřbil - škoda jen že to životem a zničenou existencí zaplatí tolik lidí PS: když už se Číňanům vysmíváme za foneticky chybné komolení západních i vlastních jmen, neprzněme prosím aspoň slovanská jména jejich rádoby “anglickýma” opisama (Arkhipoff, Lukashenko, Klitchko, Chaputova, Babish, Milosh…), když už sem teda píšeme ČESKY/SLOVENSKY Upraveno 28. února 2022 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 Jsem na dnešní jednání Rusko-Ukrajina zvědav, Ukrajinský prezident v krátkém televizním prohlášení uvedl, že od schůzky mnoho neočekává a do Kyjeva směřuje 5 kilometrová kolona tanků a aut pěchoty a samohybných děl. Asi tedy už mají oba předem jasno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 Vzbudil jsem se a vypada to, ze atomovej hrib se zatim nekonal. Aspon ze tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 šokuje mě a je mi smutno, že se najdou ve společnosti lidi, kteří tu agresi schvalují.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 Kurs rublu 1:2. Za 1 dolar 2 kyble rublů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dráteník Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 před 10 hodinami, gloom napsal: Přesně, já jsem ročník 84 a když jsem měl jít na ZVS, tak v ten rok byla zrušena. Zbraň jsem nikdy nedržel v ruce, hod granátem nikdy nebyla má silná disciplína a sundat mi brýle, tak jsem slepý jako patrona a jsem spíš nebezbečný pro lidi z vlastních řad. V pátek v práci jsem v našem mladém kolektivu (25-30let) prohlásil, že by bylo zajímavé, kdybychom museli narukovat a všichni na mě koukali jako na blázna, že jich se to netýká, že přeci již máme profi armádu, tak asi takto. Ona byla zrušena základní vojenská služba, ale ne branná povinnost. Takže by normálně rukovali. No a se sapíkem se člověk naučí zacházet během pár minut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dráteník Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 před 7 hodinami, Kotlick napsal: Překvapily mě ty ruské ztráty. Je to sice z z ukrajinského min. obrany, ale i kdyby to byla polovina tak je to dost. Zase podle videí na Twitteru to vypadá, že tam je té techniky ať už rozstřílené nebo opuštěné docela dost. Což ovšem na poměru sil nic zásadně nemění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dráteník Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 https://www.youtube.com/watch?v=QdSqnfls1YI Naprosto Retardovaný celkem dobře vysvětluje, proč maj rusáci takové problémy a ztráty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 před 32 minutami, Dráteník napsal: Ona byla zrušena základní vojenská služba, ale ne branná povinnost. Takže by normálně rukovali. No a se sapíkem se člověk naučí zacházet během pár minut. Ona ta vojna k ničemu nebyla. Za 2 roky jsme měli 4x střelby při prověrkách. Každý fasoval 9 nábojů - 3x jednotlivě, 6x dávkou. Ve skutečnosti jen 3, ty přebytečné pak vystříleli mazáci z plných zásobníků. Ve škole jsme toho ze vzduchovky nastříleli víc. Když jsem viděl ve zprávách zlomenou Hačavu (P-14) a hořící Dýšinu a Svojšín (P-37 a PRV-13), tak jsem si vzpomněl na Nepolisy. Znalosti z vojny se dají zvládnout za týden. Zbytek byla zbytečná ztráta času a buzerace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 Komentaru a nazoru tu je spousta, tak nebudu prilevat oleje do ohne a budu pokracovat na vesele motivacni note… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 (upraveno) https://cnn.iprima.cz/obdivuji-putina-policie-kvuli-prispevku-vysetruje-komunistu-zdenka-ondracka-82165 Doufám, že to dostane natvrdo ... Upraveno 28. února 2022 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 Jen bych chtěl říct. Je mi těch kluků líto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 Před hodinou, VS napsal: Ona ta vojna k ničemu nebyla. 40 let po vojně vidím, že byla. Viděl jsem totální neschopnost důstojníků, mnoho lidí se základním vzděláním, kterým se dala funkce začali jednak jak zvířata, protože v civilu byli v ústraní, bojeschopnost armády a morálka tehdy byla zoufalá atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 před 2 minutami, Josef01 napsal: 40 let po vojně vidím, že byla. Viděl jsem totální neschopnost důstojníků, mnoho lidí se základním vzděláním, kterým se dala funkce začali jednak jak zvířata, protože v civilu byli v ústraní, bojeschopnost armády a morálka tehdy byla zoufalá atd. Jo, pro tohle poznání k něčemu byla. Ale jestli rudá armáda dneska funguje stejně, jako tenkrát, tak se nedivím, že tak dopadá. Putinovi se říká jen to, co chce slyšet, pravda ho nezajímá. Připomíná mi jednoho ostravského miliardáře. Ten taky nemá vstupní interface a dialog s ním je jeho monolog. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 Však to taky byla “lidová” armáda dle sovětského vzoru - stejné obskurní “muzeum lampasáctví” co dnes rusák v masivním měřítku předvádí na Ukrajině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 Nejak nechapu, co tam putin poslal za jelita. Na jedny strane nezkusenost povede k vetsim ztratam na lidech i technice, na druhy tam muzou udelat pruser typu valecny zlocin. A do toho ty cecensky hordy. To nema dost prefesionalnich vojaku? Nebo ma neco za lubem a je to umysl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 Zdá se, že jim nemohl říct, kam a proč jedou skutečně a věřil, že to proběhne stejně jako na Krymu bez jediného výstřelu a "kamarádsky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se