kuncák7 Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 před 5 minutami, vojta1 napsal: No to je pomerne zasadni rozdil. Posilat to na ucet gazpromu jako v podstate dosud. Ted jsem asi natvrdlej ( můžeš mi to vysvětlit do SZ, ať se tu nebavíme na můj účet? ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Ja s tim placenim jsem taky natvrdlej.. prijde mi to jen jako naschvalnost na pobaveni...1. Poslu nekam EUR a dostanu plyn2. Poslu nekam EUR, nekdo to prepocita na Rubl a posle na druhy ucet a dostanu plyn.. (Navic byly hlášky, ze ten prevod udela rovnou Gazprombank, takze vlastne jen pocetni cviceni..)Mi to prijde stejny.. ..a nakonec stejne russak ty eura potrebuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 (upraveno) Budeme platit normálně v Euro Co s tím udělá Gazprombank je její věc Vlk se nažere a koza zůstane celá Představa, že se můžeme ze dne na den odstřihnout od ruského plynu je nesmysl, jedině že si dle Jurečky každý koupí krávu kotel na biomasu a když bude kráva mít zácpu tak holt bude mrznout Upraveno 27. dubna 2022 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Nené, já si to chci přečíst taky, Vojto! - Nevíte, nepsalo se někde, které typy provozů kromě pekáren, skláren, keramiček, metalurgie, cihelen/stavebnin... a krematorií ohrožuje výpadek/brutální zdražení plynu nejvíc? Myslím napřímo a bez možnosti přejít relativně rychle na alternativní typ energie (že se to nakonec promitne do všeho mi je jasný...). V provozech použivajícxh plyn nikoli jako zdroj energie, ale jako surovinu (výroba hnojiv, chemický a palivový průmysl) to bude megaprůser každopádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Asi demonstrativni rychle odpojeni od plynu je nesmysl.. nechme to na ekonomice.. jestli je pravda, ze posledni turbulence ceny plynu prinesli v cesku az 30% snizeni spotreby, tak to je docela dobre.. mozna k tomu prihodit clo a ty dodatecne vynosy pouzit na financovani pomoci.. nejen zasazenym valkou, ale zasazenym dopadem cen.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Před hodinou, ATOM napsal: jo Aldo, chápu správně, že máš auto na CNG, který teď stojí více než benzín, čímž je auto ekonomicky nevýhodné, nejde prodat a může za to Jurečka a vláda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Jeste jeden plynatej koment.. ono prestat dodavat neni pro russaka taky jednoduche..* vrty se daji uzavrit vzdy jen s rizikem nevratneho poskozeni* zasobniky jsou omezene* na zkapalneni nemaji dostatecne technologie* do ciny nebo indie trubky nevedou* eura potrebuji a prodeje plynu tvori nadpolovicni prijmy jejich rozpoctu..Asi tak.. i kdyz vlastne zbyva jeste jedna moznost.. co nedodaji nazdarbuh spali.. se vsema dopadama.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 před 36 minutami, Sacíbagr napsal: Aldo, chápu správně, že máš auto na CNG, který teď stojí více než benzín, čímž je auto ekonomicky nevýhodné, nejde prodat a může za to Jurečka a vláda? Shrnul jsi to hezky, skodolibe, ale mylne. Nic jinyho jsem od tebe necekal. Nemam v umyslu nic prodavat, nejezdim draz nez na benzin a auto je ekonomicky porad vyhodne, mnohem mene, ale je. Skoda ze jsi tak kratkozraky a nepochopil jsi, o co me jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Před hodinou, Sacíbagr napsal: Aldo, chápu správně, že máš auto na CNG, který teď stojí více než benzín, čímž je auto ekonomicky nevýhodné, nejde prodat a může za to Jurečka a vláda? před 20 minutami, ATOM napsal: Shrnul jsi to hezky, skodolibe, ale mylne. Nic jinyho jsem od tebe necekal. Nemam v umyslu nic prodavat, nejezdim draz nez na benzin a auto je ekonomicky porad vyhodne, mnohem mene, ale je. Skoda ze jsi tak kratkozraky a nepochopil jsi, o co me jde. Hele, já jsem sice dalekozraký (alespoň podle dioptrií), ale nechápu to taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 před 39 minutami, ATOM napsal: Shrnul jsi to hezky, skodolibe, ale mylne. Nic jinyho jsem od tebe necekal. Nemam v umyslu nic prodavat, nejezdim draz nez na benzin a auto je ekonomicky porad vyhodne, mnohem mene, ale je. Skoda ze jsi tak kratkozraky a nepochopil jsi, o co me jde. ..no to mě špatně znáš, synku. Škodolibost v tom nehledej. Hledej v tom logiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 před 6 minutami, Sacíbagr napsal: ..no to mě špatně znáš, synku. Škodolibost v tom nehledej. Hledej v tom logiku. Synku, ja na plynu varim a take s nim topim, takze me ligicky zajima, proc platime nesmyslne castky.To je cele. Ze je to diky vlade predesle i teto je jasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 před 2 minutami, ATOM napsal: Synku, ja na plynu varim a take s nim topim, takze me ligicky zajima, proc platime nesmyslne castky.To je cele. Ze je to diky vlade predesle i teto je jasne. Tak urciteee, a vsetkym ostatnym vladam na celom svete . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 před 1 minutou, ATOM napsal: Synku, ja na plynu varim a take s nim topim, takze me ligicky zajima, proc platime nesmyslne castky.To je cele. Ze je to diky vlade predesle i teto je jasne. …já budu moudřejší po vyúčtování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Co to je nesmyslna castka? To ze bylo jednou neco levné, prece automaticky neznamena, ze to bude levne navzdy.. viz uroky.. Az moc jsme si zvykli, ze pri nasem spotrebnim stylu a pri provozovanem drancovani prirody byly zdroje par let abnormalne levne.. v nasi casti sveta... zas bude nekdo jiny chvilku tahat pilku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Tak a jsme v prdeliV Rusku se stalo nemožné možným. Vydalo patent na perpetuum mobileTed jeste rozdojit kozla a maji to kompletOdesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 před 2 hodinami, petr_cha napsal: Co to je nesmyslna castka? To ze bylo jednou neco levné, prece automaticky neznamena, ze to bude levne navzdy.. viz uroky.. Az moc jsme si zvykli, ze pri nasem spotrebnim stylu a pri provozovanem drancovani prirody byly zdroje par let abnormalne levne.. v nasi casti sveta... zas bude nekdo jiny chvilku tahat pilku... …přesně tak (např. spoustá z nás má více než jedny hodinky!). Další věc, kterou pozoruji, je to, že si lidé myslí, že se má o ně někdo starat. To ale není demokracii vlastní na rozdíl od totality. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Jo jinak fun fact, Rusko shodilo normy pro vyrobu aut na EURO 0, tedy před rok 1990... tvl jak oni furt tvrdi, ze je to v pohode, protoze umi 80% vyrobit sami. Ale to v praxi znamena auto bez motoru, rozvodu, prevodovky a bezpecnostnich prvku to je fakt zeme. https://trans.info/en/russia-vehicle-standard-285647 Taky nemaji podle vlastnich webu hrebiky a knofliky a hajzl papir, ty letadla co ukradli leasingovkam tam zacnou padat jako hrusky. Cina je ma uplne u prdele. A ty tanky uz taky vyrobit neumi. Ja vzdycky kdyz se poustim do zbytecnych diskuzi s podporovatelem a sdilecem Okamury, co povazuje Rusko za ten spravny a uspesny Slovansky stat. Tak davam par zabavnych faktu: - do roku 2045 bude vic jak 50% obyvatel muslimu - ekonomika je dnes fakticky nekde na urovni Holandska. Akorat NL ma 8x mene obyvatel - 40+% HDP ovlada 500 nejbohatsich lidi, to je nejvic na svete. -prumerna delka zivota je potom o 5 let nizsi nez u nas a realne klesa. Tedy dle predpokladu prumerny clovek, co se dnes narodi v CR bude zit o 10+let dele nez v Rusku. (Tohle je proste o ekonomice a tedy kvalite zdravotnictvi, pro zajimavost si dohledejte o kolik je delsi prumerny zivot v Praze a tech chudsich krajich, samozrejme hraje vliv i ovzdusi. Napriklad 2018 byl rozdil mezi Prahou a mym rodnym MS krajem pres 4 roky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Ano, nejradsi bych nektere nadsene obdivovatele tam poslal, at si to tam uzivaji.. nejlepe nekde za Uralem.. miluju ty, kteri ziji tady a obdivuji to tam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Některé kroky vlády mi připomněly starý vtip odcházející zanechá svému nástupci tři dopisy. Ten po čase otevře první dopis - všechno sveď na mě. Za delší dobu otevře druhý - udělej reorganizaci. Nakonec otevře poslední - napiš tři dopisy. Zatím jsme u prvního dopisu,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se