Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja porad nechápu ten argument, ze na UK je korupce a bordel. Tak je no, nic není dokonalý. I to je mimochodem pozůstatek SSSR, asi jako u nas. I kdyby tam byla megakorupce a megabordel, tak je to jejich problém a není to důvod, ze tam rusaci hází bomby. Nebo? 

• Odpovědi 20,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 2 minutami, Frantik napsal:

Ja porad nechápu ten argument, ze na UK je korupce a bordel. Tak je no, nic není dokonalý. I to je mimochodem pozůstatek SSSR, asi jako u nas. I kdyby tam byla megakorupce a megabordel, tak je to jejich problém a není to důvod, ze tam rusaci hází bomby. Nebo? 

Presne. Ten rezim to sebou nesl, chce to cas. 

@vwtyp11

Jasne kazdemu je to jedno. Ti lidi tam umiraji nahodne a vubec se nechcou branit. Je jim jedno jestli jsou pod ruskem nebo jinde. Vzdyt na tom prece nezalezi. Putin nikam nechce, proto tu nic neplatil a nikde to nerikaj. 

Tohle  mi rict v hospode, tak jeden z nas jde domu bez zubu... 

Odesláno

@vwtyp11 No dobrý, ale politik obvykle nepřišel odněkud z Marsu, vzešel z toho lidu, co si rád vyjede za město, a je tak či onak tím lidem podporován. A jsme bohužel zase u té propagandy a nedostatku informací.

@Frantik Ta korupce v zemi, kam míří masivní finanční a materiální pomoc, asi problém pro všechny zúčastněné tak trochu bude. Ale přijde mi, že proti předválečnému stavu je na UK snaha něco s tím dělat (i když je třeba hlavním motivem nenas.at a neodradit ty, kteří pomoc poskytují).

Odesláno (upraveno)

Tak v Turecku je taky bordel a teď tam bude mířit velká pomoc pro oběti zemetreseni. A nikdo to úplně řešit nebude. O Africe se vůbec nebavím a taky tam 50 let míří pomoc z celého světa. 
Proste teď je třeba pomoci a řešit aktuální situaci a další kroky potom.

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

U nás byl taky dlouho strašný bordel a začíná se to zlepšovat.

Ale ty Rajchlovský kecy, že nespravedlivý mír je lepší než spravedlivá válka. A ze to je jedno. To už je kousek od toho, že za toho komunismu vlastně bylo dobře. 

Ale hlavně je to strašně neuctivý k těm lidem co tam padli při obraně své země. To se hned peru, na tohle fakt nemám. 

Návštěvník vwtyp11
Odesláno
Před hodinou, Frantik napsal:

Prave rikam, zd stejná korupce i bordel byl na druhej straně řeky.

Návštěvník vwtyp11
Odesláno (upraveno)
před 36 minutami, vojta1 napsal:

U nás byl taky dlouho strašný bordel a začíná se to zlepšovat.

Ale ty Rajchlovský kecy, že nespravedlivý mír je lepší než spravedlivá válka. A ze to je jedno. To už je kousek od toho, že za toho komunismu vlastně bylo dobře. 

Ale hlavně je to strašně neuctivý k těm lidem co tam padli při obraně své země. To se hned peru, na tohle fakt nemám. 

Tak se per! Kdo je vítězem v Sudetech? Ti kteří vyháněli v roce 39 nebo ti kteří vyhaneli v roce 45?!

v Sudetech ziju, a pro ty lidi tady to je bolest i po tech letech

rec je o civilním obyvatelstvu, kdybys nerozuměl. O tech ZBYTEČNÝCH obětech o tech kteří stejne budou žít kde zijou bez ohledu na vlajku, neb lidsky život je spojen s hroudou zeme ne královským rodem

Upraveno uživatelem vwtyp11
Odesláno
před 19 minutami, vwtyp11 napsal:

Tak se per! Kdo je vítězem v Sudetech? Ti kteří vyháněli v roce 39 nebo ti kteří vyhaneli v roce 45?!

v Sudetech ziju, a pro ty lidi tady to je bolest i po tech letech

Jsme mohli mit v rodine super vilu v Jablonci. Akorat prastrejda dorazil na urad o 5 minut pozdeji:-(

Odesláno
před 1 hodinou, vwtyp11 napsal:

Ke konfliktu na východ od nás, jen jedno, tvl to vám nedochází, ze tam umírají lidi?!

a ze tam v obou zemích  žijí tak, ze je jedno, kdo bude mit ten nebo druhy pas?!

nechci ti moc kazit tvůj naivní pohled na situaci (a asi život celkově), ale moje zkušenost co jsem na Ukrajině (asi 2004) žil (většinu Lviv, trochu Kyjev, Donetsk, Charkov) - ne a ne. Dost lidem fakt není jedno, jestli žijou pod ruskou nebo ukrajinskou vlajkou. A dost lidí (hlavně západ) reagovala dost nasraně (ne, nebylo to pouze odměřeně), když jsem na ně mluvil rusky a ne ukrajinsky (ale uznávám, že situace v Donetsk, Charkov byla dost odlišná a už v té době bylo jasné tření ve společnosti a měl jsem názor, že to dopadne blbě). Ale vzhledem co třeba jen Stalin na Ukrajině provedl, tak si myslím, že tvůj názor je blbost a většina lidí ruskou vlajku nechce.

jo, v každý společnosti budeš mít vcelku početnou skupinu lidí, kterým bude ukradené, pod jakou vlajkou žijou a hlavně, že je stát nechá vychcat v parku v pátek v noci cestou z hospody….. nakonec Protektorát, normalizace, 68 nám dává dost silnou osobní zkušenost (nesoudím, neb sám nevím, jak bych v té životní zkoušce obstál).

A co tu pořád opakuji - jak si to teda představuje? Co je ten váš mírotvorný Dream? Chápu to vaše přání, že se mají přestat dodávat zbraně…ok….a co je pak krok 2, krok 3 atd???? Protože s píčovinou typu “a pak nastane mír” může člověk uspět tak na dětským hřišti…

P.S. nemám rád dlouhý příspěvky, ale našel jsem ve schránce pamflet od místních komančů s úplně přesnejma píčovinama a ještě teď vidím rudě

Odesláno

Tipnu si, ze ten bordel byl v jiste mire i postuchovany z Ruska.. viz fondy a role Medvedcuka apod..

Návštěvník vwtyp11
Odesláno
před 12 minutami, petr_cha napsal:

Tipnu si, ze ten bordel byl v jiste mire i postuchovany z Ruska.. viz fondy a role Medvedcuka apod..

Jakoze korupci a bordel vymyslel rusak?! To by mu bylo podobný! A implementoval to globálně, zavsivenec

Odesláno
před 17 minutami, petr_cha napsal:

před 4 minutami, vwtyp11 napsal:

Jakoze korupci a bordel vymyslel rusak?! To by mu bylo podobný! A implementoval to globálně, zavsivenec

Je mi líto lidí, kteří nerozlišují slovesa pošťuchovat a vymyslet. Folksvágne, fakt jsi takovej sociální dement, nebo je to jenom nějaká póza?

Návštěvník vwtyp11
Odesláno
před 10 minutami, Bert napsal:

Je mi líto lidí, kteří nerozlišují slovesa pošťuchovat a vymyslet. Folksvágne, fakt jsi takovej sociální dement, nebo je to jenom nějaká póza?

Pane magistře, nekomolme si jména nebo je to nějaká poza?

Odesláno
před 29 minutami, Ajaj napsal:

A dost lidí (hlavně západ) reagovala dost nasraně (ne, nebylo to pouze odměřeně), když jsem na ně mluvil rusky a ne ukrajinsky (ale uznávám, že situace v Donetsk, Charkov byla dost odlišná a už v té době bylo jasné tření ve společnosti a měl jsem názor, že to dopadne blbě).

Počkaj, to si naozaj pred vojnou zažil? Čo ja mám skúsenosti, tak vzťah medzi bežnými Rusmi a Ukrajincami bol naprosto v pohode, vrátne jazyka. Ten sa vyhranil až po začiatku vojny, keď aj ruskojazyční prepli v rámci vlastenectva na ukrajinčinu.

Bolo to niečo ako medzi Čechmi a Slovákmi - väčšinou podpichovanie, ale skôr dobromyseľné, len pár idiotov to bralo na krv.

Dokonca aj niektoré Ukrajinky, čo zdrhli pred vojnou, pracujú u miestnych Rusov trebárs ako pomocníčky s deťmi či v domácnosti, bez nejakej väčšej animozity, ktorá by bola dosť pochopiteľná (osobná skúsenosť, pritom na to neboli úplne odkázané).

Odesláno

na Slovensku jsem taky žil a rozhodně bych situaci na Ukrajině nenazval pošťuchováním stylem Čech vs Slovák / Praha vs Brno. Ale když o tom přemýšlím, tak v našem týmu (asi 50 lidí) problém nebyl, ale bylo to většinou lidi 20-30 (kromě jednoho bývalého důstojníka co šel asi v 45 do penze). Většina “negativních” zkušeností byla se staršími lidmi v běžném styku (obchod atd). Ale je pravda, že už v té době se Lviv cítil hodně prozápadní

Odesláno
V 15. 3. 2018 v 13:23, Bert napsal:

Přátelé, sem můžete ventilovat své osobní animozity, protože jinde za ně dostanete BAN.

@vwtyp11 Mé záměrné zkomolení Tvého nicku považuj za výraz mé osobní animozity.

Odesláno
Nevymysleli... korupce existuje od zacatku lidstva.. :-) a bude az do konce..

https://www.lidovky.cz/domov/jak-to-chodi-u-opic.A110312_000074_ln_noviny_sko

Tak to chodí u všech sociálně žijících zvířat. Občas se servou, občas se povraždí, ale po většinu času pokojně kooperují, ne proto, že znají Desatero, nýbrž proto, že se jim to v nějakém smyslu vyplácí...
Návštěvník vwtyp11
Odesláno
před 27 minutami, Bert napsal:

@vwtyp11 Mé záměrné zkomolení Tvého nicku považuj za výraz mé osobní animozity.

Pobavils…korupce je ožehavé téma

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...