Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 9 hodinami, vwtyp11 napsal:

normalni lidi trpí a jejich utrpení není o tancích a letadlech, je o zničených životech, snech, je o míru, kterej mrdame kurva tvrde.

voloda z bachmutu to měl vždycky těžký, troufám si tvrdit, ze je mu už jedno kdo anektuje/ubrani par metru navíc, voloda si proste chce jít do hospody, zapichat, pokecat se známými, jet autem za město, toulat se městem a dat si čaj.

my běžní obyvatele země, válku nechceme, my chceme žít neb jak pravil Bůh “milujte se a mnozte se”

valka je zlovule mocných, kterým je voloda a jeho chut se v klidu vychcat na rohu ulice při ceste z knajpy úplně ale úplně ukradená.

Citace Emanuela Vajtauera z Večerního Českého slova, 1941? Mate mne ten odkaz na Bachmut.

Škoda, že jsme dnes takoví demokrati a retribuční justice je jaksi mimo hru... Mohu se však alespoň svěřit, že tě beze vší úcty považuji za prvořadého čuráka.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 32 minutami, Bert napsal:

IMHO je @soozedalší borec, co se za každou cenu snaží situaci na Ukrajině relativizovat. Co kurva není černý a bílý? Rusáci tam vlítli, a masakrují civily. UKáčka se brání co můžou.

Ne. Reletivizovat se situace možná dala do února 2022. Pak to ve vztahu Ukrajina vs. Rusko už podle mně černobílý je.  Nejsou to moje slova. 

Mně jen sere obecně to fanouškovský myšlení. Řekneš že na Ukrajině není všechno ideální? Seš Rusák! Sere tě že byl Pavel guma a komouš? Miluješ Babiše! Nejseš nadšenej z vlády Fialy? Takže seš Okamurovec... 

Odkaz ke komentáři

Právě teď, sooze napsal:

Ne. Reletivizovat se situace možná dala do února 2022. Pak to ve vztahu Ukrajina vs. Rusko už podle mně černobílý je.  Nejsou to moje slova. 

Mně jen sere obecně to fanouškovský myšlení. Řekneš že na Ukrajině není všechno ideální? Seš Rusák! Sere tě že byl Pavel guma a komouš? Miluješ Babiše! Nejseš nadšenej z vlády Fialy? Takže seš Okamurovec... 

Relativizovat kua...

Odkaz ke komentáři

před 4 minutami, sooze napsal:

Sooze, napsal jsi: .... Ani situace na východní Ukrajině není černobílá. .... a pak ve svém komentu píšeš: ..... Reletivizovat se situace možná dala do února 2022......

Takže jednou přítomný čas, ve vysvětlení či doplnění už historická retrospektiva. Promiň, ale takovéto lavírování v argumentaci neberu.

Tvé doplnění:  ... Mně jen sere obecně to fanouškovský myšlení. Řekneš že na Ukrajině není všechno ideální? Seš Rusák! Sere tě že byl Pavel guma a komouš? Miluješ Babiše! Nejseš nadšenej z vlády Fialy? Takže seš Okamurovec... svědčí o další manipulativní argumentační technice. Netahej Pavla a toho slovenskýho kokota do problemaziky UK versus Russko. A pokud Tě to fakt sere, tak to nepiš dohromady. Vypadá to blbě a pro lidi s průměrným IQ je to i prvoplánové faux pas.

Odkaz ke komentáři

Ja se zase hlásím, ze nechápu, co není černobílý na ruské agresi na Ukrajině. Kde jsou ty odstiny šedi? Možná historie a vztahy Ruska a Ukrajiny, spory o území, ukrajinsky nacionalismus, zájmy USA v regionu, atd. atd. To všechno neni černobíle a dá se o tom jistě diskutovat. Ale těžko diskutovat o napadeni UK Ruskem a kdo je viník války. Tam to proste JE černobíle, to není o názoru, ale o realitě.

Odkaz ke komentáři

před 4 minutami, Bert napsal:

Sooze, napsal jsi: .... Ani situace na východní Ukrajině není černobílá. .... a pak ve svém komentu píšeš: ..... Reletivizovat se situace možná dala do února 2022......

Takže jednou přítomný čas, ve vysvětlení či doplnění už historická retrospektiva. Promiň, ale takovéto lavírování v argumentaci neberu.

Tvé doplnění:  ... Mně jen sere obecně to fanouškovský myšlení. Řekneš že na Ukrajině není všechno ideální? Seš Rusák! Sere tě že byl Pavel guma a komouš? Miluješ Babiše! Nejseš nadšenej z vlády Fialy? Takže seš Okamurovec... svědčí o další manipulativní argumentační technice. Netahej Pavla a toho slovenskýho kokota do problemaziky UK versus Russko. A pokud Tě to fakt sere, tak to nepiš dohromady. Vypadá to blbě a pro lidi s průměrným IQ je to i prvoplánové faux pas.

To jsem ale nenapsal já žejo, to je citace z toho starýho článku z aktuálně...

Hele to je jedno, asi se neumim srozumitelně vyjádřit... Už to se svym podprůměrným IQ balim...🤝

Odkaz ke komentáři

abych to odlehčil, tak třeba je to prostě jen naše mentalita. V dobách pravěku jsem se ptal jednoho amíka, jak by nás charakterizoval. A řekl jednoduše, že jsme národ “ale” - já vím, že jsem jel rychle, ale…. Tohle se mi líbí, ale….Nejsem jako rasista, ale…

A když to tak všechno čtu, tak to tak u dost lidí vyznívá: “jo rusáci je napadli, ale korupce/nato/rvali se už předtím/atd….

Odkaz ke komentáři

před 12 minutami, Frantik napsal:

Ja se zase hlásím, ze nechápu, co není černobílý na ruské agresi na Ukrajině. Kde jsou ty odstiny šedi? Možná historie a vztahy Ruska a Ukrajiny, spory o území, ukrajinsky nacionalismus, zájmy USA v regionu, atd. atd. To všechno neni černobíle a dá se o tom jistě diskutovat. Ale těžko diskutovat o napadeni UK Ruskem a kdo je viník války. Tam to proste JE černobíle, to není o názoru, ale o realitě.

Perfektní shrnutí.

Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, sooze napsal:

Hele to je jedno, asi se neumim srozumitelně vyjádřit... Už to se svym podprůměrným IQ balim...🤝

Ale notak. Napsal jsem: .... Netahej Pavla a toho slovenskýho kokota do problemaziky UK versus Russko. A pokud Tě to fakt sere, tak to nepiš dohromady. Vypadá to blbě a pro lidi s průměrným IQ je to i prvoplánové faux pas....

O Tvém IQ jsem se nijak nezmínil. NApsal jsem ale, že pro lidi s průměrným IQ je to i prvoplánové faux pas. Není tedy vyloučena varianta, že máš IQ nadprůměrné, ale prostě jsi vyrobil faux pas. Nebo je také možné, že Tvé jednání budou lidé s vyšším IQ, nežli podprůměrným, jako faux pas vnímat. Opravdu: do Tvé inteligence jsem se navézt nechtěl.

Odkaz ke komentáři

Ukrajina je prolezla korupci. Ceska republika taky neni zadny lumen a Ukrajina je jeste o flak zeme na vychod. Ze to sezere i cast pomoci, kterou tam zapad lifruje - jo, je to tak. Ze cast populace ma na salamu, ktera vlajka jim vladne - ano. Ale jaky to dava pravo Putinovi tam nastoupit s tankama a raketama a narokovat si to uzemi? Proc by Ukrajina mela prijit o moznost se vymanit z vychodniho stylu vladnuti a zacit se priblizovat - bez ohledu na to, ze pomalu - k zapadu?

Tyvole argument “prestanme jim dodavat zbrane, at zasednou k jednacimu stolu”, je bohapustej alibizmus, sobectvi a svinarna prvniho kalibru. Valka je obrovskej pruser, lidi umiraji a zeme za rok ztrati desitky let ekonomickyho rustu a prosperity. Zeme je znicena a bude se dlouho hojit. Ale v ruskym podruci by byli odepsani totalne. Po valce budeme resit dalsi problemy - vsechny ty zbrane nezmizi ze sveta, korupce taky ne. Ale pokud bude u rekonstrukce asistovat zapad, je mnohem vetsi sance, ze ta budoucnost nebude uplne ztracena.

A ano, strategickou soucasti konfliktu je oslabeni Ruska a jeho odriznuti od civilizovanyho sveta. To je totiz jedina moznost, jak mit v regionu na nejaky cas relativni klid.

Odkaz ke komentáři

Ja klidne muzu mluvit o tom, ze na UA neni vse idealni. Ze je nesmysl jim dodavat urcite typy zbrani, ze je treba hlidat at se neco neukrade a nejsem si jisty, jestli je realisticky vraceni pred rok 2014... ale to je na nich. Ted je mame podporit, co to jde. Protoze alternativa je desiva.

Ale rozdil je kdyz nejaky curak rekne, ze to je vlastne jedno kdo ma jaky pas, zijou si stejne a nakonec jde stejne o pivo a holky. A ze Putin urcite nechce jinam.... se meli UA zachovat proste jak my v 38, mensi skody a ono to nejak dopadne. Ted je to otravne a mame drahy plyn... 

Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, Bert napsal:

Ale notak. Napsal jsem: .... Netahej Pavla a toho slovenskýho kokota do problemaziky UK versus Russko. A pokud Tě to fakt sere, tak to nepiš dohromady. Vypadá to blbě a pro lidi s průměrným IQ je to i prvoplánové faux pas....

O Tvém IQ jsem se nijak nezmínil. NApsal jsem ale, že pro lidi s průměrným IQ je to i prvoplánové faux pas. Není tedy vyloučena varianta, že máš IQ nadprůměrné, ale prostě jsi vyrobil faux pas. Nebo je také možné, že Tvé jednání budou lidé s vyšším IQ, nežli podprůměrným, jako faux pas vnímat. Opravdu: do Tvé inteligence jsem se navézt nechtěl.

Hele v pohodě, to mal být akosi humor, nijak ses mě nedotknul... Jen asi nedokážu psanou formou vyjádřit o co mi šlo... 

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, sooze napsal:

Hele v pohodě, to mal být akosi humor, nijak ses mě nedotknul... Jen asi nedokážu psanou formou vyjádřit o co mi šlo... 

Neber si to osobně... Jsi prostě v žumpě a stalo se Ti to, co se inteligentním lidem stává. Přemýšlíš ve více rovinách, hledáš historické paralely a společenské souvislosti a k tomu jdeš na trh s vlastním názorem... Ber to tak, že jediným aktuálně přípustným paradigmatem je tady lamentace nad proradností agresora (neoddiskutovatelnou, samozřejmě). Jiné otázky nejsou žádoucí.

Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, Artesia napsal:

Neber si to osobně... Jsi prostě v žumpě a stalo se Ti to, co se inteligentním lidem stává. Přemýšlíš ve více rovinách, hledáš historické paralely a společenské souvislosti a k tomu jdeš na trh s vlastním názorem... Ber to tak, že jediným aktuálně přípustným paradigmatem je tady lamentace nad proradností agresora (neoddiskutovatelnou, samozřejmě). Jiné otázky nejsou žádoucí.

Ale jiste, ze jsou i zadouci otazky! Treba ja mam na tebe takovou: urcite si vzpominas, ze nam ruskej diktator pred rokem a mesicem dal ultimatum, ze mame vypadnout z NATO. Premyslis nad tim ve vice rovinach, a hledas historicke paralely a spolecenske souvislosti?

Odkaz ke komentáři

před 26 minutami, Artesia napsal:

Ó jakou ctí je dostat zde vysvětlení od člověka z kasty těch, co s inteligencí a mnohovrstevným vnímáním problémů světa v kontextu všemožných paralel z rozdílného prostoru či času neváhají nasazovat kůži pro prezentaci autentického vlastního názoru jdoucího proti zaslepenému a omezenému davu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...