Tobi Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 před 37 minutami, VS napsal: Další ruský vlastní gól https://t.me/belgorod01/34756 Stát se to může, když jsen v minulém století sloužil na letišti, tak na střelnici pilot místo aby odpálil raketu tak odvěsil raketnici-pro štouraly, nezastávám se rusa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 před 19 hodinami, skalis napsal: Mozna pujdu proti produdu, ale narozdil od progresivniho zdaneni prace a obskurnosti typu windfall tax mi zdaneni nemovitosti prijde naprosto OK. Soucasna dan je nesmyl, klidne by mohla byt 10x vyssi. A to rikam i presto, ze vlastnim dum v Brne a byt v jinem krajskem meste. V rozpoctu je dira jak prase, je potreba 1. radikalne rezat vydaje a 2. smysluplne navysit prijmy. Skvělej nápad, mám lepší, nedáme jim to rovnou zpátky všechno, ať si to promrdají? Stejně na to dojde.... Nikdo nebude mít nic a všichni všechno, to přece známe... Nebo myslíš, že stačí si ten barák, za kterej platíš daň na cokoli si šáhnul, jednou za 20 let koupit znova, protože ty dobytkové mají málo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Však to tam píšou. "Dne 20. dubna během letu letounu Su-34 VKS nad městem Belgorod došlo k abnormálnímu sestupu letecké munice," uvedlo ministerstvo v prohlášení (citovaném RIA Novosti ) . https://www-moscowtimes-ru.translate.goog/2023/04/21/minoboroni-rossii-soobschilo-o-sluchainom-sbrose-bombi-na-belgorod-a40735?_x_tr_sl=ru&_x_tr_tl=cs&_x_tr_hl=cs&_x_tr_pto=sc&_x_tr_hist=true https://www-moscowtimes-ru.translate.goog/2023/04/20/v-belgorode-progremel-vzriv-na-meste-obrazovalas-ogromnaya-voronka-a40732?_x_tr_sl=ru&_x_tr_tl=cs&_x_tr_hl=cs&_x_tr_pto=sc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 před 12 minutami, (Miloš) napsal: Skvělej nápad, mám lepší, nedáme jim to rovnou zpátky všechno, ať si to promrdají? Stejně na to dojde.... Nikdo nebude mít nic a všichni všechno, to přece známe... Nebo myslíš, že stačí si ten barák, za kterej platíš daň na cokoli si šáhnul, jednou za 20 let koupit znova, protože ty dobytkové mají málo? Stát by měl udělat další pilíř spoření na důchod. Z toho by se stavěly státní / městské byt, ty by se pronajímaly. Takže by jsi měl ma důchod uspořen určitý podíl na nemovitosti a zároveň podíl na příjmech z pronájmu. Vyřešilo by se více problémů najednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Jako v tom navrhu uprav duchodoveho sporeni je trochu nakroceno - drobna valorizace castek +povolena volnejsi forma profilu investovani.. dnes max akciove fondy.. do budoucna by to snad mohly byt i ty nemovitosti...https://www.mesec.cz/clanky/statni-prispevek-na-penzijko-se-zmeni-komu-se-zvysi-a-kdo-bude-dostavat-mene/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Safi: co by stát měl a dělá jsou 2 rozdílný věci. Zatím se chová jako kokot co nemá kloudně na žrádlo, protože leje a gamblí a půjčuje si na dovolenou od home creditu. Dokud tohle nezmění, ať si veškerý další požadavky strčí někam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Ano, na nespokojenosti se státem se shodneme :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 před 1 hodinou, (Miloš) napsal: Skvělej nápad, mám lepší, nedáme jim to rovnou zpátky všechno, ať si to promrdají? Stejně na to dojde.... Nikdo nebude mít nic a všichni všechno, to přece známe... Nebo myslíš, že stačí si ten barák, za kterej platíš daň na cokoli si šáhnul, jednou za 20 let koupit znova, protože ty dobytkové mají málo? Jak sis jiste vsiml, jako bod 1 jsem napsal radikalne orezat vydaje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 (upraveno) před 59 minutami, skalis napsal: Jak sis jiste vsiml, jako bod 1 jsem napsal radikalne orezat vydaje. Ano začít chucpe způsobem důchody je slibný začátek https://www.lidovky.cz/domov/poslanecka-snemovna-rozpocet-penize-vydaje-pekarova-adamova.A230420_191825_ln_domov_rkj Upraveno 21. dubna 2023 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 (upraveno) Ale to je spíš zbožný přání, vypadá to, jak když se banda vylitejch dementů snaží hasit požár. I kdyby se to nakrásně povedlo, zůstane spáleniště. Žádná pozitivní vize do budoucna, nic na čem by šlo stavět. Kdysi bych řekl, že nemám problém s vyšším zdaněním a říkal jsem si, že bych možná byl ochotnej vyrovnat svou část dluhu, kterej ty mrdky co jsem nevolil nasekaly, ale když vidím tuhle bandu dementů, tak ani hovno. Úplně nejradši bych byl, kdyby mě vyplatili a nechali na nějakým kousku země žít po svým. Zaplatit si komerční zdravotní pojištění a na důchod se připravit sám. Kurva to jsem si zas dal, vím, že sem nemám chodit neber to osobně, nemyslím to nějak útočně. Svítí sluníčko, ráno jsem se krásně prošel, zejtra snad konečně vytáhnu motorku a mám je na salámu. Jediný prachy, co bych byl ochotnej do nich dobrovolně investovat, jsou za patrony Upraveno 21. dubna 2023 uživatelem (Miloš) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 před 1 minutou, (Miloš) napsal: Ale to je spíš zbožný přání, vypadá to, jak když se banda vylitejch dementů snaží hasit požár. I kdyby se to nakrásně povedlo, zůstane spáleniště. Žádná pozitivní vize do budoucna, nic na čem by šlo stavět. Kdysi bych řekl, že nemám problém s vyšším zdaněním a říkal jsem si, že bych možná byl ochotnej vyrovnat svou část dluhu, kterej ty mrdky co jsem nevolil nasekaly, ale když vidím tuhle bandu dementů, tak ani hovno. Úplně nejradši bych byl, kdyby mě vyplatili a nechali na nějakým kousku země žít po svým. Zaplatit si komerční zdravotní pojištění a na důchod se připravit sám. Kurva to jsem si zas dal, vím, že sem nemám chodit neber to osobně, nemyslím to nějak útočně. Svítí sluníčko, ráno jsem se krásně prošel, zejtra snad konečně vytáhnu motorku a mám je na salámu. Ja si to neberu osobne a principialne s Tebou souhlasim. Nicmene izolovat se na vlastnim kusu zeme nejde, takze musime pracovat s tim, co je k dispozici. Ze to vlada oproti ocekavani dost mrvi, je zjevny. Ale kdyz se podivam na alternativu v podobe Babis, Havlicek, Schillerova, tak se mi navaluje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Vidím to podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 No tak to jste hoši ještě víc naivní než já před každejma volbama jsem si říkal, že to horší bejt nemůže a každá další pakáž mě přesvědčila, že jo. Na druhou stranu, aspoň jsem nelitoval toho vyhozenýho hlasu pro svobodný. Ten kdo v poslední době volil menší zlo, se prostě vždycky spletl. Užijte si víkend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Svobodni mi prisli driv (za Macha) zajimavi a svezi, dvakrat jsem je volil. Ted mi prijdou dost mimo. Tolik k naivite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 23 minutes ago, (Miloš) said: No tak to jste hoši ještě víc naivní než já před každejma volbama jsem si říkal, že to horší bejt nemůže a každá další pakáž mě přesvědčila, že jo. Na druhou stranu, aspoň jsem nelitoval toho vyhozenýho hlasu pro svobodný. Ten kdo v poslední době volil menší zlo, se prostě vždycky spletl. Užijte si víkend. Sice jsem si zakázal pouštět se na tomto fóru do politických debat, ale aby to tady nebylo tak názorově homogenní, shodnu se s tebou v podstatě na 100 %, tato vláda je stejně špatná, ne-li horší než ta předchozí. A nelíbí se její alibistické obhajování s poukazem na to, že jinak by tu byl Babiš. Lidi si holt na zvykli být závislí na státu, skrze volené strany se jen drobně mění výseč lidí, kterým stát zrovna posluhuje. A mrzí mě, když jsou kritici této vlády nálepkováni jako dezoláti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Mozna si to beru moc osobne, ale z ceho odvozujes, ze kdyz mam radeji tuto vladu nez predchozi, ze jsem si navykl bejt zavislej na statu jen jinak nez volici Babise? A ano, jsem presvedcenej, ze tahle vlada je lepsi nez predhozi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 (upraveno) Problém je již v uzavírání koalicí před volbami, protože 10 trpaslíků obra neudělá. Když mám volit chci volit jednu stranu kterou si vyberu , aby nebylo pochyb nebyl by to Babiš , ta ať po volbách uzavře koalici s tou stranou, která ji bude programově nejblíže než nějaký účelový nesourodý slepenec. Pak může být předsedou sněmovny někdo, jehož strana by se horko těžko do parlamentu vůbec dostala. Upraveno 21. dubna 2023 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 18 minutes ago, skalis said: Mozna si to beru moc osobne, ale z ceho odvozujes, ze kdyz mam radeji tuto vladu nez predchozi, ze jsem si navykl bejt zavislej na statu jen jinak nez volici Babise? A ano, jsem presvedcenej, ze tahle vlada je lepsi nez predhozi. Bereš si to osobně. Mluvím teď obecně, když sleduju debatu ve veřejném prostoru, která nepřipouští jakoukoliv kritiku této vlády, mám z toho tento pocit. Tebe se týkala jen část, kde tvrdíš, že alternativa je ještě horší. Já si to nemyslím, ale pro úplnost, Babiše bych taky nevolil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 před 7 minutami, exell napsal: Bereš si to osobně. Mluvím teď obecně, když sleduju debatu ve veřejném prostoru, která nepřipouští jakoukoliv kritiku této vlády, mám z toho tento pocit. Tebe se týkala jen část, kde tvrdíš, že alternativa je ještě horší. Já si to nemyslím, ale pro úplnost, Babiše bych taky nevolil. OK, diky za vyjasneni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Od 90' je to pořád stejně, do předvolebních bojů nastoupí nadějní jedinci, kteří se ihned po zvolení změní v bandu šašků (čest vyjímkám) a pak nastává čtyřletý experiment pro 10mio s výhodou. Takže ideální to nebude nikdy, jen se snažme, aby to nebylo na poblití. Což jsem u dvou vlád tak nějak měl. Tato vláda je příšerná, ale tak normálně, "po česku". Chybí osobnosti s charakterem a charismatem, a to nejen u nás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se