Jump to content

Recommended Posts

před 5 minutami, Conrad napsal:

So zničením alejkoľvek, nielej arabskej teroristickej organizácie sa nedá nesúhlasiť, to je logické. 
Rovnako sa medá súhlasiť s páchaním príkoria na civilistoch…

před 4 minutami, Campino napsal:

So zničením alejkoľvek, nielej arabskej teroristickej organizácie sa nedá nesúhlasiť, to je logické. 
Rovnako sa medá súhlasiť s páchaním príkoria na civilistoch…

Předpokládám, že tím myslíš těch 250 civilistů na hudebním festivalu nebo ty rukojmí, jejichž popravou oficiálně hrozí.

před 9 minutami, Bert napsal:

to sme znova trochu inde...vďaka nezmyselnej prisťahovaleckej politike EU sa sem dostane ktokoľvek...ale na odľahčenie:

rovnako ťa môže bakuľou tresnúť po gebuli 80 ročná starenka na Babišovom či Ficovom zhramaždení...

před 6 minutami, Conrad napsal:

Předpokládám, že tím myslíš těch 250 civilistů na hudebním festivalu nebo ty rukojmí, jejichž popravou oficiálně hrozí.

myslené globálne a všeobecne...ale opakujem, nedalo mi nereagovať na článok AI, napriek tomu už definitívne kašlem na to, zjavne je tu príliš veľa odborníkov na stredný východ a ja, bez militantných postojov tu nemám čo pohľadávať...idem si radšej čítať o hodinkách, to je bezpečná zóna😂

Edited by Campino

Protože nejsem ani Palestinec ani Žid, ale Čech a Evropan, tak mě z dnešních zpráv nejvic nazvedla ta již Bertem zmiňovaná EK a fakt, že platby Palestině nezruší, nepozastaví, ale jen přezkoumá. Bože to jsou sráči. Kolik procent muslimských voličů je v celé EU? 5-6% ?? Tvl co se bude dít s vnitřní a zahraniční politikou, až se to číslo přirozenou demografickou cestou zdvoj- nebo ztrojnasobí? V Německu už má dnes přes 9% novorozenců muslimské rodiče, ve Francii jsou na 10% už u dospělé populace, takže u novorozenců bude to číslo atakovat hranici 13-14 procent. A to jsou největší hráči ovlivňující politiku EU, coz se pràvě projevilo...

A těm chce pohledný nástupce Kapitána nafukovacího člunu předat české právo veta :D

Fakt jsem rád, ze jsem starej.

Pokud by snad někdo z místních členů přemýšlel o legislativním rámci budoucího vstupu IDF do pásma Gazy, doporučuji vyhledat pojem PREEMPTIVNÍ válka. Nezaměňovat prosím s preventivní.

před 28 minutami, Bert napsal:

Pokud by snad někdo z místních členů přemýšlel o legislativním rámci budoucího vstupu IDF do pásma Gazy, doporučuji vyhledat pojem PREEMPTIVNÍ válka. Nezaměňovat prosím s preventivní.

Když přichází někdo, aby tě zabil vstaň a zabij ho první  Talmud.

před 3 hodinami, martar napsal:

Protože nejsem ani Palestinec ani Žid, ale Čech a Evropan, tak mě z dnešních zpráv nejvic nazvedla ta již Bertem zmiňovaná EK a fakt, že platby Palestině nezruší, nepozastaví, ale jen přezkoumá. Bože to jsou sráči. Kolik procent muslimských voličů je v celé EU? 5-6% ?? Tvl co se bude dít s vnitřní a zahraniční politikou, až se to číslo přirozenou demografickou cestou zdvoj- nebo ztrojnasobí? V Německu už má dnes přes 9% novorozenců muslimské rodiče, ve Francii jsou na 10% už u dospělé populace, takže u novorozenců bude to číslo atakovat hranici 13-14 procent. A to jsou největší hráči ovlivňující politiku EU, coz se pràvě projevilo...

A těm chce pohledný nástupce Kapitána nafukovacího člunu předat české právo veta :D

Fakt jsem rád, ze jsem starej.

Tak beru zpět, ne Francie a Německo, ale Francie a Španělsko jsou státy, které (veřejně) tlačí na EK...

Tak beru zpět, ne Francie a Německo, ale Francie a Španělsko jsou státy, které (veřejně) tlačí na EK...
Jako rezident Spanelska to muzu potvrdit.Staronova vlada Sancheze s podporou levicovich strana Katalanskych separatistu dava najevo svou podporu Palestine.
To nemluvim o demostracich na podporu Palestiny v kazdem vetsim meste.
Jinak Spanelsko je silne antisemintske viz historie 1492 vyhnani Zidu ze zeme.

Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk

před 3 hodinami, Conrad napsal:

Když přichází někdo, aby tě zabil vstaň a zabij ho první  Talmud.

Tohle cajk a v kontextu Izraele jediny vychodisko pro preziti, ale nedava to jakykoliv pravo vzit si za 250 zivotu nevinnych jinych nevinnych 250 zivotu.

před 53 minutami, skalis napsal:

Tohle cajk a v kontextu Izraele jediny vychodisko pro preziti, ale nedava to jakykoliv pravo vzit si za 250 zivotu nevinnych jinych nevinnych 250 zivotu.

To máš samozřejmě pravdu, ale napadá tě ,jak by si situaci v současné době řešil ? Hamás a Hizballáh ohrožují Izrael na životě. Jak jsem napsal výše

Proti nepříteli je povinen bojovat každý muslimský muž i žena, nacionalismus je součástí islámu [čl. 12]. Palestinský problém lze řešit pouze džihádem, pacifistické řešení vede podle doktríny Hamásu jen k posílení nevěřících nad muslimy, proto se staví proti jakýmkoliv mírovým konferencím

Edited by Conrad

Před hodinou, Conrad napsal:

To máš samozřejmě pravdu, ale napadá tě ,jak by si situaci v současné době řešil ? Hamás a Hizballáh ohrožují Izrael na životě. Jak jsem napsal výše

Proti nepříteli je povinen bojovat každý muslimský muž i žena, nacionalismus je součástí islámu [čl. 12]. Palestinský problém lze řešit pouze džihádem, pacifistické řešení vede podle doktríny Hamásu jen k posílení nevěřících nad muslimy, proto se staví proti jakýmkoliv mírovým konferencím

Nastesti to resit nemusim a plne podporuju tvrdoy vojenskou odvetu Izraele. Je to valka, dopadne nezbytne na civilisty, to je fakt. Ale je to dan za utok na Izrael, nikoliv cil. “Kazdy je povinen” neznamena kazdy bojuje. Kazdy, kdo bojuje, musi pocitat s odvetou, ale s kolektivni vinou (ne represi vynucenou situaci, jako soucasti strategie) se neumim smirit.

před 15 hodinami, Campino napsal:

myslené globálne a všeobecne...ale opakujem, nedalo mi nereagovať na článok AI, napriek tomu už definitívne kašlem na to, zjavne je tu príliš veľa odborníkov na stredný východ a ja, bez militantných postojov tu nemám čo pohľadávať...idem si radšej čítať o hodinkách, to je bezpečná zóna😂

Nemusí zde přeci být přeci mnoho odborníků na blízký východ, ale stačí že jsou tady pragmaticky uvažující slušní lidé.

Hamás a Gaza musí za zvěrstva zaplatit.

Kdo je v Gaze slušný civilista? Ten, který  jásá na shromáždění a střílí samopalem jen do vzduchu a nebo dokonce ten, který asi nikoho nezabil a jen unesl lidi ze státu Izrael do Gazy? Nebo tedy i ten, který díky dvé fanatické víře páchal a bude dále páchat zvěrstva na Izraelských civilistech ( rozuměj babičkách, holkách a dětech) ?

Allahu Akbar je projevem a skřekem zvířat, který by se měl přehlušit silou a to velice důrazně současně s přerušením veškerých dodávek veškerých potravin, PHM, i energií. 

Za mne by by bylo jednoznačně nejlepší a ekonomicky schůdné, kdyby byly okamžitě zrušeny dvě organizace.

Prvou je OSN a druhou je AI

Jejich, prohlášení a odsouzení včetně jejich postojů, totiž slušné lidí nezajímají a naslouchají jim pouze lidé s levičáckým vnímáním světa, či lidé s pokřiveným chápáním dobra a zla. I na toto ale existuje lék. Mohou jet pomáhat ISIS a HAMÁSU a případně i Hizballáhu.  

https://www.top-fight.cz/kulturista-si-nechal-zmenit-pohlavi-a-v-zavodech-to-natrel-zenam-tri-synove-doma-tleskali/?consent=CPtdHwAPtdHwAD3ACCCSDaCgAAAAAEPAAATIAAAQugSAALAAqABcAEAAMgAaABEACOAEwAJ4AVQAxAB-AEJAIgAiQBHACcAFKAMsAZoA7gB-gEIAIsAXUA2gCbQFSALUAW4AvMBggDJAGXANTAhcAAAA.YAAAAAAAAAAA&sznclid=AWhlPDU1OTA3OTgyNjIxOTEzNTcwNzV9dTwwNzQ2MzczMjY3Lzk5Mn11ZDwwNzg3NDAwMzEyLzEwM31iPDA5MzFENUQyRzEzQjYwMzMyNDZEMDM5RDdDQzZHN0RE&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_vert_ab=0&dop_vert_id=int1&dop_req_id=4zyEg2Y85k9-202310110532&dop_id=23530561

Výstřižek.JPG