miliusportos Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Ok, měl jsem přidat uvozovky, kaji se.Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Nad debatou o tom co a proč jsou zavrženíhodná "bojová plemena" se musí dobře bavit kolega @mAra_, s jeho zkušenostmi s chovem kavkazských maxipsů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Ale v klidu, ten seznamek vam do zakona za odpoledne spichne kdejakej urednicek, ktery ani psa nema, na zaklade info pana googla. pripadne se to opise z ciziny, pokud nekde uz to je. A ano, vykaze se odborna diskuze, ktera to pak ev. poladi. Uz uplne vidim tu poradu - duchodce s pudlem, majitelka civavy, chovatelka kocek... no, nebude to hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaS Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 V 25. 10. 2023 v 17:04, marecenator napsal: Nechovam divoka zvirata v zajeti. Evropske oklesteni... Na tohle se dá použít jen jeden starý citát: "Nejdřív přišli pro komunisty, a já jsem se neozval, protože jsem nebyl komunista. Pak přišli pro Židy, a já jsem se neozval, protože jsem nebyl Žid. Pak přišli pro odboráře, a já jsem se neozval, protože jsem nebyl odborář. Pak přišli pro katolíky, a já jsem se neozval, protože jsem byl protestant. Pak přišli pro mě a tehdy už nezbýval nikdo, kdo by se mohl ozvat." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 (upraveno) před 2 hodinami, Radek124 napsal: Nad debatou o tom co a proč jsou zavrženíhodná "bojová plemena" se musí dobře bavit kolega @mAra_, s jeho zkušenostmi s chovem kavkazských maxipsů... Nene já jsem v Klidu... Moji psi jsou psi obranní. Zabijou každého kdo si na nás dovolí, včetně těch pochybných psů bojových, kdokoli kdo se na nás vůbec bude divně dívat....nebo projde okolo, nebo jen bude zívat v naší blízkosti. ... Jedno z nejostřejších plemen v případných "seznamech" vůbec neni.... Já jsem v klidu... Tahle debata je nesmyslná a chvíli mě štvala a pak mě i bavila.... Upraveno 27. října 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 před 17 minutami, mAra_ napsal: Nene já jsem v Klidu... Moji psi jsou psi obranní. Zabijou každého kdo si na nás dovolí, včetně těch pochybných psů bojových, kdokoli kdo se na nás vůbec bude divně dívat....nebo projde okolo, nebo jen bude zívat v naší blízkosti. ... Jedno z nejostřejších plemen v případných "seznamech" vůbec neni.... Já jsem v klidu... Tahle debata je nesmyslná a chvíli mě štvala a pak mě i bavila.... To je jasné bojové plemeno. Ten by "umazlil každýho, koho potká" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Svým způsobem je to škatulkování "zlých plemen" stejně pitomé jako novinářské škatulkování aut ("zlé černé BMW"?). Apropos - co teprv takovej "vostrej jezevčík", šlechtěnej na nemilosrdné mordování trpící škodné v tunelech? S těma by byli europarlamentní ručníkofilové hotoví raz dva - jasně nepřátelské plemeno nectící evropské humanistické hodnoty, prezentace postavená na ročním výkazu o počtu dětiček pokousaných jezevčíkem vs kavkazákem přiložena - no a mArovi milášci by byli jasně z obliga... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Jsem si uvědomil, že to škatulkování psů je vlastně zbytečný. Pes se prostě nejpozději někdy kolem roku 2060 zakáže jako nečisté zvíře v rámci harmonizace unijního práva a jisté zelené knihy (která fakt nebude o rolexkách...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 Ještě že máme služební plemeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 V te dobe budou uz robotičtí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 Sorry borci, ale já se stím ve městě setkávám dost pravidelně, jak tihle psi pobíhají bez vodítka a bez košíku navolno a asi jsem divnej ale vadí mi to s ohledem na děcka..Takže nějáká regulace by za mě byla na místě, neříkám úplnej zákaz ale jen omezení aby si to nemohl koupit každej sfetovanej nádražák, popřípadě povinost zajistit nějáké podmínky chovu nebo tvrdě pokutovat když je pes bez košíku.Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 @miliusportos já si jenom rýpl, ale jinak s tebou naprosto souhlasím. My si pořídili německého ovčáka a protože mám z tohohle plemene respekt, chodíme s ní dvakrát týdně na cvičák a snažíme se jí maximálně věnovat, aby z ní byl pes, jak má být a ne nevychovaná bestie… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 Ach jo. Miliusova neschopnost se vyjádřit je takřka bezbřehá. Jací "tihle psi" ... ? Přispěvatelé před Tebou psali o plemenech služebních, potažmo psech robotických. Pokud tedy žiješ ve městě, kde pobíhají robotičtí psi, zdvořile prosím o info, kde to je. .. Takže asi Ti vadí psi obecně, kteří pobíhají navolno a bez náhubku. Souhlas. Ale tady již je jasný legislativní nástroj v rukou každé dané obce. Jmenuje se to vyhláška. Kurva, nevymýšlejme další regulativy, ale důsledně vymáhejme porušování těch stávajících! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 Ach jo. Miliusova neschopnost se vyjádřit je takřka bezbřehá. Jací "tihle psi" ... ? Přispěvatelé před Tebou psali o plemenech služebních, potažmo psech robotických. Pokud tedy žiješ ve městě, kde pobíhají robotičtí psi, zdvořile prosím o info, kde to je. .. Takže asi Ti vadí psi obecně, kteří pobíhají navolno a bez náhubku. Souhlas. Ale tady již je jasný legislativní nástroj v rukou každé dané obce. Jmenuje se to vyhláška. Kurva, nevymýšlejme další regulativy, ale důsledně vymáhejme porušování těch stávajících!Nevím jak u vás ale já jsem četníky kteří by hlidali poklidný život v parku neviděl (psy fetky alkoholici). Sám mám JRT a vážím 100 a měřím 190 a i tak ten pes může vystrašit. Na cvičák jsem samozřejmě chodil. Důvod proč si někdo pořizuje vééélikeho psa asi nebude úplně chovatelský (ale joo třeba mu chrání ovce před medvědem). Mám na rukou jizvy po šití když jsem svého psa tahal z mordy Bernského salašnického miláčka. Když míjíme jedince s ostrým velkym psem (tj.se psem kterého majitel veškerou svou silou nemá šanci zkrotit) trnu hrůzou co se může stát a to sebou nemusíš mít děti. mAru s tím psem nechápu ale asi s ním nikam nechodí tak je to OK.Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 Než nějaký nevychovaný psi, který maj většinou čuráckýho majitele mi teda přijde nefér ten sfetovanej nádražák .... Nikdo kolem mne podobný kousavý hovado nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 Ach jo. Miliusova neschopnost se vyjádřit je takřka bezbřehá. Jací "tihle psi" ... ? Přispěvatelé před Tebou psali o plemenech služebních, potažmo psech robotických. Pokud tedy žiješ ve městě, kde pobíhají robotičtí psi, zdvořile prosím o info, kde to je. .. Takže asi Ti vadí psi obecně, kteří pobíhají navolno a bez náhubku. Souhlas. Ale tady již je jasný legislativní nástroj v rukou každé dané obce. Jmenuje se to vyhláška. Kurva, nevymýšlejme další regulativy, ale důsledně vymáhejme porušování těch stávajících!Ale tož Berte, máš můj hluboký obdiv, za moudrost, projev zde a velikou aktivitu zde.Ale tady přece nejsme u soudu, nedělejme ze sebe hnidopichy, jsme v žumpě a bavím se tu normálně s normálníma lidma o normálních hovinkách, co patří do žumpy.Tohle téma o legislativně nesprávně pojmenovaných ,,bojových psech", jsem nakousl já a myslím že každému je jasné, ať už semnou souhlasí nebo ne, o čem je řeč.Má reakce byla na celé tohle téma a samozřejmě že u nás na hané nepobíhaj robotičtí psi.Ale právě na popud robotických psů a i příspěvků před, jsem reagoval, jakož to reakce na zjednodušení či zesměšnění tématu.A přece neznamená, že když tenhle problém nezná legislativa(popřípadě nezná žádné dělení psů na bojová nebo nebojová), že neexistuje.Mě je úplně jedno jestli pobíhá pudl nebo jezevčík na volno bez košíku, mě vadí když takhle pobíhá tvor a je mi fuk jestli to je medvěd nebo pes, kterej dokáže zabít děcko doslova za pár sekund.A že máme jako jedinou obranu měšťáky, kteří by to měli aspoň směšně pokutovat a stejně to nedělají, tak tohle řešení nefunguje.Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 Moje osobni zkusenost je, ze pes je obrazem sveho pana. Tzn., pokud je pes kokot, je to primarne tim, ze ma panicka kokota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 Než nějaký nevychovaný psi, který maj většinou čuráckýho majitele mi teda přijde nefér ten sfetovanej nádražák .... Nikdo kolem mne podobný kousavý hovado nemá. PromiňTak jsem to nemyslel ale to ti je asi jasnýOdesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 Moje osobni zkusenost je, ze pes je obrazem sveho pana. Tzn., pokud je pes kokot, je to primarne tim, ze ma panicka kokota. Ale to je jasný i když to může být povaha psa, ale i s tím se dá pracovat..Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 @miliusportos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se