Conrad Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2023 před 4 minutami, Bert napsal: No, musím říct, že pokusit se vyvolat vánoční flejm v Žumpě, navíc už 7. listopadu, je čin hodný odvážného reka. Nebo rekta? Nevím ..... Myslíš Milusportose nebo Fialu?
Hasňa Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2023 No teda, to je bída i na žumpu. Už jsem úplně zapomněl, jaky je to příjemný pocit být označený za havloida. V místní hospodě tím vždycky popichuju SPD a ANO voliče. A že jich tu je, jako much. Vlastně většina. A ty řeči, když odejdu, úplně stejný slovník a obraty jako tady. Prostě stejná facebooková bublina, stejné fráze, stejné argumenty, stejná sebejistota, stejná agresivita, stejná sprostota, stejný slovník, havloid, lepšolodi, prdel, hovno, obchodníci se smrtí, američtí přisluhovači, kurva Pekarová, zrádce Fiala, za Babiše jsem se měl dobře, je tak bohatý, že už krást nemusí, ukrofašisti. Blbé je, že ta bublina vyhraje příští volby. Aspoň že jsem si trochu odpočinul od Zemanovy "ulice" a Babišovy mafie, trochu se nadechl. Ale po dalších volbách tu kolem bude triumvirát Babiš, Fico, Orbán, takže je třeba se připravit zase na pár roků studu a frustrace. Takový už je ten politický život.
Hudson10 Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2023 před 11 hodinami, skalis napsal: Je to, jak pises. Zapad nam utece a svoji perspektivu bud prozereme (Babis) nebo prosereme (dnesni vlada). Ambice nula, vize nula, koncepce a reformy nula. Ny druhé straně je třeba podotknout, že od 24.2 2022 jede naše vláda v sebevražedné misi..
African Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2023 Občas také ujedu, protože se to opravdu nedá, ale spíš zkouším brát politiku s humorem. Upřímně se teď hodně těším na vyjádření Fialy ohledně té Nigérie... jo a pevně věřím, že se zapojí i Pekarová. To bude zase mega story se vším všudy, přesně tak jak je známe
Hudson10 Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2023 před 4 hodinami, miliusportos napsal: Já s tebou souhlasím, Fiala je zlo!Necouvej tu před těma Pepíkama, budou ho omlouvat i kdyby vysral a naservíroval hovno a ozdobil to vlaječkou EU Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. .Oni nemají svůj názor a někteří ani nemůžou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. .Fiala je super politik pro ,,nové evropské hodnoty", ale boužel ne pro naši zem..A to jsem byl tak rád že to tehdy nevyhrál Babiš. Kdybych mohl vrátit čas, jdu volit Babiše!!!Boužel Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Bylo by možný, kdyby v Polsku jako v zemědělské velmoci byly drahé potraviny ? Nebo v Německu, kde je v zemědělství velká míra automatizace? V Polsku jsou menší zemědělské podniky, je jich na 40 milionovy národ víc, tudíž je tam konkurence větší, ceny jsou menší. U nás jsou ve velké míře zahraniční obchodní řetězce, ceny tlačí nahoru. Situace s cenami potravin myslim uspokojivě nerešitelná...
Hudson10 Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2023 před 3 hodinami, nickolas napsal: Já se vole poseru Tady ta žumpa teda jede bomby! Dneska je to žumpa žumpoidní..
Conrad Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2023 před 15 minutami, African napsal: Občas také ujedu, protože se to opravdu nedá, ale spíš zkouším brát politiku s humorem. Upřímně se teď hodně těším na vyjádření Fialy ohledně té Nigérie... jo a pevně věřím, že se zapojí i Pekarová. To bude zase mega story se vším všudy, přesně tak jak je známe Pekarovou nemohu sloužit tak alespoň něco Ministr zahraničí Jan Lipavský (Piráti) by nespojoval zrušení cesty premiéra Petra Fialy (ODS) do Nigérie s českou podporou Izraele v Organizaci spojených národů (OSN). Česká diplomacie žádné takové signály nezaznamenala, řekl v úterý novinářům při návštěvě Vídně.
African Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2023 před 2 minutami, Conrad napsal: Pekarovou nemohu sloužit tak alespoň něco Ministr zahraničí Jan Lipavský (Piráti) by nespojoval zrušení cesty premiéra Petra Fialy (ODS) do Nigérie s českou podporou Izraele v Organizaci spojených národů (OSN). Česká diplomacie žádné takové signály nezaznamenala, řekl v úterý novinářům při návštěvě Vídně. Děkuji....na tuhle partu ale prozatím slabé, věřím tomu že to ještě přibarví a udělají napínavější
ragu Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2023 Bylo by možný, kdyby v Polsku jako v zemědělské velmoci byly drahé potraviny ? Nebo v Německu, kde je v zemědělství velká míra automatizace? V Polsku jsou menší zemědělské podniky, je jich na 40 milionovy národ víc, tudíž je tam konkurence větší, ceny jsou menší. U nás jsou ve velké míře zahraniční obchodní řetězce, ceny tlačí nahoru. Situace s cenami potravin myslim uspokojivě nerešitelná... Je to tak. Hodím sem k tomu hezkej post od Horaka.Člověk by radši žil v domnění, že premiér dělá něco strašně důležitého, čemu nerozumím, než ho vidět, jak porovnává cenu sklenic Nutelly. Ona totiž vláda s tou cenou imho skoro nic dělat nemůže. Ekonom nejsem, ale znalostí marketingu mám dost, tak vám vysvětlím, jak jsme uváděli na trh třeba špagety. Nejprve jak se špagety na trh neuvádějí. Neuvádějí se tak, že by někdo vzal cenu surovin, tedy pšenice, pitné vody, případně vajec, a přidal k tomu cenu pracovní síly ve fabrice, kde to nějaké stroje mydlí, a cenu dopravy, kde někdo řídí auta, které je rozvážejí, a cenu obalů, které vyrábí nějaká česká fabrika, a dospěl k tomu, že jejich cena bude nižší než v Německu, protože tu máme levnější pracovní sílu.Uvádějí se na trh tak, že si vezmete nějakou cenovou úroveň, která už na trhu je, a tak stanovíte cenu vlastní bez ohledu na náklady. I když je vyrábíte v Česku, tak je nazvete italsky, na obal dáte italského kuchaře s knírem a bílou čepicí, natočíte reklamu jak je kuchař v Itálii podomácku vyrábí a říká u toho „buongiorno“ a párek hezkých lidí večeří v Benátkách na kanálu a pak je packshot, ciao. A pak je musíte protlačit na listing do řetězců, protože regály tam taky nejsou nekonečný, že.A takhle to děláte do té doby, dokud trh není zaplaven italskými a „italskými“ těstovinami od cash and carry a privátních značek a retailových přes value-for-money a kvalitní a s přidanou hodnotou a premiové po superpremiové a teprve pak trh doplní speciality, třeba mluvící špagety z Marsu. (Btw úplně stejně funguje marketing třeba vodky, vždycky to bylo o tom že je ze severu nebo z Ruska, hrabě Smirnoff, Nemiroff, Fuckoff, švédská, norská, finská, nějaký polárník jako Amundsen s psím spřežením, polární medvěd, když potká sob soba mají radost oba – až nakonec měli všichni Ruska a severu plné zuby tak „moje“ agentura TBWA přišla s konceptem vodky ABSOLUT, která neměla v reklamách nic polárního ani ruského, ale byla to kosmopolitní vodka moderních velkoměst.)Co tím chci říct je, že cenu věcí na trhu určuje jediný – za kolik jsou lidi ochotný je koupit. Například fabrika na výrobu Coca-Coly vypadá tak, že to je vrt v zemi na pitnou vodu, ohromná hromada cukru nebo nádrž sirupu a jediný co se doveze je ten výtažek „tajné receptury“. A marketing.A tady je právě kámen úrazu. Dokud budou chtít děti Nutellu a Coca-Colu, tak je úplně jedno, jaký jsou náklady na jejich výrobu v Česku nebo v Německu. Jediné co rozhoduje, je ochota lidí je kupovat a teprve kdyby si je začala z Polska dovážet půlka republiky nebo by je půlka republiky přestala kupovat, tak výrobce nebo distributor tu cenu sníží.Takže je bizar když sociolog Fiala o tom dumá, ale jedinej ještě větší bizar je, když za levný potraviny bojuje týpek, jehož firmám na výrobu potravin se loni ztrojnásobily zisky.Elementary, my dear Watson.
Nick06 Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2023 No teda, to je bída i na žumpu. Už jsem úplně zapomněl, jaky je to příjemný pocit být označený za havloida. V místní hospodě tím vždycky popichuju SPD a ANO voliče. A že jich tu je, jako much. Vlastně většina. A ty řeči, když odejdu, úplně stejný slovník a obraty jako tady. Prostě stejná facebooková bublina, stejné fráze, stejné argumenty, stejná sebejistota, stejná agresivita, stejná sprostota, stejný slovník, havloid, lepšolodi, prdel, hovno, obchodníci se smrtí, američtí přisluhovači, kurva Pekarová, zrádce Fiala, za Babiše jsem se měl dobře, je tak bohatý, že už krást nemusí, ukrofašisti. Blbé je, že ta bublina vyhraje příští volby. Aspoň že jsem si trochu odpočinul od Zemanovy "ulice" a Babišovy mafie, trochu se nadechl. Ale po dalších volbách tu kolem bude triumvirát Babiš, Fico, Orbán, takže je třeba se připravit zase na pár roků studu a frustrace. Takový už je ten politický život. Naprosto ti rozumím, u nás jsou ještě pseudokomunisti.Do hospody raději nechodím- jsem přece lepšolid než ti co denně mudrujou u čvachtáni....Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk
safi Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2023 před 7 hodinami, Hudson10 napsal: Ny druhé straně je třeba podotknout, že od 24.2 2022 jede naše vláda v sebevražedné misi.. Proč zrovna od 24.2.2022? Kvůli Ukrajině?
hopkirk Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2023 před 8 hodinami, Conrad napsal: Pekarovou nemohu sloužit tak alespoň něco Ministr zahraničí Jan Lipavský (Piráti) by nespojoval zrušení cesty premiéra Petra Fialy (ODS) do Nigérie s českou podporou Izraele v Organizaci spojených národů (OSN). Česká diplomacie žádné takové signály nezaznamenala, řekl v úterý novinářům při návštěvě Vídně. Asi tam chtěl jet nakupovat
Hudson10 Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2023 před 1 hodinou, safi napsal: Proč zrovna od 24.2.2022? Kvůli Ukrajině? Ano, není to kvůli Ukrajině, ale kvůli Rusku, který napadlo Ukrajinu..
xbraj19 Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2023 před 9 hodinami, Conrad napsal: Pekarovou nemohu sloužit tak alespoň něco Ministr zahraničí Jan Lipavský (Piráti) by nespojoval zrušení cesty premiéra Petra Fialy (ODS) do Nigérie s českou podporou Izraele v Organizaci spojených národů (OSN). Česká diplomacie žádné takové signály nezaznamenala, řekl v úterý novinářům při návštěvě Vídně. Strašná zpráva, úplně mi to pokazilo začátek týdne. A teď vážně…..do včerejška 95% naši populace ani netušilo, kde Nigérie leží.
Ajaj Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2023 Musíš být životní optimista, pokud myslíš, že dnes je to procento menší…
Frantik Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2023 (upraveno) Jako pokud máme mít jasnej, otevrenej a nediplomatickej (jinými slovy nahlas recenej) názor, ze stojíme za Israelem a přijít tak o styky s černou prdeli světa, jsem pro a nevidím v tom problém. Když se nebudem nijak podílet na posíláni penez do pravěké Afriky, taky dobre, umím s tím zit a nevidím to jako diplomatickou katastrofu. Někdy je proste potřeba si jasně vybrat stranu a nahlas projevit názor, i když to neco stojí. S Ruskem a Čínou to mam podobne. Upraveno 8. listopadu 2023 uživatelem Frantik
Leviathann Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2023 Ahh... Jsem tu zase po nějaké době a žumpa jede.... No nic, souhlasim s @Frantik, prostě je to o tom, že není nutné lézt do všech prdelí a upřímně, já ani nevím, jakej obchodní kontakt s nějakou "velmocí" z Afriky máme. A co se práce Fialova kabinetu týče, jasně, kazí toho hodně, ale na druhou stranu, v téhle pošahané době by to kazili všichni. Vůbec mu tu pozici nezávidím, dneska. Výlevy o havloidech a lepšoidech a pod. mě nechávají chladným. Vždycky posílám kritiky se podívat do ciziny, a pak ať mluví. V česku máme svoje problémy, nejsou malé, ale i tak je u nás furt ještě krásně proti jiným jakože evropským dokonalým státům a máme se dobře. Jenom si to neumíme přiznat, to je ta naše povaha, pořád kafrat a stěžovat si.
African Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2023 Před hodinou, Frantik napsal: Jako pokud máme mít jasnej, otevrenej a nediplomatickej (jinými slovy nahlas recenej) názor, ze stojíme za Israelem a přijít tak o styky s černou prdeli světa, jsem pro a nevidím v tom problém. Když se nebudem nijak podílet na posíláni penez do pravěké Afriky, taky dobre, umím s tím zit a nevidím to jako diplomatickou katastrofu. Někdy je proste potřeba si jasně vybrat stranu a nahlas projevit názor, i když to neco stojí. S Ruskem a Čínou to mam podobne. Přesně, Saudové ať si také strčí svoji ropu od zadele...konec konců, když tak slyším naši politickou špičku jak se plácají po zádech u mikrofonu, odhaduji že jsme někde na úrovni Švýcarska, možná i lepší.. takže valstně nikoho nepotřebujeme
Frantik Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2023 (upraveno) před 35 minutami, African napsal: Přesně, Saudové ať si také strčí svoji ropu od zadele...konec konců, když tak slyším naši politickou špičku jak se plácají po zádech u mikrofonu, odhaduji že jsme někde na úrovni Švýcarska, možná i lepší.. takže valstně nikoho nepotřebujeme Ale tak potrebujeme, ale pokud ma nekdo problém s tím, ze jasné a výrazně vyjádříme podporu statu Israel, což děláme uz dlouho, tak proste s tím nic neudelas. Jestli se vám libilo když Zaorálek lezl do prdele cinanum a posílal jim omluvte dopisy, abychom dostali nějaké šušně, tak me ne. Ale až se to otočí, tak zas třeba budeme mít super vztahy s Čínou, Nigérii, Ruskem, apod. Jak chcete. Upraveno 8. listopadu 2023 uživatelem Frantik
long Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2023 (upraveno) před 13 hodinami, Hasňa napsal: No teda, to je bída i na žumpu. Už jsem úplně zapomněl, jaky je to příjemný pocit být označený za havloida. V místní hospodě tím vždycky popichuju SPD a ANO voliče. A že jich tu je, jako much. Vlastně většina. A ty řeči, když odejdu, úplně stejný slovník a obraty jako tady. Prostě stejná facebooková bublina, stejné fráze, stejné argumenty, stejná sebejistota, stejná agresivita, stejná sprostota, stejný slovník, havloid, lepšolodi, prdel, hovno, obchodníci se smrtí, američtí přisluhovači, kurva Pekarová, zrádce Fiala, za Babiše jsem se měl dobře, je tak bohatý, že už krást nemusí, ukrofašisti. Blbé je, že ta bublina vyhraje příští volby. Aspoň že jsem si trochu odpočinul od Zemanovy "ulice" a Babišovy mafie, trochu se nadechl. Ale po dalších volbách tu kolem bude triumvirát Babiš, Fico, Orbán, takže je třeba se připravit zase na pár roků studu a frustrace. Takový už je ten politický život. Já jsem tom zcela stejně jako ty. Jsem HAVLOID rád, tuze rád. Když mě tímto příměrem někdo nazve, je to pro mne při vší mé pokoře k panu prezidentu Václavu Havlovi taková pochvala. Stud a frustrace kterou zmiňuješ, nás dle výkřiků a proklamací zdejších členů nejspíše čeká. Škoda pro ně, že se nevrátí Milda a zbudou jim na provolávání věčné slávy pouze čtyři stateční, tedy Tomio, Alča, Karel a Andrej. Jinak stejná skupina lidí co tleská těmto čtyřem, zpochybňuje kroky Izraele na vlastní obranu. Zvláštní. Upraveno 8. listopadu 2023 uživatelem long
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se