Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Dnešek je opravdu vydařený den. Konstatují, že Piráti už od hledání nepřítele všude kolem, plynule přešli k hledání nepřítele vnitřního. Ano, pokud Vám to připomíná stalinistické čistky, nejste daleko. Zkrátka Piráti uvnitř zelení, ale vevnitř rudí.

No a teď ta historka. Předem ještě dodávám, že Lipavský je ještě v USA, a věci bude řešit až po návratu. Přesto již na Pirátskému fóru magor Dalibor Záhora píše:

Jaká je šance, že se někdy dozvíme, od kdy a co všechno věděl Lipavský? Dozvíme se někdy, jak dlouho se připravovala akce DSŘ? Od té doby kdy Ivan dostal od ODS zrovna tohle ministerstvo? Jak dlouho se připravoval kampaň proti DSŘ? Teprve od léta? A bylo součástí plánu Ivana zaříznout?

A proč kdyby se Lipavský rozhodl teprve v úterý a netušil nic o tom plánu ODS, proč by to nebyla zrada? Tradičně samé otázky...

To by se z Pirátů jeden smíchy zlomil v pase. A tohle je vládní strana! Ať už táhnou do hajzlu.

• Like 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, African napsal:

Náhodou kámoš nedávno letěl na Tenerife s Michalem a prý že to je sympaťák 😂 Leda že mu je na fotce jen podobný....

My ho měli teď na firemce, a budiž mu ke cti, že nosí zlatý Ulysse Nardin😅

Odkaz ke komentáři

Tak jak to je s těma 50 miliardama z EU na povodně, co před volbami úspěšně dohodla vláda s Uršulou a hned to rozhlásila rychle po celé zemi? Slyšel jsem od jedny báby, že si to prý vláda špatně vyložila, profesor řekl že jde o nedorozumění a dostaneme hovno 😂 Babka chudák smutná, že jim za té miliardy hodila prý hlas jako poděkování, když to tak s námi hezky umí a sousedka ji to řekla prý až po volbách 🤣

Upraveno uživatelem African
  • Díky 1
  • Haha 1
Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, African napsal:

Tak jak to je s těma 50 miliardama z EU na povodně, co před volbami úspěšně dohodla vláda s Uršulou a hned to rozhlásila rychle po celé zemi? Slyšel jsem od jedny báby, že si to prý vláda špatně vyložila, profesor řekl že jde o nedorozumění a dostaneme hovno 😂 Babka chudák smutná, že jim za té miliardy hodila prý hlas jako poděkování, když to tak s námi hezky umí a sousedka ji to řekla prý až po volbách 🤣

Pošli účet Babišovi...ten ti vrátí vše, co ti Fiala vzal....

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, African napsal:

Kluci, až ten slavný Babiš jednou zaklepe bačkorama, co vy si počnete 😆

Zamacknu slzu a půjdu se výlejt. Teď ještě jestli to bude slza smutku nebo radosti 😆

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, Prochy68 napsal:

Zamacknu slzu a půjdu se výlejt. Teď ještě jestli to bude slza smutku nebo radosti 😆

Ve mě to vyvolá úplně stejný pocit jako když si usere kráva na poli, prostě zůstanu bez emocí. Poslední silné emoce v politice jsem zažíval když jsem šel volit komouše Pavla za prezidenta, to jsem si nafackoval a poblil se před vstupem do volební místnosti a hned ještě repeté poté co jsem z ní vylezl 🤮 Ale volit Zemana, to už mě  upřímně připadlo jako vlastizrada...a nejít tam a vyhrát Zeman, tak bych si to trochu vyčítal. 

• Like 1
  • Haha 1
Odkaz ke komentáři

před 19 minutami, African napsal:

Ve mě to vyvolá úplně stejný pocit jako když si usere kráva na poli, prostě zůstanu bez emocí. Poslední silné emoce v politice jsem zažíval když jsem šel volit komouše Pavla za prezidenta, to jsem si nafackoval a poblil se před vstupem do volební místnosti a hned ještě repeté poté co jsem z ní vylezl 🤮 Ale volit Zemana, to už mě  upřímně připadlo jako vlastizrada...a nejít tam a vyhrát Zeman, tak bych si to trochu vyčítal. 

Kámo battle Pavel X Zeman si nepamatuju 🤔😀

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...