Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 2 minutami, Prochy68 napsal:

Ani nevim jestli to sem mam dávat, ale právě jsem potkal v lese našeho prezidenta 😁

Do žumpy mužeš cokoliv :) 

Měl na sobě maskáče a trénoval obranu? U nás už chlapi blbnou s vytvořením národní gardy. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, petr_cha napsal:

Talze se obloukem od stareho Obamy a bohuzel stale aktualni Leynove dostavame k tomu, co s tim rozlitym mlekem ted...

Docela je fakt trapne, jak EU neni schopna udelat nejaky jasnejsi krok... fond, uvolneni financovani zbrojovek, proste neco... doufam, ze jeste dneska zbrojovky nemusi delat nejaka zelena hlaseni, maj doufam nejake vyjimky.. ?

V kazdem pripade vojenske reseni nebude o EU a asi ani o Nato, ale o pripadne sirsi koalici konkretnich zemi.. pokud se podari.. a proto jsou i aktualne dneska v tom Londyne...

To se silne pletete…legislativu nikdo nezmenil

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, the.sage napsal:

Do žumpy mužeš cokoliv :) 

Měl na sobě maskáče a trénoval obranu? U nás už chlapi blbnou s vytvořením národní gardy. 

4 chlapci ve formaci ve volnocasovem oblečení, pan prezident batůžek Osprey, dva z ochranky na zádech něco taktického. Tipuju to na turistiku 😁

Odkaz ke komentáři

před 51 minutami, maama napsal:

@Prochy68 osprey osprey. Hodinky mel? Fugu?

Hele já neměl vůbec čas si něco uvědomit, hlídal jsem si psa protože mě chvíli předtím míjel pár s nějakým teriérem na volno, viděl jsem periferne 4 chlapíky a až když slyším dobrý den tak jsem zvednul oči a vidím prezident. Ale to už mě míjeli a volat za ním pane prezidente počkejte, to už se mi vážně nechtělo 😅. Tak jsem si je jen cvaknul zezadu, proto vím ten Osprey 😀

Odkaz ke komentáři

My jsme se kdysi pozdravili s Václavem Havlem, má rodina a rodina mé tehdy budoucí ženy, na 1. nádvoří hradu. Pěkné bylo, že to bylo po procházce po obědě po promoci, tak jsme byli všichni slušně oblečeni 🙂 

Ale to teda není úplně příspěvek do žumpy :D

Upraveno uživatelem geometr
  • Haha 1
Odkaz ke komentáři

@warann jo, tohle taky nevyslo. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Nevim, ktera je lepsi

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

U nás na vsi při oslavě dožínek dorazil v rámci cest po vlasti pan prezident i s Livií. 

Starej Kudlarskej ji tenkrát vyzval při muzice k tanci, měl trochu upito. Byl to moc pěknej a dlouhej medvědí tanec, co společně předváděli. Vypadalo, že to nikdy neskončí a paní prezidentová už pak vypadala dost zoufale a vrhala prosebné pohledy na všechny strany. Nakonec ji vysvobodila ochranka.

Byla to tenkrát moc pěkná oslávka a rádi na ni vzpomínáme.

• Haha 3
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, geometr napsal:

My jsme se kdysi pozdravili s Václavem Havlem, má rodina a rodina mé tehdy budoucí ženy, na 1. nádvoří hradu. Pěkné bylo, že to bylo po procházce po obědě po promoci, tak jsme byli všichni slušně oblečeni 🙂 

Ale to teda není úplně příspěvek do žumpy :D

Václava Havla jsem potkal jednou na Lanech, ty dva prognostiky naštěstí nikdy 😉

Odkaz ke komentáři

před 19 hodinami, petr_cha napsal:

A nebude to EU reseni.. do londyna prileteli zastupci Kanady.. Velka Britanie.. Japonsko, Australie, Novy Zeland.. moznosti je dost..

Hlavně,  aby zvolili v Londýně toho nejlepšího z nich, nějakého vedoucího, klidně i může být na jedno oko slepej  nebo i na obě , ale hlavně musí být ražení  našeho dobrÿho Hanse Žižky.

Odkaz ke komentáři

Bohužel tohle je vše super a za mě pojďme sypat do zbraní co půjde, ale včera jsem se hned setkal s realitou, kdy mi část rodiny hned vysvětlila, jak to nemá vůbec smysl a jen se budou vyhazovat peníze, které by měli raději přilepšit důchodcům (jim) a jak jednomu z nich teď ukradla ta naše strašná vláda možnost jít do předčasného důchodu už v 60 letech. Že už je z toho sedění u PC tak unavený, že už nemůže pracovat. 

Jo, ten dotyčný teď vybírá nové auto a vánoce trávili na Kanárech.

Tihle lidi si myslí, že se stačí vzdát, pak vyměnit pas za Ruský a jedem dál v pohodě a nic se nestane, hlavně aby jim Babišek vrátil co jim vláda vzala.

Krváceli mě uši, když jsem to slyšel.

• Like 2
  • Sad 1
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

před 9 minutami, exBURN napsal:

Bohužel tohle je vše super a za mě pojďme sypat do zbraní co půjde, ale včera jsem se hned setkal s realitou, kdy mi část rodiny hned vysvětlila, jak to nemá vůbec smysl a jen se budou vyhazovat peníze, které by měli raději přilepšit důchodcům (jim) a jak jednomu z nich teď ukradla ta naše strašná vláda možnost jít do předčasného důchodu už v 60 letech. Že už je z toho sedění u PC tak unavený, že už nemůže pracovat. 

Jo, ten dotyčný teď vybírá nové auto a vánoce trávili na Kanárech.

Tihle lidi si myslí, že se stačí vzdát, pak vyměnit pas za Ruský a jedem dál v pohodě a nic se nestane, hlavně aby jim Babišek vrátil co jim vláda vzala.

Krváceli mě uši, když jsem to slyšel.

Nejsi v tom sám, mám to tak s půlkou rodiny.

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...