Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jasně. Ruku na srdce, kdo ze zdejších gentlemanů má hospodaření jako stát? Tj. každej rok na dluh? Jasně, pokud jsem se vhodně nenarodil, nepíchnul někde ropný vrt, nejsem génius na trzích, bohatý dědic, vhodně jsem se neoženil, tak asi na bydlení si půjčit musím. Na auto asi taky. Potřebuji-li něco k práci, jakbysmet. Dostane-li se někdo z mých blízkých do problémů, budiž. Ale nemám na Senatory? Tak buď budu špórovat a jednou si je koupím, nebo se nechci omezovat a budu se na ně jen dívat. Chci jet na big game fishing? Ušetřím, nebo nejedu. Krystalicky průzračně jasné. Prostě mojí snahou je skončit na konci měsíce nejhůř na nule, ale radši trochu v plusu. Tak mi není jasný, proč tohle nejde na úrovni státu.

• Haha 1
  • Odpovědi 20,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

@Bert 

Berte, znam tu poptavku po drsnych chlapicich. To je ale strasna mylka. Nazor vaseho partnera: Pokud by v ODS umeli scitat, tak se mohli po bitcoinu pokusit vyhrat volby. Chtelo to ale strasne tezkou vec. Omluvit se Piratum, nevracet je do vlady, ale otevrene priznat, ze jedina moznost porazit Ano je ve formatu 5tikolky. Priznat se k dedictvi i budoucnosti 5tikoalice a tim usmirenim dat novy impulz. Vasi volici volali po vasi uveritelnosti. A nedovolali se. Tenhle impulz neprisel (i kdyz, ja tu kampan z duvodu pece o mentalni hygienu nesledoval peclive). Hra na drsno - vymezeni se vuci dezolatum - to nevychazi.

Ty hlasy po odvolani Fialy, co tu prezentujes, co predtim radili Fialovi rozmrdat se s Piraty, vedou ODS k nicotnosti. Po letech mate vedeni, ktery vasim logickym partnerum dava smysl. Zbavit se ho?? Ty tezky casy prekoname jen v jednote. Tech hracu i mimo CR, co nas chteji rozesrat je…

• Dát hlas 1
Odesláno
před 39 minutami, paro napsal:

Prostě mojí snahou je skončit na konci měsíce nejhůř na nule, ale radši trochu v plusu. Tak mi není jasný, proč tohle nejde na úrovni státu.

To je chvályhodné, že se o to snažíš. Jsi gramotný jedinec 🍻,  a víš, že pokud by se ti ono malé plus párkrát nepovedlo, zaklepou u Tebe pánové z banky, nebo jiné nebankovní instituce, a budou poměrně nepříjemní s tím, že příště Ti již třeba sesplatní celý úvěr. No a co se stane státu? Pokud sám neroztočí inflační spirálu, tak vůbec nic. Onen slavně přijatý Pakt stability a růstu úplně v pohodě umožňuje ročně minus 3 procenta HDP. Akumulovaně pak 60. Už těď si gramotný běloch řekne, že něco je špatně. A co teprve, až zjistí, že tento veleslavný pakt byl rozvolněn, a jak vlastně v reálu vypadá jeho plnění .... Tuším řekové kumulovaně mínus 130 ....

Odesláno

@maama V tomto punktu s Tebou nemohu souhlasit. Patřím totiž k tomu křídlu, které radilo: s Piráty si nic nezačínat. Tedy v době, kdy jsme Piráty zapuzovali jsem již mlčel.

A ptáš se proč? Protože Piráti jsou IMHO jak meloun. Navrch zelení, ale uvnitř rudí. Mám opakovanou OSOBNÍ zkušenost s vyjednáváním s členy Pirátů. To by se jeden posral, pochcal a poblil. To jsem raději (v rámci regionální politiky) před spoustou let hledal průnik programů mezi námi a ČSSD. Mimo jiné i proto, že tehdejší socani byli čitelní a spolehliví Ať jako oponenti, nebo jako spojenci. O Pirátech se tohle opravdu říci nedá.

• Like 1
  • Dát hlas 5
Odesláno

A to mne je jasny, ze nase pohledy se rozchazeji a nesejdou. Ale zase jednoducha matematika, na kterou se odvolavam, bez Piratu by nebylo viteztvi, vlada. Horsi clenove jsou vsude, u vas jsou viditelni taky, v tom mezi ODS a Piraty neni za mak rozdilu. Ten rozdil je v tom, ze u vas zni poptavka chtit ty vase do cela. To je ta cesta k nicotnosti, kterou mate v DNA. Ted byla na cas podrizena ochote spolupracovat. 

Odesláno
před 25 minutami, maama napsal:

Ten rozdil je v tom, ze u vas zni poptavka chtit ty vase do cela. To je ta cesta k nicotnosti, kterou mate v DNA.

Chtít někoho dostat do čela je cesta k nicotnosti? Opravdu se raději budu držet svého oblíbeného: Být druhý znamená prohrát.

Odesláno
před 3 hodinami, Ajaj napsal:

Já jsem hlavně zvědavý, čím Bába uplatí/vystraší Motoristy, aby mu šli na ruku. Nejsou to sice nejostřejší tužky v penálu, ale snad nikdo z nich nemůže být tak blbej, aby nevěděl, že plnou podporou jim ta jejich rádoby pravicová stranička do dalších voleb nezmizí do propadliště dějin.

Zbytek z SPD si koupí po jednotlivých hlasech. I když mít deal s 9 různými poslanci je oříšek, ale lidi co mají společný zájem jen koryto, je vcelku easy. Coz přinese ale positivní efekt, že SPD je na trajektorii cesty do hajzlu

Bureš koupí Turkovi nový hodinky a bude vymalováno...

Odesláno

@maama jenže spojenectví s Piráty je něco, co asi minimálně část voličů nechce. Něco jiného je dojednání vzájemné podpory pro zákony ve sněmovně (za mě naprosto legitimní). A něco jiného je inkorporovat do vlády a jejího programu stranu, kde jsou nositelé myšlenek jako Michailidu (abolice duševního vlastnictví, přihlášení se ke Kautského ideám, boj proti kapitalismu), Gregorová (pansexuálka), Peksa (zahraniční postoje) a další.

To je jako když kočička s pejskem pekli dort.

• Dát hlas 6
Odesláno
před 21 minutami, warann napsal:

Jsem dneska u Kechlibara narazil na tenhle odkaz. Docela desivy. Staci dat v kalendari napr. 1.8 - dnes. 
https://messerinzidenz.de/

A ty cisla v porovnani s ostatnimi staty mame jak porovnat? By me jen zajimalo jestli sou na tom hur nebo lepe n ez u nas.

Odesláno (upraveno)

Jeden z tech dnesnich reportu v Bavorsku" (preklad google).

Citovat

JETTINGEN-SCHEPPACH. Dne 4. října 2025, přibližně v 21:30, došlo na parkovišti supermarketu Edeka na Hauptstraße v Jettingenu k potyčce mezi 19letým Němcem a 34letým Rumunem. Když dorazila policie, Němec se na místě již nenacházel. Během prohlídky byl v Jettingenu nalezen. Obě strany podaly protichůdné výpovědi. Němec uvedl, že mu Rumun vyhrožoval nožem a házel po něm kameny. Rumun zase uvedl, že mu Němec vyhrožoval nožem. Když se 34letý Rumun pokusil jet domů, zjistil, že má propíchnutou levou zadní pneumatiku svého vozu. Přesný sled událostí musí být zjištěn výslechem doprovázejících osob. (Policejní oddělení v Burgau)

:D 

Citovat

(ha) V noci ze soboty (4. října 2025) na neděli (5. října 2025) spustil 43letý muž policejní operaci. Byl zatčen policisty z útočné jednotky. Policisté u něj našli nůž.

Podle aktuálních informací měl muž kolem 4:20 ráno v baru výhružně mávat nožem a také několikrát slovně vyhrožovat. Když krátce poté dorazili policisté z útočné jednotky na místo činu, agresor se hádal se skupinou lidí na chodníku Rotfeder-Ring. Podle svědka si předtím vložil dlouhý nůž do kapsy kalhot.

Policisté se představili jako policisté a nařídili všem přítomným, aby se zastavili a ukázali ruce. Zatímco všichni poslouchali, jedna z rukou agresora zůstala v kapse kalhot. Když se pak přesunul k záchranným složkám, 43letého muže po slovním vyhrožování pomocí distančního elektroimpulzního zařízení (DEIG/Taser) zkrotili.

Následně byl zatčen; policisté našli v kapse kalhot otevřený a zamčený kapesní nůž. Muž nyní čelí trestnímu stíhání za své činy a nakonec byl vzat do vazby.

Koukam ze to jsou i incidenty bez toho aby doslo k nejakemu zraneni.

Upraveno uživatelem zceyee
Odesláno

Ale tohle je bomba :D :D 

Citovat

V sobotu 4. října 2025, přibližně v 16 hodin, utrpěla kráva na pastvině v Bad Münstereifel-Mahlbergu hlubokou, přibližně 30 centimetrů dlouhou řeznou ránu v oblasti hrudníku. Rána silně krvácela a postižená kráva musela být kvůli vážnému zranění utracena.

Na místě nebyl nalezen žádný nůž ani podobný nástroj.

Majitel uvedl, že si ničeho podezřelého nevšiml.

Informace týkající se podezřelých osob, vozidel nebo neobvyklých pozorování v oblasti Bad Münstereifel-Mahlberg lze hlásit policii v Euskirchenu na telefonním čísle +49 2251 799-0 nebo e-mailem na adrese poststelle.euskirchen@polizei.nrw.de.

Vyšetřování případu stále probíhá.

Dotazy zástupců médií směřujte na:

Okresní policejní oddělení Euskirchen
- Tiskové oddělení -

Odesláno

Smarja @paro vsichni volici Piratu taky neskytaji blahem ze spoluprace s ODS :D Ale, po vlade Babise jsme prece dospeli k perspektive, ze bud 5tikola nebo Bures, ze bez spoluprace vsech demokratickych stran to nejde. Naplnou hubu receno, ano, spoluprace i se zmrdi zatezi. Prijit o tu perspektivu se hodi Babisovi, Putinovi, Alternativam. Nenechme si vnutit diskuzi o tom, ci hovna smrdi vic.

Chce to dospet. Srovnavas pihu na krase s rakovinou. Proto jeste jednou a podrobne. Michailidu jako exces je bez sance stat v cele Piratu, sami clenove ji vysachovali. Kde je Peksa, kde Gregorova? Pirati meli radnici v mych Mariankach, zadnej pansexualismus nenastal, normalni radnice:) ODS ani v aktualnim provedeni neni schopna neposadit na ministerstva lidi bez excesu - napriklad resi bitcoiny ze zlocinu pres 2 ods ministry - si vem jak uplne na palici to musi bejt pro koalicni partnery ods. Cesta ods generuje aktualni volicskou ztratu 5tikoalice. Schopnost piratu odstavit vnitrni excesy generuje aktualni volicsky zisk 5tikoalice. To jsou fakta. (ok, poslanecky kluby celyho Spolu budou mensi, Stan prichazi o tretinu. A taky, s mandaty extremne zahybal vyrazne mensi podil propadlych hlasu)

Fiala z ods vykresal akceptovatelnou partaj. Nemusi to tak zustat na furt. Ale mela by tu byt snaha to zachovat. Spoluprace je totiz nutna a ve hre je strasne moc.

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Taky je dobrý si uvědomit, kdo je "ta stará ODS" - Íčko, Kuba, Šťastný, Bém......a Klaus. A to fakt nechceš zpatky 🙂 

Upraveno uživatelem Frantik
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 31 minutami, Ajaj napsal:

a na tom mě nejvíc baví, když někdo chce Kubu do vlády, protože je to na kraji takovej frajer 😂😂🤷🤷😂😂

Vzdyt je to mafián a kmotr, na to uz lidi zapomeli proboha 🙂 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...