Přejít na obsah

Záměr prodat Chronomag

Chronomag

Doporučené příspěvky

Ja vim. Myslim, ze vsichni, co se tu k tomu vyjadruji musi mit forum tak nejak radi. Jsem si jistej, ze i Ypousovi tady na tom zalezi.

člověče nezáleží ..... akorát tu zabíjím čas, kterej bych měl věnovat bohulibějším činnostem a životu obecně ....

tudle mi můj starší syn řekl, že jsem více času věnoval chronomagu než jemu ..... nejdřív sem mu chtěl dát facku přes celou hubu, ale on měl vlastně pravdu ..... tak trochu mi nastavil zrcadlo a jsem rád, že to udělal

trávím tu čím dál tím méně času ... vlastně sem lezu jenom když se chci nasrat a nebo při přestavkách když luxuju a už nemůžu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 831
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Ypo? Ten tu přeci dávno není. Opakovaně spáchal rituální sebevraždu a ten poslední pokus mu vyšel. Dobrou zprávou je, že má mladšího bráchu, a tomu taky občas pěkně jebe :cheers:

začínáš bejt stejně trapnej jako kamil, kterej nevěděl kudy kam a opakoval furt to samý dokola

Odkaz ke komentáři

:D sis vypěstoval virtuální obdobu Pavlovova reflexu... základ je to maskovat občasným prohlášením... "jo za nás, to se děcka nekrčila u tabletů, ale celej den jsme běhali po čerstvém vzduchu"...nebo, "co voni na tom netu celej den vlastně dělaj!?"... nebo, "měl by sis najít i jiný, než virtuální kamarády!"... atd.
Odkaz ke komentáři

Knedlíku, už začínáš být trapný s tím, jak ti tady na ničem nezáleží, ale vyjádřit se musíš úplně ke všemu...

je to diskuzní forum jaruno ... se stím smiř ..... kdyby chronomag nechtěl diskuzi, tak to v zárodku zamkne ( diskutovalo by se jinde ) ..... nebo by to nabídnul v aukci domén kde je toho metrák na prodej a šance menší......

*vlastně tě taky miluju :D

Odkaz ke komentáři

je to diskuzní forum jaruno ... se stím smiř ..... kdyby chronomag nechtěl diskuzi, tak to v zárodku zamkne ( diskutovalo by se jinde ) ..... nebo by to nabídnul v aukci domén kde je toho metrák na prodej a šance menší......

*vlastně tě taky miluju :D

Jak říkáš Knedlíku/Ypo - je to zde diskuzní fórum a défakto všichni tady diskutují. Jen ty tu pouze do všeho rýpeš a kopeš a chováš se jako hluboce uražený malý chlapec, který se na úrovni svého vnímání mstí celému světu a hlavně svému okolí. Mám pocit, že jsi musel mít smutné dětství.

Odkaz ke komentáři

:D  "měl by sis najít i jiný, než virtuální kamarády!"... atd.

:D.......... si děláš prdel, ale tudle mi ten starší (nežije u nás) vyprávěl, že vytáh po pěti letech zadek od počítače a šel někam na mejdan kde ve třech vypili dvě lahve jagermajstra ..... ty vole já byl štastnej jako malý dítě :D ..... prostě sem ho pochválil

Odkaz ke komentáři

Super konstruktivní diskuze. Nakouknu sem zas odpoledne, jestli už se vyřešilo Knedlíkovo pohnutý dětství. Tiše doufám, že sem YPO mrskne pár fotek, kde je v teplákách, s lukem a čelenkou :D

Odkaz ke komentáři

Jak říkáš Knedlíku/Ypo - je to zde diskuzní fórum a défakto všichni tady diskutují. Jen ty tu pouze do všeho rýpeš a kopeš a chováš se jako hluboce uražený malý chlapec, který se na úrovni svého vnímání mstí celému světu a hlavně svému okolí. Mám pocit, že jsi musel mít smutné dětství.

hele ty vometáku ..... za poslední dva roky jsem dostal asi 15 banů ...... zhruba 12 jich bylo od tebe ..... odůvodnění bylo vždy zkopírováno z předchozího banu .... více méně to bylo vždy bez důvodu a tvého nekomplexního náhledu  ...... jsem rád, že jsi v prdeli, protože ty seš přesně prototyp blba  kterej by tuhle funkci nkdy vykonávat neměl

ale má to své opodstanění ve vašem kroužku doutníkářů (bert, manta, kamil atd) ..... jsem rád, že se tomu vyhnul Bob jakožto nemoderátor, kterej se mi jako jedinej jeví jako normální bytost (možná proto to nikdy nedělal)

noa jestli prezentaci mých názorů bereš jako kopání do tvých hraček je mi líto ..... zkus se nad sebou zamyslet nebo dojdi za cajthamlovou , dej jí pár korun a ona tě možná srovná

Odkaz ke komentáři

hele ty vometáku ..... za poslední dva roky jsem dostal asi 15 banů ...... zhruba 12 jich bylo od tebe ..... odůvodnění bylo vždy zkopírováno z předchozího banu .... více méně to bylo vždy bez důvodu a tvého nekomplexního náhledu  ...... jsem rád, že jsi v prdeli, protože ty seš přesně prototyp blba  kterej by tuhle funkci nkdy vykonávat neměl

ale má to své opodstanění ve vašem kroužku doutníkářů (bert, manta, kamil atd) ..... jsem rád, že se tomu vyhnul Bob jakožto nemoderátor, kterej se mi jako jedinej jeví jako normální bytost (možná proto to nikdy nedělal)

noa jestli prezentaci mých názorů bereš jako kopání do tvých hraček je mi líto ..... zkus se nad sebou zamyslet nebo dojdi za cajthamlovou , dej jí pár korun a ona tě možná srovná

Knedlíku, za poslední 2 roky jsi žádný ban nedostal, protože jsi tady od 14.3.2018.

Předchozí Tvé příspěvky byly, slušně řečeno, diskutabilní. Tento Tvůj příspěvek je za hranou.

Takže: BU BU BU.

EDIT: a to BU BU BU je jenom kvůli tomu, že mi někteří vyčítali, že střílím bez výstrahy.

Odkaz ke komentáři

VIP členství automaticky získal na rok každý, kdo napsal článek o určitém rozsahu a určitém minimálním množstvím fotek. Reklama na webu byla myslím pouze v úzké horní liště, a ničemu to nevadilo. Příjem z reklamy byl zahrnut do vyúčtování.

Vytvářel se tak kvalitní obsah, který přilákal další členy, takže se členský příspěvek v průběhu let (ani přes zdražování hostingu, občasné mimořádné náklady a zvětšující se počet neplatících VIP členů) nezvyšoval.

Tenhle systém fungoval docela dobře a dlouho; pak web převzal nový majitel, který začal s monetizací, a šlo to do velmi rychle do řiti...

Nemám názor na to, jestli platit nebo ne, ale nevím proč se tady tak hlasitě mluví proti, když v rámci nějakého příspěvku/členství by to asi nikomu neublížilo, zejména pokud by z toho byly výhody (v tuhle chvíli vidím výhodu třeba slevy v některých obchodech pro členy - například Helveti - a to se dnes nic neplatí). Pokud by takových mělo být více, tak je to jedna z mála výhod pro členy. Neříkám, že jsem zástánce toho či onoho systému, protože tomu nerozumím, ale myslím, že stovka nebo pár stovek ročně nikoho nezabije. Co se mi ale líbí je motivační systém členství - viz. Martarův příspěvek výše. Já za sebe nemám problém s jinými - nehodinkovými vlákny a do některých vůbec nelezu, ale faktem je, že by se to víc zaměřilo na odbornost a hodinařinu, což je asi primární na hodinkovém foru. 

Další věc, kterou nakousnul Knedlík, a která by mě zajímala, jestli jsou nějaká faktická čísla, kolik je tady stabilních "ultras" členů, kteří jsou tady denně. Protože tisíce až desetitisíce členů vypadají na papíře hezky, ale těch denních navštěvníků bude asi opravdu pár stovek a "tvrdé jádro" bych klidně tipoval do 200 - 300 členů a i to je možná hodně.

Odkaz ke komentáři

Další věc, kterou nakousnul Knedlík, a která by mě zajímala, jestli jsou nějaká faktická čísla, kolik je tady stabilních "ultras" členů, kteří jsou tady denně. Protože tisíce až desetitisíce členů vypadají na papíře hezky, ale těch denních navštěvníků bude asi opravdu pár stovek a "tvrdé jádro" bych klidně tipoval do 200 - 300 členů a i to je možná hodně.

Proti placenému členství cca 500 ročně nejsem a myslím, že by se to tu lehce pročistilo. Tvrdé jádro aktivně přispívající také vidím někde okolo 300, ale spíše pravidelně méně. 

Odkaz ke komentáři

500kc x 200 (clenu, kteri budou ochotni zaplatit - hruby odhad) = 100.000 Kc

100.000 Kc - dane a co ja vim co jeste = 70.000 Kc

naklady na upravu systemu fora 100.000 - 500.000 Kc (nepocitam legislativni pozadavku jako treba GDPR...)

rezie kolem a kolem ohledne promeny a udrzby fora jakozto vydelecne cinnosti - netusim, ale docela dost

! cisla jsem si totalne vycucal !

a co ja vim, co jeste je kolem toho za saskarnu. jednoduse si myslim, ze nejake poplatky v predpokladanem poctu platicich budou spis pro forum kontraproduktnivni a ze na svuj provoz si forum dokaze "vydelat" i jinejma overenyma kanalama - jako reklama ci sponzoring, ty naklady fora tohoto formatu nejsou nijak zavratne a pripadne dobrovolne prispevky, ktere se tu praktikovali, nevyzadovali zasahy do systemu...

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...