Přejít na obsah

Záměr prodat Chronomag

Chronomag

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 831
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

29.4.

Skoro 14 dní po jakémsi termínu v rámci jakési šaškárny takzvaně jak pro koho, jelikož jestli jsem  dobře pochopil  psaný text nedostali všichni potenciální zájemci informace od prodávající strany..

Je tedy nějaký známý vývoj ?

Zná někdo nového majitele, případně nové majitele?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bylo to více méně předem domluvený, tahle komedie byla jen kdyby se třeba náhodou našel nějakej bezhlavej střelec.

Ramone, vidím, že máš perfektní informace. Prosím, napiš sem tedy kdo s kým byl domluvený, jaká je částka za Chronomag, potažmo nějaké další podrobnosti. Vyvaruj se, prosím, slovních spojení typu "více méně" hodně to znevěrohodňuje Tvé insider informace.

Odkaz ke komentáři

Bert:

To je evidentní z ignorance žádostí o informace zdejších zálemců, viz výše, a rovněž z toho jak jsi zde všechny umlčoval, aby se nikdo na nic neptal,  nic neřešil v vše se ponechalo na nového majitele.  Přitom zájemci byli právě mezi diskutujícími.

Jaroon:

Pokud chce někdo něco prodat, tak argumentovat tím, že má právo neposkytnout informace o tom, co prodává, je docela pitomina, nemyslíš? Ale právo na to samozřejmě má.

Odkaz ke komentáři

Uvědomuješ si, že ti zde nikdo účty skládat nemusí? Ani starý ani nový majitel? Jsi jen uživatel nějaké internetové stránky a nemáš žádná práva v tomto směru...

Nikdo nic skládat nemusí, ale zeptat se snad může, jak to pokračuje... Nebo ani to se tady už nesmí? Koukám, že to tady začíná jít pěkně do...

Odkaz ke komentáři

Je to jasné. Soroš, ilumináti, Babiš, USA, Rusko a obě Koreje spolu s Čínou, Bratrstvem kočičí pracky a reptiliány se rozhodli utkat se zde formou virtuálního boje o Chronomag. Vítěz bude vládnout 13 666 let sluneční soustavě a přilehlým kosmickým tělesům.

Odkaz ke komentáři

Uvědomuješ si, že ti zde nikdo účty skládat nemusí? Ani starý ani nový majitel? Jsi jen uživatel nějaké internetové stránky a nemáš žádná práva v tomto směru...

Tak odpovím OK.

Můj myslím třetí příspěvek v tomto výživném vlákně.

To: Jaroon

Že mi někdo musí skládat účty si nemyslím a  také jsem to tady nikdy nenapsal, jelikož si to ani nemyslím.Ale na druhou stranu vkládat někomu do úst nevyřčená slova je zdejší specialita.

A ještě: Kdo se bojí sere v síni , tedy když mi něco vrtá v makovici a nad něčím přemýšlím prostě se zeptám a děkuji Ti předem , že se Tebe nebo jiných nemusím dovolovat. :-(

No a jestli má situace po čtrnácti dnech nějaký vývoj mně prostě  bez jakýchkoli postranních úmyslů nebo potřeb cokoliv rozesírat zajímala.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...