T.Gekko Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Tak já objednával před cca 14ti dny z Creationwatches a naprostá spokojenost. Za necelé 3dny hodinky v Brně na celnici, vyplnil jsem DHLce eformulář a přiložil k němu fakturu, která byla samozřejmě na 42dolarů a druhý den to dovezli proclené. DHL 490kč poplatek za proclení + DPH za 220kč. Prošlo to bez cla.Jo a hodinky zabaleny v neoriginální krabičce na polštářku s přiloženým manuálem a potvrzenou záruční kartou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Tak já objednával před cca 14ti dny z Creationwatches a naprostá spokojenost. Za necelé 3dny hodinky v Brně na celnici, vyplnil jsem DHLce eformulář a přiložil k němu fakturu, která byla samozřejmě na 42dolarů a druhý den to dovezli proclené. DHL 490kč poplatek za proclení + DPH za 220kč. Prošlo to bez cla.Klikar :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Jo a hodinky zabaleny v neoriginální krabičce na polštářku s přiloženým manuálem a potvrzenou záruční kartou.jake hodinky sis nechal posilat dej foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Hosi, chtel bych vas jen ujistit, ze na zaklade mych zkusenosti posta 120 Praha velmi pozorne sleduje ebay, nektere hodinkove shopy a hlavne i nas server, takze opravdu neni uplne nejlepsi napad si tyto zkusenosti sdelovat verejne ci se s nimi chlubit. Pokud neco nekomu proklouzne, dekujte nahode a bohu, spolehnout se na to samozrejme v zadnem pripade nelze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T.Gekko Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 jake hodinky sis nechal posilat dej fotoKaždopádně klika to asi byla, byl jsem nachystany na clo. Ok, omlouvám se za detailní ifnormace. Kupoval jsem SKX007. Už jsou přezuty na kůži od Zrna http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/71870-potápky-na-kůži/?p=1501304 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Hosi, chtel bych vas jen ujistit, ze na zaklade mych zkusenosti posta 120 Praha velmi pozorne sleduje ebay, nektere hodinkove shopy a hlavne i nas server, takze opravdu neni uplne nejlepsi napad si tyto zkusenosti sdelovat verejne ci se s nimi chlubit. Pokud neco nekomu proklouzne, dekujte nahode a bohu, spolehnout se na to samozrejme v zadnem pripade nelze.Souhlas: je to takový začarovaný kruh: na jedné straně je solidární se podělit s druhými, že jsou např. e-shopy odkud "lze", na straně druhé jejich zveřejnění a mektání tady kolem toho způsobí, že se nakonec ocitnou na černé listině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 (upraveno) Me zase vyhmatli... Mywatcheshub.com Upraveno 18. srpna 2015 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Me zase vyhmatli... Mywatcheshub.comA stačila jim částka a faktura od Mywatcheshub nebo ne a chtěli výpis z účtu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Smiřme se s tím, že finanční správa se snaží získat prostředky, kde se dá a asi už je začou zajímat i ty trapné výdělky na SKX apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 (upraveno) Každopádně klika to asi byla, byl jsem nachystany na clo.Jake clo? Plati se DPH a vypalne DHL. Nic vic. To je furt dokola... Edit: Clo 1 Euro neberu v potaz. Upraveno 18. srpna 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T.Gekko Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Jake clo? Plati se DPH a vypalne DHL. Nic vic. To je furt dokola... Edit: Clo 1 Euro neberu v potaz. Omlouvám se, jesti kecám blbosti, byl to můj první nákup, ale měl jsem za to, že platí následující:Zboží do 22 EURO (cca 30 USD/600 Kč) - neplatíte clo, ani DPHZboží od 22 EURO do 150 EURO (do cca 200 USD/4.200 Kč - platíte 21% DPH, žádne cloZboží nad 150 EURO (nad cca 200 USD/4.200 Kč) - platíte 21% DPH a k tomu 2 až 6% clo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Jo, ale nejde to tak zobecnit, clo je různé u různého druhu zboží a zrovna u hodinek je limitované nějakou maximální horní hranicí, kterou člověk zaplatí a je to fakt směšné - v řádu desetikorun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Jo, to je obecna tabulka. Konkretne u hodinek plati +- porad to co napsal Kubson v prispevku cislo 2, tzn. clo 4,5%, ovsem max 0,8 Euro za kus a prakticky se promiji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 lucid : Poslal jsem jim vypis z platby Paypalem a jeste email - objednavku. Vic nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Každopádně klika to asi byla, byl jsem nachystany na clo. Ok, omlouvám se za detailní ifnormace. Kupoval jsem SKX007. Už jsou přezuty na kůži od Zrna http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/71870-potápky-na-kůži/?p=1501304Dobra kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 lucid : Poslal jsem jim vypis z platby Paypalem a jeste email - objednavku. Vic nic.Hm, takže asi plná palba: já jen, že dříve např. brali údaj z obálky, kde je uvedena cena, jak např. psal T.Gekko, k tomu připočítali služby České pošty jako deklaranta, z toho vypočítali DPH a odeslali, aniž by člověka vyzvali k předložení dalších dokumentů. Takže i toto se u zásilek z Mywatcheshub změnilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 ... aj mna caka pozdrav z vyclievacej posty v BA u nas na poste! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sickboy Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Fakt by mě zajímalo, jak to tam funguje. Sám jsem si nechal poslat dvoje hodinky a nic. A to jedny jsem měl i s origo krabicí. Ty druhý byly malinký pro ženskou, takže to bylo nenápadný. Ve svym okolí znám lidi, který si objednávali hodinky a neplatil nikdo. Kámošův fotr je docela velký zvíře na celním úřadě a ty tvrděj, že takhle po jednom to vůbec neřešej. Pak někdo řiká, že všechno kontrolujou pomocí RTG. Tak nevim. Ale asi fakt zálěží na tom, co je napsaný na krabici. Pokud ne, tak jsem asi měl brutální štěstí, když mi prošli dvoje 14 dní po sobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 (upraveno) Tak existuje jeste jeden postup, ktery obchazi celni rizeni a platbu zcela dokonale, ale ma lehounky moralni skraloup.. Edit: a nemam na mysli to, ze si pro to clovek zaleti sam.. ma to ale smysl spis u drazsich veci, kde to dph boli uz prilis.. Upraveno 10. září 2015 uživatelem tmoris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinčervený Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 Já co jsem objednával z Amazonu tak mi ztrhli rovnou clo při výpočtu ceny, z ebaye jsem objednal jednou věci ve čtyřech krabicích a otevřeli a proclili mi jen jednu. Funguje ještě klasika posílání zboží bez faktury s věnovánim poslání zboží jako dárek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se