StefanM Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 Zatiaľ najlepšia varianta. Ak by bol tah pohodlnejší než na predchádzajúcej generácii, tak super adept na letné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 Sakra. Tyhle jsou fakt moc dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 Hmm,tak tydlencty white se mi docela zamlouvají - yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 Bila varianta je nadherna. Vlnky jen decentne viditelny, libej se mi moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Moc pěkný. Ta bílá je posouvá úplně jinam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinre Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Za mě taky nejlepší barevná kombinace. Škoda že budou dostupný až v listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Trochu mi pripominaju Daytonu... :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Tohle me bavi! Chrono divery! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Keramicky pushery...pecka. Pusobi hodne vyspele, asi mam na ne zalusk;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Ty chrona jsou ještě přeplácanější než obvykle...tam už chybí jen nápis DIESEL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Tohle mi moc nehraje. Fakt už je tam nějak moc plno a moc "kruhů". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Ja myslim, ze na zivo to budou dobry bomby, takovy potuneny UN;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 Tohle me bavi! Chrono divery!Jakožto zapřísáhlej omezenec, který uznává pouze první "Bond" Seamastery s vlnkama a to ještě jen modré... tak musím uznat, že tohle se mi hodně líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 Tohle už není Bond, možná tak Zoro nebo spíš ZrO2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Tak ty zvetseny 43.5 keramika s titanem za me dobry. Dlouho jsem tak nevčkával pošťáka jako dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Poslední dobou se mi zdá, že zase jdou do módy menší hodinky a střídají ty přerostlé. Najednou najedu na video, kde mluví borec z Omegy, že tyhle keramické působily menším dojmem, tak jim přidali na velikosti Ach jo. Ale jinak krásné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se