_lip_ Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Díky. Když bude někdy příležitost, tak bych ti je vzal na nějaké lepší nafocení, zasloužily by si mít hezkou propagaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 12. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Jo ty bych rád chvilku ponosil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 14. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 Koukám, že přebíráš supercompressor štafetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 14. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 @Radik je to tak. Moc se mi líbily hned od představení a co jsem je uviděl, byl jsem ztracen. Naštěstí od té doby neuplynulo mnoho času, tak jsem i celkem spal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Velka pecka! Skvele detaily! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Super jsou. Já jestli půjdu do dalších Wardů, tak to budou C60 Abyss. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 16. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 To je zajímavá volba Radku, bál bych se, že na tom neodečtu čas a stane se z toho pouze módní náramek. Jedno se Wardům upřít nedá a to sice, že neponechávají nic náhodě. Ve většině tepe sellita a ve všech co jsem měl na 100%, ale vždy šly do plusu a nikdy ne víc jak 5 vteřin a tady to nebude jinak. Kéž by to tak dělali všichni, protože tohle není náhoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 Vypadají fakt dobře. Možná si je taky zařadím na seznam přání :-)Jinak k té přesnosti - někde jsem četl názor, že si je asi nedávno začali sami regulovat , kdysi to nebyla taková sláva, což můžu u některých svých potvrdit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 před 9 hodinami, shewcza napsal: To je zajímavá volba Radku, bál bych se, že na tom neodečtu čas a stane se z toho pouze módní náramek. Mně se na nich hlavně líbí kombinace celočerný s červenou a navíc jsem takovej styl zatím nikdy neměl. Kontrast ruček nebude kdoví jakej, ale zase nejsem nikdo, pro koho by momentální horší odečtení času mělo nějaký fatální následky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 před 56 minutami, Radik napsal: Mně se na nich hlavně líbí kombinace celočerný s červenou a navíc jsem takovej styl zatím nikdy neměl. Kontrast ruček nebude kdoví jakej, ale zase nejsem nikdo, pro koho by momentální horší odečtení času mělo nějaký fatální následky. Já jsem je měl a opravdu to není úplně dobrý to odčítání času. Navíc lumi tam skoro není. Ale jsou fakt krásný, ale jak říká Jarda, spíš módní doplněk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 před 19 hodinami, Dokusan napsal: Já jsem je měl a opravdu to není úplně dobrý to odčítání času. Navíc lumi tam skoro není. Ale jsou fakt krásný, ale jak říká Jarda, spíš módní doplněk Teď jste mě teda oba dost znejistěli. Každopádně Martine dík za info, netušil jsem, žes už je taky zkusil. Zrovna tenhle vzhled považuju hodně za okrajovku, asi proto mě tak přitahujou. Tak uvidím, jestli časem vyhraje chronobundus nebo zdravej rozum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Dobrý to je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Je to vic nez dobry, jak to asi vypada ve tme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 U Warda je všeobecně lumi slabší, aspoň co jsem měl možnost vyzkoušet a tady to bude asi ještě slabší díky poměrně malému nánosu lumi. Zkusím to vyfotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 @Pepino777 ciferník byl nasvícen a cca minutu jsem počkal. Seiko to není, ale pro mě nemá lumi žádný větší význam a nepřikládám tomu důležitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 I tak to nevypada vubec zle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 (upraveno) Za 432 000 sekund máme odchylku -0.5s. Upraveno 20. ledna 2021 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se