Přejít na obsah

Kila nahoru

Bert

Doporučené příspěvky

Ja mam 14dní po operaci menisku a bojím se jit na váhu. Ale sportuji teoreticky, už jsem si koupil kolečkové brusle a modrozubé sluchátka.

Moje Apple Watch mi co deset minut zvoní na poplach at se začnu hýbat, je to deprimující.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 335
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

U mně to je o nešikovných kilech. V devatenácti jsem vážil 97. Teď mám okolo 88. Ta smutná poenta je v tom, že těch 97 mělo jen 4 procenta tuků .... :-)

detto... ja som aktivne aj ked nie sutazne robil trojboj a hlavne som nezanedbaval aerobku. 108kg, 11% tuku. Potom som vyrazne schudol.

95kg a odhadom mozno 25% sadla  :frusty: 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Odpoledne:

Posezení s přáteli, odpolední menu:

12x dvanáctistupňový Radegast

8x 0,04 l Božkov Peprmint

1x bramborový placek, nebo podobné zvěrstvo

Příchod domů v cca 23:40

1.večeře

Nakrájet zbytky z ledničky na kostičky (uzené, vysočina, sekaná apod.) POZOR rajčata, papriku nebrat, zelenina dusí !!!. Kostičky vysypat na talíř. Do hrnku rozklepnout 1x vejce, přidat na drobné kousky nakrájený ementál či goudu (nepoužívat nízkotučné sýry), pro doplnění vitamínů přidat nakrájenou mladou cibulku a okořenit grilovacím kořením. Směs v hrnku promíchat a přidat na talíř. Opatrně vařit v mikrovlnné troubě 150 sekund při 100% výkonu. Podáváme ozdobené snítkou petrželky (pozor, nejíst - vyvolává zvracení). Tuto krmi zvládne i středně opilý jedinec (vyzkoušeno)

2.večeře

sežereme ze špajzu čokolády či oplatky (zejména Tatranky ze Sedity umí zasytit), které tam mají děti, v případě velkého hladu můžeme doplnit Nugetou z ledničky servírované z polévkové lžíce.

Během žraní doporučuji oblíbený program jako třeba 

Švandrlíkův Guláš a nebo výbornou a velmi podceňovanou komedii z prostředí Vysokých Tater

Důležité po sežrání výše uvedeného běžte hned spát, dobře se usíná.

Velice praktické. Alkohol je důležitý, vyvolá pocit hladu a přitom je sám vysoce kalorický. Doporučuji konzumovat v dostatečném množství, tak, abyste časem již neměli potřebu konzumovat žádné nápoje nealkoholické. Když tuto metodu budete praktikovat každý den v mírných obměnách (pozor, zpočátku to vyžaduje silnou vůli - motivujte se např. malými odměnami v podobě častých absencí v práci pro snazší překonání kocoviny), to bych se na to podíval, kdybyste za půl roku nebyli úspěšní jako já.

Upraveno uživatelem Chilliluk
Odkaz ke komentáři

Jen par drobnosti, co jsem tady zahledl...

- zelenina nejen, ze dusi, ale predevsim se spatne zvraci. Pozor na cokoliv na kosticky a hlavne hrasek je svinstvo.

- zasoby jidla na tyden. Osobni zkusenost veli, ze je to malo. Bezne zkonzumuju " tridenni" davku na veceri a planovanou snidani a obed ctrteho dne na " nocni svacinku" (bezne kolem 22 hod).

Takze pokud zasoby jen na tyden, udrzovat BDP, KDP a NZ na mnozstvi tridenni davky praporu.

Odkaz ke komentáři

Středně opilej jsem ale s tím Wizzovým receptem by se mi dělat nechtělo.Sežral jsem od 20:00 dva Fuety,jen tak bez pečiva a teď si přines desátou 12 Krušovice.

Dostávám opět hlad,big bag Lays chipsů dnes ještě padne.

Zítra je dle hlášení ženy k obědu knedlo zelo vepř tudíž je vše bez výhrad.

Tohle je dobrý vlákno  :cheers:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Jinak..pokud byste si po tahu potřebovali získat zpět manželku, navrhuji říct, napsat..např.:

Kdyby ty jsi vedela, jak jsi uzasna..nemuzes to vedet, je dobre, ze to nevis, protoze kdybys to vedela, byla by jsi hrozne namyslena. Ach jo..boli me hlava, vcera jsem si nedal pozor a misto sodovky mi porad nosili pivo, vsiml jsem si toho, az kdyz jsem jich vypil nejmin osm..kdyz jsem si to uvedomil a rekl to obsluze, jako omluvu mi prinesli velkyho panaka whisky..ach jo, lasko, ja za to nemuzu, ze jsem tolik pil...priste si dam pozor, vim, ze je to castecne i moje chyba, ale verim, ze jestli me milujes, nebudes se zlobit dlouho, po nekolika tydnech bez sexu mi to odpustis. Jsi moje vsechno..potrebuji te...

Reálné množství alkoholu bylo samozřejmě násobně vyšší, ale bavíme se tu s manželkou  ;) Takto jsem to udělal ráno a upekla mi k obědu můj oblíbený bůček..a to tu potřebujeme - spokojené manželky u sporáků...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

A ještě bonus: Žerte chilli, feferonky, habanero, carolina reaper atd...sice se říká, že po chilli se hubne, ale je to blbost. Bude to pálit a budete mít potřebu zažírat to pálení tím nejlepším jídlem - pořád dokola. Takto to dělám již cca 20 let - a jsem poměrně slušný adept vlákna "Kila dolů" ..

Odkaz ke komentáři

...a to tu potřebujeme - spokojené manželky u sporáků...

Přesně tak. Moje manželka je vynikající kuchařka. Vaří pěkně postaru. Žadný tyhlety moderní rawmakrobiotrendy. To jdou pak kila nahoru úplně samy.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Správně! Já jsem sežral asi 20dkg salámu Herkules a zajedl to čtyřmi klasickými rohlíky. 

Důležitý poznatek - je to také dost otázka psychiky, chce to klid - při hledání čokolády mě vyrušila matka - to proboha nemůže v tuhle dobu dávno spát? Ta čokoláda je pro děti - vím, že tu někde je - ale nemohu ji požírat před ní  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

To je ovšem vyšší level, klobouk dolů :-)  Ale abych nezůstal pozadu - v ledničce mám fiktivní štangli lovečáku - moc z ní neujídám, aby to před manželkou nevypadalo. Ale v kumbálu mám druhou štangli lovečáku - tu obměňuji denně za novou, páč dýl nevydrží :-)

Poznatek: Zapomeňte na milenky - před nimi máte tendenci hubnout. Milujte manželky - před těmi je to jedno :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Hlad je nejlepší kuchař!  :D  Uděláme to tu magické - přetáhneme ty z konkurenčního vlákna o hubnutí na druhý břeh, na ten správný. 

Doporučení:  Zahoďte ty trapné chytré hodinky/fitness náramky - noste pořádné hodinky, jaké máte rádi. Přece vám hodinky nebudou říkat, co budete jíst nebo jestli se máte hýbat. Vy rozhodujete!  :D

Odkaz ke komentáři

Mě lovečák poslední dobou moc nejede,přijde mi že ho šidí.Zato kostelecký fake uherák vcelku ujde i když na Pick samozřejmě nemá.Standardně držím 5-6 kusů v kumbálu u garáže kam nikdo krom mne neleze.

Na ruce Orient Tri Star,ty do ničeho nekecaj a tak to má být.

Aperitiv bude asi domácí 50 voltová slivka.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Ten z Lidlu, bych řekl, že docela jde..ale některý lovečák je hrozný - musí se pečlivě vybírat výrobce, ale ani to někdy nepomůže - spíš už od pohledu, dle zkušeností, poznám, jestli bude dobrý - většinou se nepletu. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...