EpsteinBarr Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Odesláno 26. března 2018 Kym neuvidim/nechytim/nenastavim tah a nedam na ruku, dovtedy som ako neveriaci Tomas
Chumpus Odesláno 26. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2018 Dakujem za odpoved a za podrobny komentar.Moja kritika bola vylucne subjektivna. Samozrejme, Seiku drzim palce, nech sa im dari a nech su predaje uvedenych hodiniek na vysokych cislach.A moje dalsie hodinky aj tak budu Seiko... Já to nemyslel zle, jen mi jde o to, že u hodinek za desítku prostě nejde čekat nic jinýho než plast. Ještě jedna věc. Dost mě štve, že začali zavádět dvojité reference - jedna pro svět, druhá pro Japonsko. Příklady: SLA017/SBDX019, teď SLA025/SBEX007, u černých želv jsou myslím dokonce tři reference. Je v tom zbytečně bordel. Zmatky to vyvolává už teď a za pár let to bude ještě horší, až člověk něco bude chtít dohledat.Mnohem větší průšvih jsou ale podle mě limitované edice pro svět a pro Japonsko, které vypadají velmi podobně, ale v pár detailech se liší. Udělali to loni u modrých smaltovaných Presage (SPB069 vs. SARX053) a teď se to samé podle všeho chystá u zelené Prospex limitky (sbdc059), která bude mít verzi i pro svět.
petr_cha Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Odesláno 26. března 2018 (upraveno) Holt chtej dodrzet v označení 3 pismena pro svet a 4 pismena pro sebe.. Jsem tak přemýšlel..... A nakonec si myslim, ze to doplnkove levne verze k limitkam jsou blbost... nejde to totiz dohromady... Limitek ma byt par kusu a maji oslavit nejaky zajimavy meznik... A to u tech levnych kusu nefunguje.. budou trvale v prodeji? je to jen jednorazova várka, stejne jako hlavni limitka, na kterou navazují? nebude jich za chvili moc? .. dela to gulas... Stary dobry zpusob: par dlouhodobych modelu v ruznych cenách a s rozumnou obmenou a k tomu jednorázové limitky, to mi je prostě blizsi.. Ledaže by dnešní spotřební svet fakt tihnul k tomu rychle chrlit a chrlit a co neprodam dnes, uz je zitra k ničemu.... A tak proste musim prijit s nejakou novinkou, i kdyby by to mely byt jen tri dalsi barvy.. skoro jak u filmu, kdy vsichni sleduji trzby u zavadeciho víkendu a beda, jak se to nezaplatí do dvou tydnu.... ze by to platilo uz i pro hodinky... :-/ Upraveno 26. března 2018 uživatelem petr_cha
blackhead Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Odesláno 26. března 2018 Hlavne aby ty LE nezacali delat jako TAG, nejdriv LE a za par let to same jako normalni produkce, to teprve dokaze nasrat.
People Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Odesláno 26. března 2018 dnes som bol omkrnut. Strucne.-sla025 nezajem, je to velke, hrube, obezne s titernymi indexmi. Cest vsetkej historii, ale je to tak.-tunaky- plast to cele degraduje. -astrony- skoda slov.-zelene MM- zaujimava je zlata sekundova rucicka.-save the ocean zelvy su bomba. -thin presage su super. Palec hore. Dieta im prospela. -modre presage su tiez paradne. -damske coctail horuci kandidat na zenske sviatky.-SPB077 su velmi podarene, volba z rozumu a tenkej penazenky. dalsi rok na baselworld nejdem.
Chumpus Odesláno 26. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2018 dnes som bol omkrnut. Strucne.-sla025 nezajem, je to velke, hrube, obezne s titernymi indexmi. Cest vsetkej historii, ale je to tak.-tunaky- plast to cele degraduje. -astrony- skoda slov.-zelene MM- zaujimava je zlata sekundova rucicka.-save the ocean zelvy su bomba. -thin presage su super. Palec hore. Dieta im prospela. -modre presage su tiez paradne. -damske coctail horuci kandidat na zenske sviatky.-SPB077 su velmi podarene, volba z rozumu a tenkej penazenky. dalsi rok na baselworld nejdem.A dali ti ty hodinky do ruky, nebo jsi jen koukal pres sklo?
shewcza Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Odesláno 26. března 2018 Chumpus: díky za report. mě naopak ten plast na tuňácích imponuje a umím si představit, že to bude můj první krok mezi tuňáky.
xbraj19 Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Odesláno 26. března 2018 (upraveno) Hlavne aby ty LE nezacali delat jako TAG, nejdriv LE a za par let to same jako normalni produkce, to teprve dokaze nasrat.Se obávám, že minimálně v jednom případě to už udělali (SARW005 LE z roku 2013 vs SARW011/SARW035). Upraveno 26. března 2018 uživatelem xbraj19
blackhead Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Odesláno 26. března 2018 Se obávám, že minimálně v jednom případě to už udělali (SARW005 LE z roku 2013 vs SARW011/SARW035).Nojo, tak to me netesi ...
instant Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 nech sa paci video: http://youtu.be/-h6QTUpUZUo
Chumpus Odesláno 28. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2018 To jsem vlastně zapomněl zmínit, že Fabien Cousteau je ambasadorem Prospexu a že část výtěžku z kolekce Save the Ocean poputuje do jeho nadace.Myslím, že to je v rámci potápěčských hodinek hodně zajímavý ambasador. Jsem zvědavý, zda to Seiko uchopí správně a bude s ním pracovat tak, aby to mělo nějaký efekt.
instant Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 myslim ze meno "Cousteau" je zolik, to rozhodne. Ono, ja som sa joshovi svojho casu ponukal ze kludne to potiahnem aj bez revenue share, ale nebolo z toho nic. pritom v neoprene vyzeram uzasne.. inac su to 4 roky, ale na tom videu na mna posobi aspon o 15r starsi.. o sebe ani nehovorim. jo, a obaja sme vtedy mali vajčácke Seika, ale nie je to vidiet Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 (upraveno) toho svinstva som sa ani nechytil edit: od r 2011 Upraveno 28. března 2018 uživatelem instant
xbraj19 Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 (upraveno) Ty jsi ten menší nalevo? Upraveno 28. března 2018 uživatelem xbraj19
ATOM Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Odesláno 29. března 2018 (upraveno) Hmm, SLA025 jsou famozni. Tunaky nadhera.Libila by se mi kombinace obycejny, levny, prakticky plastovy sroud, ktereho si mohu doma udelat zasobu do pytle a hodinky rasovat dle libosti, spolu s obyc lunetou za par supu, pouzdrem 46mm, tloustkou 11,5mm, safirem a 7c46. Ten plastovy sroud je paradni, to udelali dobre. Proste takova rucickova verze puvodnich G-shocku by se mi libila Upraveno 29. března 2018 uživatelem ATOM
kamilb Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Odesláno 29. března 2018 Libila by se mi kombinace obycejny, levny, prakticky plastovy sroud, ktereho si mohu doma udelat zasobu do pytle ..... Nechval dne před večerem. Je nová doba. A levné věci byvají obvykle hodně drahé .Ale taky se mi líbí. Na lítačku ideál.
ATOM Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Odesláno 29. března 2018 Nechval dne před večerem. Je nová doba. A levné věci byvají obvykle hodně drahé .Ale taky se mi líbí. Na lítačku ideál. Pevne verim, ze to bude levne Plastovy protector na gw-5000 made in japan stoji 140 korun...
EpsteinBarr Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Odesláno 29. března 2018 Tak to drzim palce, aby stal 5 eur...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se