decebal Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 No ale pak uz s nema pujde i do toho lesa To ho tam spíš ponesou z JIPky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 To ho tam spíš ponesou z JIPky.Vim, kam se s nestestim (vryp na hodinkach) obratit, at me lituji :-). Odhadl jsi to naprosto presne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 To jsi mi to vytmavil. Ach jo :-P Dobry. U nas se rika "diky za nazor" nebo "ne, to neni to, co hledam". Ale taky reakce na prispevek, no proc ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtekon Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 co potápky, ale jsou vůbec potřeba hodinky, když čas je i na mobilu nebo na kostelní věži? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 Pokud bych měl mít "pouze" troje hodinky, jedny z nich by určitě byly potápky, bez ohledu na to, že se nepotápím a k vodě taky moc často nejezdím....) Potápky, oblekovky, tooly či? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Jedny hodinky bude vzdy o (zbytecnem) kompromisu. I rolexy. To je jako mit na vsechno jedny boty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Jedny hodinky bude vzdy o (zbytecnem) kompromisu. I rolexy. To je jako mit na vsechno jedny boty.Člověče, hodinek mám poměrně dost a pokud si vysloveně neřeknu, že nějaký vytáhnu, abych je provětral, jsou na ruce pořád ty Suby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Jedny hodinky bude vzdy o (zbytecnem) kompromisu. I rolexy. To je jako mit na vsechno jedny boty.Tesat do kamene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMK Odesláno 13. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 No něco na tom bude s těma botama. Troje nebo dvoje je pro mne odeál co se týče hodinek. Boty mám sedmery: oblekovky, kanady, univerzály, kožený sandále, takový ty krutý sandále na hory, žabky z plastu a boty jako Vinnetou na léto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Za me je rozumny ideal troje hodinky: mechanicke oblekovky, sportovni mechanicke (napr.prave potapky) k triku / kosili s kratkym rukavem a nejake skutecne toowatche, kde bych se nebal treba g-schocku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 No něco na tom bude s těma botama. Troje nebo dvoje je pro mne odeál co se týče hodinek. Boty mám sedmery: oblekovky, kanady, univerzály, kožený sandále, takový ty krutý sandále na hory, žabky z plastu a boty jako Vinnetou na léto!Teď sis odpověděl sám :-) Boty mám troje nebo dvoje. Hodinky mám: oblekovky, univerzály, pilotky na koženým řemenu, takový ty krutý Géčka na hory, Swatch z plastu, potápky na léto a hafo dalších pro radost:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMK Odesláno 13. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 (z)denny: :-D tak teď jsem se zasmál i nahlas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 14. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2018 @JMK - kedze som prave od teba tie potapky kupil tak si pripadam jak z vtipu o Slonikovi :-D(btw kupoval som ich ako darcek pre tatka) inac u mna potapky to musi byt , u mna su to nove zelvy na meshi , na nom vobec nelietaju, v slanej/sladkej vode mi uplne vyhovuju a neviem si predstavit ze by som isiel bez nich na dovolenku,a ako volnocasovky sa tiez daju zniest Samozrejme na mtb si ich na ruku nedam ...ale to si nedam ziadne mechanicke hodinky, na bike a beh nosim suunto ambit kvoli gps, lebo sak "treba" merat trasu, rychlost, nastupane metre atd, dokazu ma navigovat na zaciatok ak zabludim mam aj sarby017 ale tie mi je luto do vody tahat, aj tak ich mam najradsej na kozi, takze ich nosim maximalne na turistiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flax Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Máš v tom celkem jasno, vidím to podobně, Sinn 104 na každodenní nošení, Suma k vodě, Obris Morgan Infinity jako tooly a ke košili uvidim, možná Nomosy nebo Wardy C5 Malvern 595Obris Morgan - vubec jsem nevedel o jejich existenci, jsou uzasne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dwouk Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 Potápky jsou základ:)Já střídám Steinhart 500, oblekovky Citizen moon phase, na hory Casio triplesensor a na služebky po Evropě Citizeny EcoDrive radio. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 Já bych u potápek začal s těma známejna Seikošema. SKXka - ty tady má už skoro každej.A nebo Turtle,Monster,Tuňák apod.Pak nějaký koktejlky, nebo pětky a na konec GSka.A máš pokrytý vše.Samo můžeš začít u SWISS, ale je to o tvejch možnostech.A kromě toho - Krtekon - Nerozumím tomu co hledáš na fóru o náramkových hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubsik Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 (upraveno) Já bych u potápek začal s těma známejna Seikošema. SKXka - ty tady má už skoro každej.A nebo Turtle,Monster,Tuňák apod.Pak nějaký koktejlky, nebo pětky a na konec GSka.A máš pokrytý vše.Samo můžeš začít u SWISS, ale je to o tvejch možnostech.A kromě toho - Krtekon - Nerozumím tomu co hledáš na fóru o náramkových hodinkách. Já si taky myslím, že potápky jsou takovej "must have" artikl. Uplně nevím proč se za tooly považujou potápky, možná i proto, že za pár kaček člověk dostane moc pěkný hodinky.Když už potápky, tak bych se přimlouval o seiko nebo hodinky s vnitřnostma od seiko - klidně začít se 7S26/36 - nějaký hackingy a ruční nátah klidně oželet, nebo sáhnout po NH35 kouscích.Mám psychologicko-praktickej problém se swiss potápkama....všechno je to ETA 2824 nebo Sellita - 38 hodin a ještě to plné natáhnutí je dost obtížně dosažitelné (krom obecně tradovaného doporučení tu ETU spíš ručně nenatahovat). U těch seiko jsem s rezervou takové problémy nikdy moc neměl (většinou přes víkend, když dojde k odložení, tak stačí pro jistotu párkrát zakroužit a v pondělí stále šlapou, to mi u ETY nefunguje). A přesnost je kapitola sama pro sebe...čert aby spral situace, kdy hodinky za 1/5 ceny choděj bez jakýkoliv snahy 5x přesněji. Upraveno 13. května 2018 uživatelem Kubsik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 Buď rád za tento názor, protože aspoň ušetříš nemalé peníze :-) Jinak nesouhlasím s ničím co tam píšeš, možná trochu s tím "must have artikl" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 Já jako daily watch používám právě ty v úvodu zmíněné Orient Mako v černé verzi, střídám tah, silikon, nato - pak nelítají na ruce ani na tom kole, a na opravdu drsné akce mám Suunta :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se