Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nejlepší Omegy a vzácný model, neprodávat :-)

Dám jim teda šanci :)

Nádherný GMT akorát mají každé jiný tah, mně k nim víc sedne Afričanův  

Já zas právě chtěl tu zlatou Omega kostičku na sponě. Pro mě je tento tah jedním z nejpohodlnějších :)

• Odpovědi 11,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dnes zasa pracovne

Mě se líbí od začátku a nejvíc právě tahle varianta. Můj další cíl.

Odesláno

mě ten design nových SMP připadá nějak moc hrubý, naživo ještě víc než na foto. zatím si ke mě cestu nenašly. ale keramikám to taky chvíli trvalo :)

Odesláno

Dnes zasa pracovne

Nevidel jsem je sice nazivo, ale takto na fotkach proste vypadaji super. Libi se mi indexy i vlnky na cifru, trosku mi ted k nim nesedi ten tah a chemickej vzorecek keramiky (kdo toto vymyslel..), ale to uz budiz detail. Zadny hodinky nejsou dokonaly, to uz tady asi vsichni vime, za me posun vpred  :flex:

Ted trosku z jineho soudku.. Posledni dobou mi vrta hlavou, jak je mozny, ze fotak na stativu mi foti vice maznuty fotky, nez mobil, ktery drzi zapreny o knizku a v trepajici se ruce, pripadne jen v ruce.. :eek:  

Podobnou fotku jsem tu uz mel, tak se omlouvam, hodim sem spise ty detaily, pac ty jsou u ST1 povedeny..  ^_^

file-43.jpg?ver=0file-401.jpg?ver=0file-41.jpg?ver=0

Odesláno

Tomuto modelu tahu na bondovky se tady na foru proste rika buzna tah, ber nebo nech bejt 
Je to takovy timestamp prelomu 80/90 let z pohledu designu, mokasiny a fialovy saka, nijak bych to dal asi neresil.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...