Návštěvník dabelM Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2020 před 4 minutami, brownwld napsal: Můžeme, dej vědět, kdy by se ti to hodilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2020 Ešte včerajšie foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2020 Ešte včerajšie foto. Moc pěkná fotka ještě hezčích hodinek!Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 Ďakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 Taky přemejšlim zas nad moonama (máš to hezký)...ale na léto spíš sportovní a lehce čitelný omegy,tak se to ve mně pere...nemame to jednoduchý...fotka starší - na ruce i dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 Modraky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 Bílé vlnky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 Moony.. jak jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 před 15 minutami, Ondrej71 napsal: Bílé vlnky Hmmm tak to můžu - krásný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 před 27 minutami, Ondrej71 napsal: Bílé vlnky Vypadají dost dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 před 27 minutami, semi001 napsal: Hmmm tak to můžu - krásný před 14 minutami, dabelM napsal: Vypadají dost dobře Díky kluci, naživo jsou fajné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 PLANETOCEAN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 před 2 hodinami, Ondrej71 napsal: Bílé vlnky Vypadají hodně svěže. Paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 Tyhle mi chvilku zůstanou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 před 2 hodinami, shewcza napsal: Tyhle mi chvilku zůstanou. Jsou super taky je mám a velká spokojenost!! Jsou modré nebo černé? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 Jsou modré, jsou skvěle modré! U předchozí generace mi ta modrá nevyhovovala (nelíbila se mi prostě), ale tady je to jiný žrádlo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 před 11 minutami, shewcza napsal: Jsou modré, jsou skvěle modré! U předchozí generace mi ta modrá nevyhovovala (nelíbila se mi prostě), ale tady je to jiný žrádlo! Super, taky mám modré a já barvy prostě rád! Jinak co se týká výrobní přesnosti je to u Omegy paráda, to se o Rolexu ani Tudoru říct nedá jako občas nelícujíci lunety apod. Za mě Omega Topka za stále přijatelnou cenu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 před 9 hodinami, Ondrej71 napsal: Bílé vlnky No neke, konečně má někdo i bělásky. Super! před 2 hodinami, shewcza napsal: Tyhle mi chvilku zůstanou. No a mi už sme si psali, ale ještě jednou gratulačka. Sou parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se