Tomak Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 Pondělní ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 Zpatky na kuzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 Strapcode jede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 Světlonoš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Co jiného v Speedy Tuesday Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McPet Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Dnes vintážky ️ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 29. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2023 V 27. 11. 2023 v 21:51, Johanes napsal: Světlonoš Ta lumi je perfektní.. Bíly cifr jim sluší snad nejvíce Pořád stejný kukačky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 obyč AT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 před 23 hodinami, Axel napsal: Ta lumi je perfektní.. Bíly cifr jim sluší snad nejvíce Pořád stejný kukačky... Kdykoliv tady vidim tenhle tvuj Speedmaster, prijde mi, ze ma dokonale vylesteny sklo. Moc se mi libi tenhle burgundy remen, ta barva je fantasticka. S tim souvisi i druha vec, kterou jsem tvejm hodinkam chtel vyseknout. I pres milion ruznejch referenci a limitek (a ze treba Alaska project bych bral vsema deseti), v mejch vocich budou vzdycky tyhle "obyc" Speedy to jediny, cemu se da rikat Moonwatch Speedmaster. Klasika se starou Lemanií, hesalitem a plnym dynkem. Nic vic, nic min. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2023 ST1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2023 Moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2023 V 29. 11. 2023 v 22:08, Axel napsal: Ta lumi je perfektní.. Bíly cifr jim sluší snad nejvíce Pořád stejný kukačky... Díky, nikdy se mi bílé cifry nelíbili, než jsem si náhodou zkusil tyhle u AD a změnil jsem názor. Měl jsem asi týden ty černé vlnky a čitelnost toho černého cifru společně s lesklýma vlnkama nebyla nic moc.Tady je ovšem perfektní. Taky je máš moc pěkný,ale mě ty moony nikdy nic neříkali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKu Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Řemínek z číny za 17$, ale překvapil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 V 30. 11. 2023 v 21:44, villain83 napsal: Kdykoliv tady vidim tenhle tvuj Speedmaster, prijde mi, ze ma dokonale vylesteny sklo. Moc se mi libi tenhle burgundy remen, ta barva je fantasticka. S tim souvisi i druha vec, kterou jsem tvejm hodinkam chtel vyseknout. I pres milion ruznejch referenci a limitek (a ze treba Alaska project bych bral vsema deseti), v mejch vocich budou vzdycky tyhle "obyc" Speedy to jediny, cemu se da rikat Moonwatch Speedmaster. Klasika se starou Lemanií, hesalitem a plnym dynkem. Nic vic, nic min. Děkuju K tomu vyleštěnýmu "sklu"... Jde ještě o původní hesalit, který dle potřeby přejedu. Takovej malej tip možná pro ostatní. Většinou se používá Polywatch, já ale přešel na leštící pastu určenou na leštění plastů. Co se mi osvědčilo, tak je následné použití leštěnky na laky.. Samozřejmě ideálně zvolit tu nejjemnější možnou variantu (nejnižší abrazivost), povrch hesalitu se tím dotáhne k dokonalosti a navíc se vytvoři jemná ochraná vrstva. Za sebe doporučuju, s Hesalitem to vůbec nic neudělá V 1. 12. 2023 v 17:03, Johanes napsal: Díky, nikdy se mi bílé cifry nelíbili, než jsem si náhodou zkusil tyhle u AD a změnil jsem názor. Měl jsem asi týden ty černé vlnky a čitelnost toho černého cifru společně s lesklýma vlnkama nebyla nic moc.Tady je ovšem perfektní. Taky je máš moc pěkný,ale mě ty moony nikdy nic neříkali Taky mi Moony zpočátku nic neříkaly.. Až po pár letech jsem jim přišel na chuť Čitelnost u polárek je famózní, už jen trošku poladit tah (za mě) a budou dokonalý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Pondelok v praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grilko Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 V 22. 11. 2023 v 11:41, tommasini napsal: Taky po přestávce. Jsou prostě skvělý. Souhlasím. Nejen že je to klasika hodící se snad ke všemu, ale svým tvarem a rozměry jsou to nejpohodnější hodiky co jsem kdy měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grilko Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 V 22. 11. 2023 v 11:41, tommasini napsal: Taky po přestávce. Jsou prostě skvělý. Souhlasím. Nejen že je to klasika hodící se snad ke všemu, ale svým tvarem a rozměry jsou to nejpohodnější hodiky co jsem kdy měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2023 Speedsonic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2023 Mate tu vospolok velmi pekne hodinky Ja uz klasicky, na ruke obyč AT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2023 před 11 minutami, EpsteinBarr napsal: Mate tu vospolok velmi pekne hodinky Ja uz klasicky, na ruke obyč AT. Nápodobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se