Přejít na obsah

Jaké Omegy máte dnes na ruce?

farkyostrava

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 10,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 23 hodinami, Axel napsal:

Ta lumi je perfektní.. 👍 Bíly cifr jim sluší snad nejvíce :) 

Pořád stejný kukačky... ⌚

Omegalistopad2023_2.jpg?ver=0

Kdykoliv tady vidim tenhle tvuj Speedmaster, prijde mi, ze ma dokonale vylesteny sklo. Moc se mi  libi tenhle burgundy remen, ta barva je fantasticka. S tim souvisi i druha vec, kterou jsem tvejm hodinkam chtel vyseknout. I pres milion ruznejch referenci a limitek (a ze treba  Alaska project bych bral vsema deseti), v mejch vocich budou vzdycky tyhle "obyc" Speedy to jediny, cemu se da rikat Moonwatch Speedmaster. Klasika se starou Lemanií, hesalitem a plnym dynkem.  Nic vic, nic min. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 29. 11. 2023 v 22:08, Axel napsal:

Ta lumi je perfektní.. 👍 Bíly cifr jim sluší snad nejvíce :) 

Pořád stejný kukačky... ⌚

Omegalistopad2023_2.jpg?ver=0

Díky, nikdy se mi bílé cifry nelíbili, než jsem si náhodou zkusil tyhle u AD a změnil jsem názor. Měl jsem asi týden ty černé vlnky a čitelnost toho černého cifru společně s lesklýma vlnkama nebyla nic moc.Tady je ovšem perfektní. Taky je máš moc pěkný,ale mě ty moony nikdy nic neříkali🤷‍♂️

Odkaz ke komentáři

V 30. 11. 2023 v 21:44, villain83 napsal:

Kdykoliv tady vidim tenhle tvuj Speedmaster, prijde mi, ze ma dokonale vylesteny sklo. Moc se mi  libi tenhle burgundy remen, ta barva je fantasticka. S tim souvisi i druha vec, kterou jsem tvejm hodinkam chtel vyseknout. I pres milion ruznejch referenci a limitek (a ze treba  Alaska project bych bral vsema deseti), v mejch vocich budou vzdycky tyhle "obyc" Speedy to jediny, cemu se da rikat Moonwatch Speedmaster. Klasika se starou Lemanií, hesalitem a plnym dynkem.  Nic vic, nic min. 

Děkuju 😇 K tomu vyleštěnýmu "sklu"... Jde ještě o původní hesalit, který dle potřeby přejedu.  Takovej malej tip možná pro ostatní. Většinou se používá Polywatch, já ale přešel na leštící pastu určenou na leštění plastů. Co se mi osvědčilo, tak je následné použití leštěnky na laky.. Samozřejmě ideálně zvolit tu nejjemnější možnou variantu (nejnižší abrazivost), povrch hesalitu se tím dotáhne k dokonalosti a navíc se vytvoři jemná ochraná vrstva. Za sebe doporučuju, s Hesalitem to vůbec nic neudělá :)

V 1. 12. 2023 v 17:03, Johanes napsal:

Díky, nikdy se mi bílé cifry nelíbili, než jsem si náhodou zkusil tyhle u AD a změnil jsem názor. Měl jsem asi týden ty černé vlnky a čitelnost toho černého cifru společně s lesklýma vlnkama nebyla nic moc.Tady je ovšem perfektní. Taky je máš moc pěkný,ale mě ty moony nikdy nic neříkali🤷‍♂️

Taky mi Moony zpočátku nic neříkaly.. Až po pár letech jsem jim přišel na chuť 🙂 Čitelnost u polárek je famózní, už jen trošku poladit tah (za mě) a budou dokonalý 👍 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...