ygys Odesláno 8. března Nahlásit Odesláno 8. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
TomášReady33 Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
medy Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března Dětský PO 39,5mm. Dokonalý letní hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1 1
Humanzero Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března před 10 hodinami, medy napsal: Dětský PO 39,5mm. Dokonalý letní hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nejen letní. Zkoušel jsem si je v butiku, za mě nejlepší staré PO. Barevně i velikostně.
bohus76 Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března Dnes na začátek víkendu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
Johanes Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Jan7 Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března Sluníčko svítí,tak venčím Snoopyho. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
Leviathann Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března Dneska je tak krásně... Už mi to sluníčko chybělo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Humanzero Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
ABCDE Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
ABCDE Odesláno 15. března Nahlásit Odesláno 15. března @Humanzero jaké jsou tvé pocity z nich? Stojí za to?
ABCDE Odesláno 15. března Nahlásit Odesláno 15. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Humanzero Odesláno 15. března Nahlásit Odesláno 15. března (upraveno) před 3 hodinami, ABCDE napsal: @Humanzero jaké jsou tvé pocity z nich? Stojí za to? Pro někoho do sbírky ano. Jako jediné moony ne. Čitelnost nic moc, vlastně bych řekl, že jsou to jen hezký, pěkně udělaný hodinky. A za ty peníze je to málo. U mě vede těsně černá varianta, před bílou a vytouženými Snoopy. P.S. Při dotazu na nové Snoopy, je prý ústředí Omegy tajemné.... Upraveno 15. března uživatelem Humanzero 1
medy Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března V 12. 3. 2026 v 19:20, Humanzero napsal: Nejen letní. Zkoušel jsem si je v butiku, za mě nejlepší staré PO. Barevně i velikostně. Na začátku jsem měl trošku problém s disproporcí průměr / výška. Ale větší neunosím a nakonec si to sedlo. Naprosto oprávněně v pravidelné rotaci. Ta modrá na denním světle dělá neuvěřitelné věci…
ABCDE Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března (upraveno) před 13 hodinami, Humanzero napsal: Pro někoho do sbírky ano. Jako jediné moony ne. Čitelnost nic moc, vlastně bych řekl, že jsou to jen hezký, pěkně udělaný hodinky. A za ty peníze je to málo. U mě vede těsně černá varianta, před bílou a vytouženými Snoopy. P.S. Při dotazu na nové Snoopy, je prý ústředí Omegy tajemné.... já jsem na ně celkem zvědavý, jak budou působit naživo... Kde jsi je prosím tě zkoušel? Upraveno 16. března uživatelem ABCDE
Humanzero Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března před 5 hodinami, ABCDE napsal: já jsem na ně celkem zvědavý, jak budou působit naživo... Kde jsi je prosím tě zkoušel? Butik Omega Praha, myslím, že i u Dušáka na Příkopech je mají. 1
African Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března S princeznou na klavíru s Annivesary 50 GMT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
Senseeei Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března (upraveno) Taky maly travel blog. Ako odisli PO 8500 tak ma nove PO zaujali, ale stale tam neviem najst to prave orechove ich vlastnit. Zacinam asi starnut, lebo klasicke Speedy si ma zacinaju ziskavat coraz viac. Este aj zena povedala ze k bielym by to slo! Ja viem, su to ine hodinky, ale ked nasadim Speedy tak PO nemaju sancu. Neviem cim to je. Cena je vlastne rovnaka, ale Speedy su proste niecim vynimocne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. března uživatelem Senseeei 3
Roland Sands Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Jocker Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se