Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, ABCDE napsal:

@Humanzero jaké jsou tvé pocity z nich? Stojí za to? 🙂

Pro někoho do sbírky ano. Jako jediné moony ne. Čitelnost nic moc, vlastně bych řekl, že jsou to jen hezký, pěkně udělaný  hodinky. A za ty peníze je to málo. U mě vede těsně černá varianta, před bílou a vytouženými Snoopy.  P.S. Při dotazu na nové Snoopy, je prý ústředí Omegy tajemné....

Upraveno uživatelem Humanzero
  • Dát hlas 1
Odesláno
V 12. 3. 2026 v 19:20, Humanzero napsal:

Nejen letní. Zkoušel jsem si je v butiku, za mě nejlepší staré PO. Barevně i velikostně.

Na začátku jsem měl trošku problém s disproporcí průměr / výška. Ale větší neunosím a nakonec si to sedlo. Naprosto oprávněně v pravidelné rotaci. Ta modrá na denním světle dělá neuvěřitelné věci…

Odesláno (upraveno)
před 13 hodinami, Humanzero napsal:

Pro někoho do sbírky ano. Jako jediné moony ne. Čitelnost nic moc, vlastně bych řekl, že jsou to jen hezký, pěkně udělaný  hodinky. A za ty peníze je to málo. U mě vede těsně černá varianta, před bílou a vytouženými Snoopy.  P.S. Při dotazu na nové Snoopy, je prý ústředí Omegy tajemné....

já jsem na ně celkem zvědavý, jak budou působit naživo... Kde jsi je prosím tě zkoušel?

Upraveno uživatelem ABCDE
Odesláno
před 5 hodinami, ABCDE napsal:

já jsem na ně celkem zvědavý, jak budou působit naživo... Kde jsi je prosím tě zkoušel?

Butik Omega Praha, myslím, že i u Dušáka na Příkopech je mají.

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Taky maly travel blog. Ako odisli PO 8500 tak ma nove PO zaujali, ale stale tam neviem najst to prave orechove ich vlastnit. Zacinam asi starnut, lebo klasicke Speedy si ma zacinaju ziskavat coraz viac. Este aj zena povedala ze k bielym by to slo! Ja viem, su to ine hodinky, ale ked nasadim Speedy tak PO nemaju sancu. Neviem cim to je. Cena je vlastne rovnaka, ale Speedy su proste niecim vynimocne 💁🏻‍♂️

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Senseeei
  • Like 3

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...