Povidláček Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Gratulace, ať Vám to šlape! Gratulujem a šťastnú spoločnú cestu životom prajem!Díky chlapi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaKr Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Ta hnědá kůže není tak blbá jak jsem čekal, nebo jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Ta hnědá kůže není tak blbá jak jsem čekal, nebo jo?Je to IMO strašný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasX_cz Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Tak tady trochu vystřídáme ty speed a seamastery.Už se to podzimovatí, čas se vrátit ke košilím a svetříkům. A něco slušnějšího Vůbec nechápu, že taková nádhera byla tak dlouho na prodej. U mě tedy aktuálně černé PO, modré Ck2998 a stříbrné Hour Vision. Co včil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Ta hnědá kůže není tak blbá jak jsem čekal, nebo jo?Tady se dozvíš jen jednu odpověď - SMP jedině na buzna tahu. Ale když se ti to líbí, tak to klidně nos, na druhý se neohlížej:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Tady se dozvíš jen jednu odpověď - SMP jedině na buzna tahu. Ale když se ti to líbí, tak to klidně nos, na druhý se neohlížej:) jj, možná po poslední bondovce bude přípustný i mesh :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Tak tady trochu vystřídáme ty speed a seamastery.Už se to podzimovatí, čas se vrátit ke košilím a svetříkům. A něco slušnějšího Vůbec nechápu, že taková nádhera byla tak dlouho na prodej. U mě tedy aktuálně černé PO, modré Ck2998 a stříbrné Hour Vision. Co včil? Jak rikas, taky jsem se divil, ze ty HV nikdo nechtel za ty slusny penize, pritom jsou to tak krasny hodinky. Mam je v cerne a je to zejmena nazivo dost liga.Vono jak to neni mainstream typu Seamaster, Speedmaster, nebo cokoliv s korunkou tak je tady na nasem malem pisku viditelne mene fajnsmekru At ti slouzi a zdobi co nejdyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Na zelene vlne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Sailcloth ze Strapshopu. Jedním slovem - paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radep Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Hlásím nové Moony na fóru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Hlásím nové Moony na fóru Super, nech robia dlho radosť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Jak rikas, taky jsem se divil, ze ty HV nikdo nechtel za ty slusny penize, pritom jsou to tak krasny hodinky. Mam je v cerne a je to zejmena nazivo dost liga.Vono jak to neni mainstream typu Seamaster, Speedmaster, nebo cokoliv s korunkou tak je tady na nasem malem pisku viditelne mene fajnsmekru At ti slouzi a zdobi co nejdyl. Pekna fotka Pavle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Nová akviziceJsem rád, že se Ti líbí :-) navíc i na řemeni. Hned jsem je poznal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 AT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Moony na kůži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Jedny a ty samý a třikrát jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Moony na Ještědu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Moony na zápästí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Moony na zápästí.Jo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se