Přejít na obsah

Jaké Omegy máte dnes na ruce?

farkyostrava

Doporučené příspěvky

před 5 minutami, Radik napsal:

Tak já to teda vybalím Ještě si musím zkrátit tah... :rolleyes: Vylomit z bráchy keramiky bezvlnky do trojice už bude jen drobnej detail :)

DSCN5923.JPG.c83f9475811811304faec0eda47b9e61.JPG

Aha, tak tímto směrem se vydáváš? To budeš mít krásnou sérii SMP😉! Tyhle vypadají hodně zachovale! Gratuluji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 34 minutami, Radek Cigi napsal:

Aha, tak tímto směrem se vydáváš? To budeš mít krásnou sérii SMP😉! Tyhle vypadají hodně zachovale! Gratuluji.

Jak jsem tu někde před časem postoval to video s touhle modrou trojicí, tak to bylo tím impulsem, kdy jsem si řekl "sakra, tak ty nutně potřebuju". Čtvery mně před tím utekly, pak ještě menší exces se špatným sledovacím číslem a nervy, že jsem naletěl, ale nééé... radost veliká :)

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Radik napsal:

Jak jsem tu někde před časem postoval to video s touhle modrou trojicí, tak to bylo tím impulsem, kdy jsem si řekl "sakra, tak ty nutně potřebuju". Čtvery mně před tím utekly, pak ještě menší exces se špatným sledovacím číslem a nervy, že jsem naletěl, ale nééé... radost veliká :)

Jsou super! Teď je nosím týden a jsou super pohodlné, čitelné a tooly jako prase.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...