Hrabe_X Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 před 29 minutami, Adamsson napsal: Nádhera. Ty se fakt povedly! Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 Dnes Moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 PLANETY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 Seamaster z 1970 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 Blů vlnky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 Stare modre "pracovne" vlnky dnes nahradili nove modre pracovne Oris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bertik Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 Po dlouhé době na náramku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 Tak mám o jedny hodinky míň, ale protože vakuum v hodinkovnici není přípustné, je třeba to opět trochu stabilizovat... Tak copa to asi bude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 před 11 minutami, Radik napsal: Tak mám o jedny hodinky míň, ale protože vakuum v hodinkovnici není přípustné, je třeba to opět trochu stabilizovat... Tak copa to asi bude? Tak se pochlub ?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 před 14 minutami, Radik napsal: Tak mám o jedny hodinky míň, ale protože vakuum v hodinkovnici není přípustné, je třeba to opět trochu stabilizovat... Tak copa to asi bude? Nový PO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 Mám z nich radost a nemůžu se dočkat, co vybalí Radik ?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 Do (konečně) slunného dne na letní hnědé kůži. AT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 Tak já to teda vybalím Ještě si musím zkrátit tah... Vylomit z bráchy keramiky bezvlnky do trojice už bude jen drobnej detail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 před 5 minutami, Radik napsal: Tak já to teda vybalím Ještě si musím zkrátit tah... Vylomit z bráchy keramiky bezvlnky do trojice už bude jen drobnej detail Aha, tak tímto směrem se vydáváš? To budeš mít krásnou sérii SMP! Tyhle vypadají hodně zachovale! Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 před 34 minutami, Radek Cigi napsal: Aha, tak tímto směrem se vydáváš? To budeš mít krásnou sérii SMP! Tyhle vypadají hodně zachovale! Gratuluji. Jak jsem tu někde před časem postoval to video s touhle modrou trojicí, tak to bylo tím impulsem, kdy jsem si řekl "sakra, tak ty nutně potřebuju". Čtvery mně před tím utekly, pak ještě menší exces se špatným sledovacím číslem a nervy, že jsem naletěl, ale nééé... radost veliká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 před 4 hodinami, Radik napsal: Jak jsem tu někde před časem postoval to video s touhle modrou trojicí, tak to bylo tím impulsem, kdy jsem si řekl "sakra, tak ty nutně potřebuju". Čtvery mně před tím utekly, pak ještě menší exces se špatným sledovacím číslem a nervy, že jsem naletěl, ale nééé... radost veliká Jsou super! Teď je nosím týden a jsou super pohodlné, čitelné a tooly jako prase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se