LukasX_cz Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 Před měsícem: nikdy nechci potapky, rozhodně ne na tahu.Dnes: jde jste byly hodinky, když jsem byl na Kanarech... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ponorka9 Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 po o PO 20180727_140656.jpgSe mi to jeví jako moc pěkná kombinace. Nějak mi ty 25tky připadají hezčí, než moje 85tky a taky jim dost sluší ten mesh. Můžu se zeptat, co je to za kousek?
JR_2010 Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 Dnes při takovým tom chlapským shopování... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pavel23 Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 Dnes při takovým tom chlapským shopování... 20180730_162515.jpgNahoď vic fotek toho shopování a zboží.
JR_2010 Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 Přeostřeno... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ave1112 Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Odesláno 31. července 2018 PO a PO+weding rings Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Odesláno 31. července 2018 (upraveno) Moony Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. července 2018 uživatelem Kid_A
Patrik Trinh Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Odesláno 31. července 2018 MoonyTak a začíná přehlídka NATO strapů )
gustavbu Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Odesláno 31. července 2018 Iba chvilku boli na ruke, lebo prisli balikom a museli hned do servisu - ide o novy prirastok
shewcza Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Odesláno 31. července 2018 gustavbu:moc pěkné gratuluji. Co jim chybí?
gustavbu Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Odesláno 31. července 2018 gustavbu:moc pěkné gratuluji. Co jim chybí? chod su "zaseknute" podla byvaleho majitela, tak uvidime, co vsetko to bude znamenat.. dakujem!
Kid_A Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2018 (upraveno) Moony Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. srpna 2018 uživatelem Kid_A
Jenkiz Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2018 Skoro moony Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VojtaJ Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2018 (upraveno) Moony na řemínku ze Snoopyho. Lehoučký a sedí jako bačkůrky.Hola! Teď jsem si všiml, že tohle je můj čtyřstý přispěvek zde na fóru... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. srpna 2018 uživatelem VojtaJ
beeman Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2018 nezjistoval jsem, ale verim, ze jsou z roku meho narozeni, tedy 70 ;-)ale mam pocit, ze to bude tak 1972
JoyStick Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2018 Sklo vyměněný, už zas dělaj radost! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kdojinej Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2018 Tytok.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se