Murphy97 Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 Bohuzel, prime srovnani nemam. Co nekomu trochu vadi, je "gravirovane" logo uprostred na skle. Ano, v nekterych uhlech je videt (koneckoncu, proto tam predpokladam je), ale me nejak nerusi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Trinh Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 Hnědá jim sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 Taky .. můny . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 PO a OLIVERKO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 Kvarcky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 (upraveno) Oliverko by asi víc ocenil nějaký hlasitě tikající Unitas Edit: Ten ava měl nakonec pravdu - vypadá to, že se tu budou střídat moony, PO a bondofky... Upraveno 29. dubna 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 Moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 Oliverko by asi víc ocenil nějaký hlasitě tikající Unitas Edit: Ten ava měl nakonec pravdu - vypadá to, že se tu budou střídat moony, PO a bondofky... Podla mna je to Oliverkovi uplne jedno :-DDD ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 Bílá a stříbrná Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 Bílá a stříbrná Uzasnej detail! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 Veliká paráda. Po tom, co jsem skouknul tu povedenou srovnávačku milgy vs GS si říkám, jak by obstála Omega, třeba zrovna tyhle AT... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 Dantechno: spíš stříbrná a stříbrná :-)Pěkný detail... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Diky kluci.baza: Pravdu mas , jsou cely, tak nejak, stribrny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Veliká paráda. Po tom, co jsem skouknul tu povedenou srovnávačku milgy vs GS si říkám, jak by obstála Omega, třeba zrovna tyhle AT...Já sem si zrovna říkal to samé u SMPC, jak mají v detailech zvládnutý tisk písma, barvu na vteřinovce, indexy atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Pecka ten detail! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Dnes mi v procesu :-) meri cas tyto 46 let stare: Omega Speedmaster Professional Mark IIST145.014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Dnes mi v procesu :-) meri cas tyto 46 let stare:Tyjo ten stav... Já myslel, že je to Remake... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Tyjo ten stav... Já myslel, že je to Remake... Byly v Nemecku u Omega servisu na ozdravne kure :-) Par hodinek Omega mam a kdybych si mel nechat jedine. Byly by to tyto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 M-72, on 30 Dub 2018 - 14:00, said:Par hodinek Omega mam a kdybych si mel nechat jedine. Byly by to tyto.Je k nim nějaký příběh, proč nemají tachy ale pulse? Mělo to jiný ref.nr. než verze s tachy?Červený halo efekt na okraji cifru je teda něco, ten mě právě na první dobrou navedl na současný model.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Ja vim jenom od cloveka, od ktereho jsem je kupoval, ze pochazi z USA. Na dynku maji darovaci gravirovani. Jeste jsem tam nechal servisni folii. Tak jsem to zatim nefotil. Myslim, ze tam je venovani od maminky a tatinka pro Victora 6-4-72 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se