Radik Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 Já to mám taky tak. PO mě snad vyléčily. Možná natolik, že se po novým roce zamyslím nad probírkou hodinkovnice, protože ostatní moc nemají šanci dostat se na ruku Vlastně šanci mají přesně jak píšeš. PO, SMP a pak Snowflaky, který ale nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 před 22 minutami, Radik napsal: Já to mám taky tak. PO mě snad vyléčily. Možná natolik, že se po novým roce zamyslím nad probírkou hodinkovnice, protože ostatní moc nemají šanci dostat se na ruku Vlastně šanci mají přesně jak píšeš. PO, SMP a pak Snowflaky, který ale nemám Mám to taky tak člověk zjistí, že to není v kvantitě… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 Hm,něco mně říká,že bych ty moje Seamastery taky mohl někdy nechat maličko proběhnout. Na ruce jsem ani jedny neměl asi čtvrt roku,tož aby jim nazatuhnul oil . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 Já to mám taky tak. PO mě snad vyléčily. Možná natolik, že se po novým roce zamyslím nad probírkou hodinkovnice, protože ostatní moc nemají šanci dostat se na ruku Vlastně šanci mají přesně jak píšeš. PO, SMP a pak Snowflaky, který ale nemám Este mas tie Pegalosy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 Baví mě ta modrá, jako chameleon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 před 13 hodinami, rekib1 napsal: Mám to taky tak člověk zjistí, že to není v kvantitě… Presne ako si to napisal, u mna to uz takto funguje skoro 7 rokov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 před 2 minutami, ave1112 napsal: Presne ako si to napisal, u mna to uz takto funguje skoro 7 rokov Je pravda, že jsem zkusil vše možné a pak jsem se vrátil k Omegám a jak udělali mikroregulaci na sponách, nic jim nechybí… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 SMP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 Pěkná fotka. Tak jaké jsou první dojmy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 před 7 hodinami, Vladino125 napsal: Este mas tie Pegalosy ? Jasně, ty jsou taky must have. Proto bude probírka náročná, ne-li nerealizovatelná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 před 2 hodinami, Pivas napsal: Pěkná fotka. Tak jaké jsou první dojmy? Sundal jsem je až teď, na to ze jsou vyšší a celkove nafouklejsi než předchozí model, jsou velmi příjemné a na ruce sedí paradne takže spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Nektony na sněhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Dneska znova Nektony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Na menším výšlapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 @semi001 gratulace, tyhle jsou super. Asi je koupím znovu, protože mi fest chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se