Pivas Odesláno 22. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2022 Tak uz jen hubni Ne,diky. I kdyby to nedopadlo,snaha se cení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 22. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2022 @Pivas Ty vole, Radik hubnout nemůže. Gratuluju k vlnkam, modrý bych taky bral. A už začni a taky něco prodávat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 22. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2022 Diky,vypada to,ze budu muset neco pustit,ale nevim co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2022 Přesně, já a hubnout, to už bych musel jedině svlíknout kůži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 22. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 22. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2022 Kafe s vlnkama… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 Trocha ranního slunka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 Tak prezuto na letní gumy.... Díky místnímu vážnému členu (zdravím do Ostravy) mám velkou radost.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 Jakou rtěnku vybrat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 Bral bych v barvě sekundofky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 Normálně začínám zvažovat modrou variantu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 před 2 hodinami, Akam napsal: Bral bych v barvě sekundofky Asi to tak nakonec dopadne Před hodinou, Juraj11 napsal: Normálně začínám zvažovat modrou variantu Seš odvážnej, na mě už by byla modrá rtěnka moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 před 33 minutami, Tomak napsal: Asi to tak nakonec dopadne Seš odvážnej, na mě už by byla modrá rtěnka moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 V 23. 5. 2022 v 7:19, semi001 napsal: Trocha ranního slunka Tak ty nemají chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 před 16 hodinami, Juraj11 napsal: Normálně začínám zvažovat modrou variantu Dovolím si dát sem dnešní chameleon fotky mých modrých. Proč chameleon? Protože když chci modrou, vyfotím modrou, stačí jiné světlo, náklon, nastavení foťáku a mám temně modrou, spíše černou. Tohle s černou obráceně neuděláš, a proto mě baví. Trošku jsem si hrál se světlem. před 2 hodinami, Vorel napsal: .. Moc pěkná fotka s ohledem na detaily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 před 1 hodinou, Sphinxx napsal: Moc pěkná fotka s ohledem na detaily. Dík, člověk by neřekl, že na Tvých fotkách jsou modré Já chtěl původně taky modré, ale zdály se mi modré až moc Tak jsem si vzal černé. Ale asi časem modré stejně přikoupím, protože teď už se mi nezdají modré až moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fry Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 před 1 hodinou, Vorel napsal: Dík, člověk by neřekl, že na Tvých fotkách jsou modré Já chtěl původně taky modré, ale zdály se mi modré až moc Tak jsem si vzal černé. Ale asi časem modré stejně přikoupím, protože teď už se mi nezdají modré až moc Stejné hodinky, jiné světlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se