Sphinxx Odesláno 1. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 V 30. 7. 2022 v 15:50, Radek Cigi napsal: .. ve zvolené barvě ideální letničky ! Sedí Ti super. před 15 hodinami, farkyostrava napsal: No znacka Omega tam je, tudiz umisteni je tady cajk. Jestli je neco min nebo vic omega? Jo to si vyjasni s omegou Ja to beru jako hodne vtipné, jak moc nekorektne vtipne to je? To uz je na vkusu kazdeho soudruha. Za mne jsou moony strasna nuda a tahle kooperace jim dala fakt cool look, respektuji ze majitele echt moonu jsou dotceni, ale je to fakt paradne drze vtipny napad To víš Farky, doba se horší, bylo potřeba všechno prodat a koupit si "KinderSocialShit", ba ne dělám si legraci .. jsou to náhodou super letní hodinky, barva je echt viz. fotka Cigiho, jen na mě dost malý ... ale co, uvidím, v nejhorším je prodám a půjdou dále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 1. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 před 3 hodinami, Sphinxx napsal: Sedí Ti super. To víš Farky, doba se horší, bylo potřeba všechno prodat a koupit si "KinderSocialShit", ba ne dělám si legraci .. jsou to náhodou super letní hodinky, barva je echt viz. fotka Cigiho, jen na mě dost malý ... ale co, uvidím, v nejhorším je prodám a půjdou dále. stavim se do rady! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bakouš Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 Dneska ty vlnky modráky ...má být krasně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRV Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 Na vlnách… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 Dneska taky vlnobiti, ale bude zmena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 3. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 Vecer se mi libi vic nez pres den. Divne vubec nevim proc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YouSan Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 Dnes sladěno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 před 19 hodinami, farkyostrava napsal: Vecer se mi libi vic nez pres den. Divne vubec nevim proc. Vysvetleni c.1.: Mám to u PO uplne stejne. Pres den ploche ostre svetlo, nevynikne plasticita cifru, odraz ramecku indexu ani rucek a taky krivky pouzdra nejsou tak pekne videt. Navic slunicko vytahne kdejakou vlasecnici na lestenych plochach. Vysvetleni c.2.: Bo nemakas a mas uz trosku upito, to se to pak kocha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 4. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 před 5 hodinami, martar napsal: Vysvetleni c.1.: Mám to u PO uplne stejne. Pres den ploche ostre svetlo, nevynikne plasticita cifru, odraz ramecku indexu ani rucek a taky krivky pouzdra nejsou tak pekne videt. Navic slunicko vytahne kdejakou vlasecnici na lestenych plochach. Vysvetleni c.2.: Bo nemakas a mas uz trosku upito, to se to pak kocha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 I v pařáku beze změny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 Dnešní fajn pokec a pivko s @Vorel. Musel jsem vyzkoušet tyhle krásky. Krásně sedí, nízký a supr tah. A to se mi SMP moc nelíbily. Měl jsem favority na wishlist PO.. ale ty nebudou asi tak pohodlné na menší ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 Nejlepší náramek! I ta spona je super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2022 Stále neomrzely! A přesnost do 2s/d je prostě geniální.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2022 Dvě s/d,je naprostá paráda.Mně poslední Můny dělaly 8-9s do plusu,což už je na můj vkus fakt hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2022 před 4 hodinami, bobi napsal: Dvě s/d,je naprostá paráda.Mně poslední Můny dělaly 8-9s do plusu,což už je na můj vkus fakt hodně. Nebyl tam nějaký problém? Magnetizace? Já jsem to jednou musel řešit a bylo to tím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2022 Nevím,já to tehdá neřešil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2022 Navoněný bondovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se