Jeronimo Odesláno 20. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2022 Po dlouhé době. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 20. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2022 furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 20. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2022 Podzimní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 20. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2022 před 13 minutami, Radik napsal: Podzimní ti to krásně ladí, pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 Už dlouho na ruce a to mam z čeho vybírat …. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 Vytáhl jsem Moony a při tý příležitosti udělal fotku. Barevně to ladí víc, ale ty modrý keramiky mi sakra chybí. Time is a flat circle. Everything we have done or will do we will do over and over and over again—forever. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 před 2 hodinami, ragu napsal: Vytáhl jsem Moony a při tý příležitosti udělal fotku. Barevně to ladí víc, ale ty modrý keramiky mi sakra chybí. Time is a flat circle. Everything we have done or will do we will do over and over and over again—forever. Ale tak zase se můžeš uklidňovat pocitem, že jsou v dobrých rukou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 23. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2022 Taky titano/keramiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 23. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2022 vlnky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 23. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2022 před 22 minutami, Akam napsal: vlnky Jen tak pro zajímavost.. Speedy jsi pustil nebo zůstaly..? Bondovky jsou samozřejmě klasika.. klasiku nahradila dalši klasika Speedy na tahu US 1479 s koncovými dílky 812.. chybí na nich leštěný středový plošky, ale na první pohled si toho nevšimnete.. řekl bych.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 23. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2022 před 41 minutami, Axel napsal: Jen tak pro zajímavost.. Speedy jsi pustil nebo zůstaly..? Bondovky jsou samozřejmě klasika.. klasiku nahradila dalši klasika Speedy na tahu US 1479 s koncovými dílky 812.. chybí na nich leštěný středový plošky, ale na první pohled si toho nevšimnete.. řekl bych.. jo docela mě to sere , mám je schované a tady ty kvarcove mrchy nic jiného na ruku nepustí Jinak ty tvoje parádní, nic nevidím asi je taky vytáhnu... možná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YouSan Odesláno 25. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 25. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2022 Po nějaké době zase baterky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 25. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2022 furt říkám, zlatý baterky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enyeus Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 Dnes vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 27. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2022 @Enyeus krásný kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 27. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2022 To není odlesk, to je odranej hesalit. Jsem myslel, že už mě to nemůže rozhodit, no zmílil jsem se. Ani vlastně nevím, kde jsem s nima drbnul.... To mám z toho, že je nosím všude a ke všemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 27. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2022 ja tiez obycajne moony a bez kamienkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matobp Odesláno 27. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2022 Planety… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se