Davis Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 White Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 Zjišťuju, že za ty roky mám nejblíž k Omegám. A dopracovat se ke trojici SMP, PO, AT, jó, to by bylo něco! Stavět trio SMP1, SMP2 a SMP3 byla slepá ulička... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 (upraveno) V 10. 6. 2023 v 22:32, Radik napsal: Zjišťuju, že za ty roky mám nejblíž k Omegám. A dopracovat se ke trojici SMP, PO, AT, jó, to by bylo něco! Stavět trio SMP1, SMP2 a SMP3 byla slepá ulička... Taky jsem měl trio SMP a všechny v quartzu (modrý, černý a electric blue s mečovýma ručkama), už nemám ani jedny z nich. Teď jedu tyto třístovky Upraveno 12. června 2023 uživatelem Tomak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 Keramické vlnky - po bílých a černých jsem zezelenal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 (upraveno) @Radik Ked uz jedna znacka, tak podla mna urcite rozne typy hodiniek. Kebyze PO a AT, ja osobne by som uz mal pochybnost o SMP. Skor by som k tomu pridal moony. Ale to mame kazdy rozne. Ja mam plny suflik Seiko ktore su vsetky "rovnake". Upraveno 12. června 2023 uživatelem EpsteinBarr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 Dneska ta největší klasika.... Ty úplně nejvíc nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 RM - 39mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 @M-72 Máš je nádherné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 V budově soudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 před 17 hodinami, Michal. napsal: @M-72 Máš je nádherné! Dík Přechod na mechaniku, je krok správným směrem (viz. prodej) (nicméně, nějaké baterkáče, také nejsou k zahození, na to mám třeba Omega Speedsonic) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radis09 Odesláno 14. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2023 Zkusil sem vyměnit tah za hadr a celkem se mi to líbí. Občas je změna potřeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 7:03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 @Vjace Tak toto je samozrejme velka paradicka Ja obyc AT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 Ve stinu pipy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 Tyhle by mohli vydat znovu v modernějším kabátku a stejné velikosti bez zbytečného nafukování jako u nových vlnek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 16. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 16. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2023 Prosímvás, vy co nosíte Omegy na jejich originálních kaučuk/gumách, máte nějaký zkušenosti jak dlouho to vydrží a kdy se to začne sypat nebo leptat? Jak už jsem psal dřív, ač jsem zatíženej na tahy, gumu jsem chtěl taky vyzkoušet a byl jsem velice příjemně překvapenej, jak je pohodlná. Ale je to samozřejmě materiál s mnohem menším poločasem rozpadu, tak ten červík samozřejmě hlodá a že to nebude napořád je mi jasný. Nemyslím ale, že bych měl pak koule kupovat za ty jejich tisíce další novou. Myju zápěstí při každý příležitosti, abych to co nejmíň opotil, ale přece jenom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 16. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2023 (upraveno) V 15. 6. 2023 v 12:15, Seamaster napsal: Ve stinu pipy Nestárnoucí klasika, paráda! před 33 minutami, Slaco napsal: Moc pěkný, mají svoje kouzlo, líbí se mi řešení datumu, nijak to neruší, index zachovaný, ty plastické indexy jsou navíc super Pořád tritiovky Apolla XI Upraveno 16. června 2023 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se