Přejít na obsah

Jaké Omegy máte dnes na ruce?

farkyostrava

Doporučené příspěvky

V 10. 6. 2023 v 22:32, Radik napsal:

Zjišťuju, že za ty roky mám nejblíž k Omegám. A dopracovat se ke trojici SMP, PO, AT, jó, to by bylo něco! Stavět trio SMP1, SMP2 a SMP3 byla slepá ulička...

20230610_154049.jpg.d1a5f568f38151bab9a79661f2eaa72f.jpg

Taky jsem měl trio SMP a všechny v quartzu (modrý, černý a electric blue s mečovýma ručkama), už nemám ani jedny z nich. Teď jedu tyto třístovky

IMG_5963.jpeg

Upraveno uživatelem Tomak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Radik Ked uz jedna znacka, tak podla mna urcite rozne typy hodiniek. Kebyze PO a AT, ja osobne by som uz mal pochybnost o SMP. Skor by som k tomu pridal moony. Ale to mame kazdy rozne. Ja mam plny suflik Seiko 🙂 ktore su vsetky "rovnake".

IMG_2289(1).jpg

Upraveno uživatelem EpsteinBarr
Odkaz ke komentáři

Prosímvás, vy co nosíte Omegy na jejich originálních kaučuk/gumách, máte nějaký zkušenosti jak dlouho to vydrží a kdy se to začne sypat nebo leptat? Jak už jsem psal dřív, ač jsem zatíženej na tahy, gumu jsem chtěl taky vyzkoušet a byl jsem velice příjemně překvapenej, jak je pohodlná. Ale je to samozřejmě materiál s mnohem menším poločasem rozpadu, tak ten červík samozřejmě hlodá a že to nebude napořád je mi jasný. Nemyslím ale, že bych měl pak koule kupovat za ty jejich tisíce další novou. Myju zápěstí při každý příležitosti, abych to co nejmíň opotil, ale přece jenom...

Odkaz ke komentáři

V 15. 6. 2023 v 12:15, Seamaster napsal:

Ve stinu pipy

IMG_3207.thumb.jpeg.9ea8fc9869e05550864db46c45df631c.jpeg

Nestárnoucí klasika, paráda! 🤿

před 33 minutami, Slaco napsal:

IMG_3296.jpeg

Moc pěkný, mají svoje kouzlo, líbí se mi řešení datumu, nijak to neruší, index zachovaný, ty plastické indexy jsou navíc super 👍

Pořád tritiovky Apolla XI :) 

Omega4684.jpg?ver=0

Upraveno uživatelem Axel
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...