Přejít na obsah

Jaké Omegy máte dnes na ruce?

farkyostrava

Doporučené příspěvky

Prosímvás, vy co nosíte Omegy na jejich originálních kaučuk/gumách, máte nějaký zkušenosti jak dlouho to vydrží a kdy se to začne sypat nebo leptat? Jak už jsem psal dřív, ač jsem zatíženej na tahy, gumu jsem chtěl taky vyzkoušet a byl jsem velice příjemně překvapenej, jak je pohodlná. Ale je to samozřejmě materiál s mnohem menším poločasem rozpadu, tak ten červík samozřejmě hlodá a že to nebude napořád je mi jasný. Nemyslím ale, že bych měl pak koule kupovat za ty jejich tisíce další novou. Myju zápěstí při každý příležitosti, abych to co nejmíň opotil, ale přece jenom...
Vždy jsem byl příznivcem oceli, protože se mi celkem potí ruka a řemen mi vydržel rok, max rok a půl.

Ale PO nosím na originálním rubberu už přes tři roky a teprve letos začal "nevonět". Ale vzhledově a funkčně je stále OK (mj jsem se bál i bílého prošití, ale vypadá taky stále dobře).
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem nosil ten jejich kaučuk na střídačku s jinýma hodinkama na oceli, ale jinak šlo skoro o téměř denní nošení a ještě po skoro 3 letech byl pořád celkem v pohodě bez známek používání🙂. Takže já bych se toho nebál. Za mě je to nejhezčí kombinace těhle PO a navíc je to fakt pohodlný. Proč jsem je vůbec prodal? Jo kvůli Moonům, který jsem taky prodal a teď zase koupil tu novou referenci v safíru😂.

Odkaz ke komentáři

No říkám si, že za ty tisíce co ten kus gumy stojí by to právě pár let mohlo vydržet :D A ta pohodlnost mě taky překvapila. Je i zajímavě řešená překlápěčka, kdy jinak přečuhující kus s dírkama, kterej se obvykle strká do separátního očka, je u tohodle krásně schovanej vespod, takže kromě kousku spony samotný je řemen na ruce prakticky jednolitej. Fakt povedený. A tyhle prodávat? - nikdy! :D

Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, Radik napsal:

No říkám si, že za ty tisíce co ten kus gumy stojí by to právě pár let mohlo vydržet :D A ta pohodlnost mě taky překvapila. Je i zajímavě řešená překlápěčka, kdy jinak přečuhující kus s dírkama, kterej se obvykle strká do separátního očka, je u tohodle krásně schovanej vespod, takže kromě kousku spony samotný je řemen na ruce prakticky jednolitej. Fakt povedený. A tyhle prodávat? - nikdy! :D

Je fakt, že oproti konkurenci např. Breitling nebo Panerai ta guma stojí x krát tolik a to bez spony😁. Co jsem tak ale vyzkoušel několik gum od různých značek, tak tenhle od Omegy mě dostal nejvíc. Opravdu se to povedlo a těm PO to sakra sekne. Navíc jak říkáš ten přesahující kus se krásně schová. Taky jsem říkal, že je neprodám😁. Blbý je, že se tu zrovna v inzerci moc neobjevují nebo spíš vůbec, pokud by je člověk rád znovu pořídil😁. Tož užívej si je i s tou gumou, pár let v klidu vydrží. Do tý doby stihneš našetřit na další. Je škoda jí nevyužívat kord na léto🙂.

Odkaz ke komentáři

PO na výše probírané gumě. 😀 Na léto fajn, ale že by to dle mého soudu byla zas taková bomba, co se pohodlnosti týče, tak to si nemyslím. Problém je to, že na ně nic jiného, než origo guma či tah prostě nevypadá dobře. Takže výběr je dost omezený. 

20230622_193736.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...