Přejít na obsah

Jaké Omegy máte dnes na ruce?

farkyostrava

Doporučené příspěvky

Definitivně tyhle Planety na kaučku, cesta byla dlouhá, měl jsem snad všechny verze PÓček a na konec jsem se vrátil k téhle první verzi,jsou opravdu hodně pohodlné , prostě 42mm verze s kal.2500 :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem rekib1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem ve středu zrealizoval svoji první výměnu tady a takhle to dopadlo. Ale pěkný jsou, to jo. I když jsem mířil na modrý, okolnosti tomu chtěly, že jsem nakonec šel do černejch. Tentokrát jsem s trochou rozumu šel do baterkáčů pro příležitosti, kam se mechaniky neodvažuju nosit. Když je tady ale vidím v modrejch, mám obavy, že mně časem začnou chybět - v mechanice, samozřejmě :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem ve středu zrealizoval svoji první výměnu tady a takhle to dopadlo. Ale pěkný jsou, to jo. I když jsem mířil na modrý, okolnosti tomu chtěly, že jsem nakonec šel do černejch. Tentokrát jsem s trochou rozumu šel do baterkáčů pro příležitosti, kam se mechaniky neodvažuju nosit. Když je tady ale vidím v modrejch, mám obavy, že mně časem začnou chybět - v mechanice, samozřejmě :)

attachicon.gifDSCN1372.JPG

Dobrá volba, nejhezčí baterkový bondovky, vítej do klubu:)

Odkaz ke komentáři

Já sem jedny ty modrý přihodím :) jinak gratuluji k novému úlovku! Taky jsem přemýšlel nad staršíma vlnkama v baterce do dvojice, ale na světě je tolik hodinek, že mi to pak přišlo líto mít skoro dva identické kousky (znalci a sběratelé SMP prominou)

Takže další na řadě budou pravděpodobně Moony, to mi do komba dává větší smysl.

c1e267b690225304985ac7013ea2945e.jpg

Odkaz ke komentáři

Konečně mám možnost srovnání, takže tady je - jedny jsou tam bohužel takovej černej Petr :) Moje pocity:

- u první generace je vlnky potřeba trochu hledat, ale jsou tam. Na to, jak se mně původně z těch třech moc nelíbily, tak vůbec nejsou špatný.

- druhá generace je taková hladká keramika. Myslím, že vlnky v nějaký decentní podobě tam chybí.

- nejnovější generace mi přijde z těch všech nejpovedenější. Vlnky tam jsou a svoji výrazností o sobě dají vědět na první pohled. Navíc výška indexů, hloubka datumového okénka a již zmiňované vlnky jim dodávají neuvěřitelnou plasticitu. Na rozdíl od předchozích dvou generací mají průhled na strojovnu, bez kterého bych se rozhodně obešel. V případě SMP není nad plný dýnko s koníkem. To je úžasný.

Raději tedy foto:

a konečně i to dýnko:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...