Tenglis Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Aqua terry přehozené na kůži...fajn to je Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 (upraveno) Definitivně tyhle Planety na kaučku, cesta byla dlouhá, měl jsem snad všechny verze PÓček a na konec jsem se vrátil k téhle první verzi,jsou opravdu hodně pohodlné , prostě 42mm verze s kal.2500 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. května 2019 uživatelem rekib1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Myslím, že jim sekne i hadr.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Ani nevim ze je mam na ruce-fakt se nosi supr Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 je to tak :-) z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Ide leto, tak som si zaobstaral nieco vodotesne k vode Spracovanie je velka parada Odoslané z SM-A320FL pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Snad nejveselejsi hodinky co znam. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 (upraveno) Titan na procházce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. května 2019 uživatelem ZZalesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Tak jsem ve středu zrealizoval svoji první výměnu tady a takhle to dopadlo. Ale pěkný jsou, to jo. I když jsem mířil na modrý, okolnosti tomu chtěly, že jsem nakonec šel do černejch. Tentokrát jsem s trochou rozumu šel do baterkáčů pro příležitosti, kam se mechaniky neodvažuju nosit. Když je tady ale vidím v modrejch, mám obavy, že mně časem začnou chybět - v mechanice, samozřejmě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Ta Vomega tě nějak chytla, kolego.Tak ať dělaj radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Ta Vomega tě nějak chytla, kolego.Tak ať dělaj radost. To teda, Omegy jsou super obecně, nechápu proč jsem je dřív přehlížel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Tak jsem ve středu zrealizoval svoji první výměnu tady a takhle to dopadlo. Ale pěkný jsou, to jo. I když jsem mířil na modrý, okolnosti tomu chtěly, že jsem nakonec šel do černejch. Tentokrát jsem s trochou rozumu šel do baterkáčů pro příležitosti, kam se mechaniky neodvažuju nosit. Když je tady ale vidím v modrejch, mám obavy, že mně časem začnou chybět - v mechanice, samozřejmě DSCN1372.JPGDobrá volba, nejhezčí baterkový bondovky, vítej do klubu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Jo jo, taky mi je Omega čím dál tím sympatičtejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Já sem jedny ty modrý přihodím jinak gratuluji k novému úlovku! Taky jsem přemýšlel nad staršíma vlnkama v baterce do dvojice, ale na světě je tolik hodinek, že mi to pak přišlo líto mít skoro dva identické kousky (znalci a sběratelé SMP prominou) Takže další na řadě budou pravděpodobně Moony, to mi do komba dává větší smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 To uz je pak ta touha mit kazdy ze serie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Pekny Titan, kolko ma kg? Titan na procházce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Včera jsem měl ty "nové vlnky" (všechny barvy) u Dušáka v ruce a vypadají dobře. Kdybych si měl včera z těch tří barev vybrat,tak bych tentokrát bral tutově černé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 (upraveno) Moony Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. května 2019 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Konečně mám možnost srovnání, takže tady je - jedny jsou tam bohužel takovej černej Petr Moje pocity:- u první generace je vlnky potřeba trochu hledat, ale jsou tam. Na to, jak se mně původně z těch třech moc nelíbily, tak vůbec nejsou špatný.- druhá generace je taková hladká keramika. Myslím, že vlnky v nějaký decentní podobě tam chybí.- nejnovější generace mi přijde z těch všech nejpovedenější. Vlnky tam jsou a svoji výrazností o sobě dají vědět na první pohled. Navíc výška indexů, hloubka datumového okénka a již zmiňované vlnky jim dodávají neuvěřitelnou plasticitu. Na rozdíl od předchozích dvou generací mají průhled na strojovnu, bez kterého bych se rozhodně obešel. V případě SMP není nad plný dýnko s koníkem. To je úžasný. Raději tedy foto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a konečně i to dýnko: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Po dlhšej dobe Marky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se