filo-boxer Odesláno 7. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 Správně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Fakľovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Bohužel mi to doma nekvete, nicméně jo to nádhera....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Mně nádherně kvetou pátý dveře na focusu. Taky bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Tohle mi "vykvetlo" v trávníku, třeba se najde někdo kdo poradí jak se toho zbavit. Podotýkám, že suchem ani nedostatkem výživy trávník netrpí, všude okolo bez problémů prosperuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Je to suchý nebo je to plíseň? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Nemáš psa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Je to suchý nebo je to plíseň? Je to úplně suchý, plíseň tam žádnou nevidím. Prostě tráva zežloutne a pořád se to rozšiřuje. Nemáš psa? Nene, psa nemáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Vzal bych rýč, suchý trávník i s hlínou vyryl a odvezl pryč, navezl tam kolečko jiný hlíny, nasel novou trávu a určitě vesele poroste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 To mě taky napadlo. Problém je, ohnisek už je tolik, že bych musel vybagrovat půl zahrady. Nemám strach z chemie, jen vědět co použít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Fakt to není suchem?Jak starý trávník to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Znáš historii? Co je jako podklad pod trávníkem? V těch místech může být suť z nějaké rekonstrukce, igelity z cihel, kamenná navážka, jíl...Cokoliv.Kdysi, když jsem dělal zahradníka, tak jsme u majitele ČEDOKu řešili 8x jedno místo. Nakonec fotopast odhalila, že tam chodí pravidelně čurat sousedovic kočka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Trávník je starý 4 roky, pokládaný jako koberec na dobrý podklad. Nikdy s ním problémy nebyly. Při suchu občas žloutl, ale zálivka to vždycky vyřešila a teď si na to dávám bacha. Tohle je měsíc stará novinka. Připadá mi, že nedávné deště to jen zhoršily. Určitě to není od žádného zvířete, psa jsem měl a vím co dovede. Tohle je něco jiného. Gůgl mi poradil ošetření přípravkem Ortiva nebo Amistar, tak hledám někoho kdo řešil podobný problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 To opravdu zbývá už jen plíseň. Letos je vlhké jaro, to je za ty čtyři roky novinka (přestože tak by to mělo být a kéž by to tak zůstalo). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 U nás teda ještě cosi zbylo. Trávník je sice hroznej, ale to nějak neřešíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 17. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 kypré tiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Taky kvete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 Clematis . + kvetou i fazole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 30. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 (upraveno) no to mi tedy nenapadlo, že sem bude každej chronomagor cpát přes kytky i všeijaké vorloje. Tak aby bylo jasno - tady do vlákna patří jen kytky a zahrady. Hodinky si nechte do speciálních sekcí, je jich tu dost. Servis. Upraveno 30. června 2019 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 Néé, tady jsme na hodinkovým fóru, tak někde v těch květech by přirozeně měly bejt i hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se