farkyostrava Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 c.22 hlasi ze byl nalezen pod Vanocnim stromkem, supr a moc dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 hlasim, ze jsem zpet, mel jsem do ted BAN za kecani do inzeratu, jsem proste zlobivej kluk no bylo nas vic predne vsem preju krasny svatky a tak.... odpovim zanedlouho vsem, co mi psali SZ a ja jim odpovedet doted nemohl, nastesti je vas jenom par, mozna jenom jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Take hlasim, ze krasavec dorazil (č. 6), zatim jsem jen rozbalil a pokochal se, sesrouboval a rozsrouboval co slo a ulozil zpet. Poslu ho do akce az bude vic casu.Kazdopadne vse vypada suprove. Dekuji, zes po tech letech nasel elan a cas to zrealizovat (a dekuji i mistrovi a jeho rodine za obetavou praci takhle s vanocnim deadlinem). Povedlo se to vse na jednicku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Byl tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Beemane, když ti to takto jde (vystěžejkovač, hodinky, ...), nechtěl by jsi se poustit do výroby odznáčku do klopy saka s logem hodinek? Myslím něco takového: https://www.darking.cz/polozka/181/odznak-cesky-lev-staronikl/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 (upraveno) To je dobrej nápad.Beemane,teď se z Tebe stane hlavní dodavatel chronomagu Upraveno 27. prosince 2020 uživatelem mlsoun1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Tak mi taky dorazil balíček a děkuji moc ježíšku, taky bych rád poděkoval ježíškovi za banány, tolik banánů jsem ještě o svátcích neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Rádo se stalo. Toto jsou noví moderátoři Chronomagu při práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Krásná práce a ještě si tak kousnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 tak samozrejme uz se mi honi hlavou spousta napadu, jak vas zkasnout o dalsi zlataky ale - jeste neni uzavrena tato akce, ne vsechny vystezejkovace sidli u svych majitelu, par jich jeste v pondeli odejde a nektere jeste musim privezt do Prahy do dalsi akce se tedy poustet ted urcite nebudu, ackoliv odznacek neni vubec spatny napad, ktery by ale museli realizovat ruce sikovneho zlatnika (jeden par znam), ja jsem ted pouhy soustruznik před 2 hodinami, Vit napsal: Beemane, když ti to takto jde (vystěžejkovač, hodinky, ...), nechtěl by jsi se poustit do výroby odznáčku do klopy saka s logem hodinek? Myslím něco takového: https://www.darking.cz/polozka/181/odznak-cesky-lev-staronikl/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Umíš se ale hezky pohrát s materiály a hlavně celou realizaci dotáhnout až do konce - to je pro mě nejvíc. Dovedu si to představit například vyřezané laserem a dole vypálený drobným písmem nick a rok registrace ... Kluci kteří realizovalo Nautilus také nebyli hodináři ale měli nápad a uměli ho zrealizovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 @beeman rád se nechám zkásnout o další zlaťáky, když prijdeš s něčím zajímavým. Ale ty ty nápady máš. Č. 74 dorazilo před vánocama. Pěkná práce. Vystěžejkovací hrot jde sice ztuha zašroubovat a ne úplně do konce, ale to není na závadu. Jak by řekl Dr. Skružný, na funkci to nemá vliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Já ml. Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 č. 53 dorazilo dnes. Výborná práce. Ještě jednou děkuji a už se těším na další počin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Taktéž dnes. Dík;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Hlásim príjem č. 87 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwer1306 Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Už aj č.98 dorazilo. Pekná práca, vďaka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 ahoj mam uz doma aj ja ten zazrak ale mam mensi problem Neviem ho vybrat z toho dreveneho puzdra. Nasruboval som aj iny hrot a skusal kliestami vytiahnut ale ani se nehne Ted babo rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konnan Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Hod to do kamen, vystezejkovac to vydrzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal_R Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Dal bych to do mrazaku na chvili. Teplotni roztaznost kovu a dreva je jina, tak treba se ten vystezejkovac trosku smrskne a pujde potom vyndat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se