Viktor Odesláno 3. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2008 Jak mě berou spíš klasický tvary hodinek, tohle mi připadá lepší než divočiny od Zenith a UN A k tomu nový strojek 8R28 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 3. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2008 (upraveno) Jak mě berou spíš klasický tvary hodinek, tohle mi připadá lepší než divočiny od Zenith a UN A k tomu nový strojek 8R28 ty jo........ strojek mi připadá kvalitou zpracování jako 6R15....že by konečně nějaký cenově rozumný automatický chronograf od Seika? Upraveno 3. dubna 2008 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 3. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2008 Jaj, moc pekne.. libi se mi ta modra barva u subcifernicku- to je vterinovka? Strojek by skoro stal za pruhled... Nejak jsem si myslel, ze tahle rada jsou Kinetic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 3. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2008 Až na ty šílený ručky. Takhle na fotce mi přijde, že zabírají půl ciferníku a chronograph už není málem vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 3. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2008 (upraveno) Neskonale mě irituje, když mají šroubky na lunetě (třeba Hublot) otočeny drážky každou jinak. Tahle Seika to mají vyřešené hezky - žádné drážky, žádná asymetrie. Ten malý ciferník ale vypadá divně. Upraveno 3. dubna 2008 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 3. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2008 ty jo........ strojek mi připadá kvalitou zpracování jako 6R15....že by konečně nějaký cenově rozumný automatický chronograf od Seika? hodinky ma nezaujali ale stroj o to viac..... nenasiel by sa v nejakom klasickejsom mozno mierne flieger puzdre? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pindero Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 Moc pěkné, kolik asi budou stát?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 Moc pěkné, kolik asi budou stát?? Zajímavé, zajímavé. Trošku mi vadí odlišná barva vteřinového subciferníku, ale jinak jsou myslím si velmi zajímavé a zapamatovatelné. Uvidíme, jak to bude s cenou...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 4. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 Zajímavé, zajímavé. Trošku mi vadí odlišná barva vteřinového subciferníku, ale jinak jsou myslím si velmi zajímavé a zapamatovatelné. Uvidíme, jak to bude s cenou...? Ta odlišná barva je tam správně - barevně je odlišena funkce stopek od funkcí hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 Zajímavé, zajímavé. Trošku mi vadí odlišná barva vteřinového subciferníku, ale jinak jsou myslím si velmi zajímavé a zapamatovatelné. Uvidíme, jak to bude s cenou...? Odhadem pod 1500USD se asi nedostane..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 (upraveno) Zlatej Zenith... Me tohle prijde jeste vic ujety, nez UN a Zenith dohromady Vsechno bych zkousnul, mozna by se mi o i libilo, kdyby nebylo tech rucicek. Ty jsou IMHO naprosto priserny, davaji hodinkam nadech "tlustosstvi", brutalne to srazi uz tak malou miru elegance, kterou podle me treba i Zenith Defy proste ma Upraveno 4. dubna 2008 uživatelem boo-beek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 (upraveno) Odhadem pod 1500USD se asi nedostane..... to je penez.. Upraveno 4. dubna 2008 uživatelem JanBeles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 to je penez.. Vzhledem k tomu, jak nám dolar v posledním roce pááááádááááá, tak to třeba časem nebude tak strašný. Pokud ale nepřejdou jako číňani na ojra. Ale je to teda i tak peněz dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 Vzhledem k tomu, jak nám dolar v posledním roce pááááádááááá, tak to třeba časem nebude tak strašný. Pokud ale nepřejdou jako číňani na ojra. Ale je to teda i tak peněz dost. Dolar sice padá, ale obchodníci se přizpůsobují. Všimli jste si, jak šly ceny nahoru třeba na www.seiyajapan.com ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 Dolar sice padá, ale obchodníci se přizpůsobují. Všimli jste si, jak šly ceny nahoru třeba na www.seiyajapan.com ? Všimli zvyšování cen nám ten pád dolaru vyrovnává Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 Jak mě berou spíš klasický tvary hodinek, tohle mi připadá lepší než divočiny od Zenith a UN A k tomu nový strojek 8R28 jsou pěkné - šílené ruce i vzhled - to mě bere - škoda,že to určitě bude zase mini velikost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 Nelíbí se mi akorát ručky, takový šavlový tanec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 Pěkný! Suma za 520! Teď už jen aby se dolda vrátil, kde byl a mám vystaráno!! ( a ještě tam musí být stejní obchodníci jako u nás, s "jednosměrnou kalkulačkou") Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 Nelíbí se mi akorát ručky, takový šavlový tanec. taky je to z Japonska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 (upraveno) Hodinky tohoto stylu se mi líbí zrovna tak jako třeba Corum Admiral's Cup . Upraveno 4. dubna 2008 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se