zhrado Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 Tak tá fotka nanášania lumi ma dostala. Ako všetká česť pred hodinármi ale kks to tie špinavé prsty, to čo??! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 Asi to je normalni. Ja minule takhle rypnul do jedne "hodinarky" a ta mi dala pres prsty. Ze pry to k tomu patri. :-) Takze, ja se uz nicemu takovemu nedivim.Vyfarat z dury, odpoledne se pohrabat v karburatoru a po vecerech delat hodinarinu. Mir v dusi! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 Já se divím, že se divíte. Dělal jsem 40 let autolakýru. Máchejte si každý den prsty v acetonu, či jiném ředidle.Kůže vyschne popraská a barva se zažere do těch prasklin a okolo nehtů, fakt to jde špatně a obtížně pryč.Dobře pomáhalo praní prádla, ne v pračce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 (upraveno) Já se divím, že se divíte. Dělal jsem 40 let autolakýru. Máchejte si každý den prsty v acetonu, či jiném ředidle.Kůže vyschne popraská a barva se zažere do těch prasklin a okolo nehtů, fakt to jde špatně a obtížně pryč.Dobře pomáhalo praní prádla, ne v pračce. Můžu se zeptat jak souvisí máchání prstů v autolakovně, s amatérskýma fotkama špinavých rukou na webové prezentaci hodinářské manifaktury? Nedovedu si představit fotku se špínou za nehtama na webu Breitlingu, Rolexu, Omegy, ale ani Nomosu, Fortisu, Longinesu, nebo Ballu. jo a takhle to mělo vypadat, a nestala by se z toho "legendárnÍ" fotka Upraveno 14. června 2018 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 bert, manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pantani Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Variace "na to samé" mají i ostatní značky, celkem se nedivím, že to dělá i Elton. Kdybych si ale měl čistě podle vzhledu vybrat, jestli tuhle Lineu, nebo to co je na 1. stránce od MPM, vyberu MPM z jednoduchýho důvodu: Elton je v designu strašně formální, jako by cílili na lidi 40+ a to ve všech jejich řadách. Chybí mi designově něco svěžího, pro mladší ročníky, řekněme 25+. Dovolil bych si jim navrhnout, jako už to někdo výše udělal, outsourceovat design a dát šanci někomu jinýmu, někomu, kdo má taky trochu jiný myšlení. Je to jako kdyby tam někteří ti lidi (s plným respektem k nim) pracovali už příliš dlouho. Soudní spory jsou zdá se za námi, je na čase pustit do designu taky trochu toho čerstvýho vzduchu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Je to prave naopak. Jakmile pusti do firmy mlade designery, vzniknou fashion sračky, kterych je dnes vsude plno. To jsou vytvory mladych, nadejnych, progresivnich designeru. A stejne tak mirit na lidi kolem 25 s hodinkama za tisice či desitky tisic je nesmysl. Ty mechanika nezajima a ani na ni nemaji penize. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Co v tom je za strojek? Ronda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 (upraveno) Ano, pravděpodobně je v tom Ronda ( v Prim Pilot je Ronda tak usuzuji, že bude i zde) Upraveno 20. června 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Já mám u produkce Eltonu dlouhodobě problém s ručkama. Přijdou mi prasácký, nehotový, často s takovým humpoláckým švem v ose lomení, zkrátka hrůza. To už má lepší rjčky to MPM tady na stránce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Ano, pravděpodobně je v tom Ronda ( v Prim Pilot je Ronda tak usuzuji, že bude i zde)Ok, díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Rád občas do PRIM vláken vlezu, člověk se hodně zasměje A můj velký obdiv pro patrioty, co za ně dají takovej nesmyslnej peníz.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Ať jsou jací jsou, buďme rádi, že se máme o čem bavit (čemu zasmát). Co by za to dali třeba poláci, maďaři nebo laponci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMK Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Co dodat? Už se mi do nich nechce ani strefovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Tak poláci mají minimálně dva celkem slušný microbrandy. Slováci mají Biatec. Nevím jestli jsme na tom s Eltonem a MPM lépe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 (upraveno) Mě se náhodou ty "ženský" barvy líběj, na pravý primky docela odvaha a podle mě správná cesta. Klidně bych je manželce koupil. Cena je druhá věc, to by pak vše museli zlevnit na max polovinu, což neudělaj, že ano. Upraveno 20. června 2018 uživatelem martigen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 (upraveno) Tak poláci mají minimálně dva celkem slušný microbrandy. Slováci mají Biatec. Nevím jestli jsme na tom s Eltonem a MPM lépe s tou mrtí starých primek, o kterých je tady v 90% vláknech plno filozofických debat, si myslím na nás nemají Upraveno 20. června 2018 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Byl jsem se na ně podívat naživo a co musím ocenit, že Elton po dloooooouhé době opět nanesl na ciferníky lesklou barvu, zřejmě znovuobjevuje ztracené dovednosti. Zvláště tyhle modré se mi líbily a už jsem poslal dotaz, zda by to uměli na renovaci Ten odlesk se mi pod lampou nepodařilo zachytit, holt by to chtělo přirozené světlo nebo alespoň externí blesk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se