MíraMíra Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Taky jsem zvědavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 A neprozradí a neprozradi.. hlavně ze rady loudi... Koupil asi nejake citizeny a ted se to boji priznat... :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 5. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Hoši, chtěl jsem až v klidu zítra udělat pár fotek, ale holt dám aspoň jednu rychlovku z auta krátce po nákupu. Nevydržel jsem v koloně muka čekání a nasadil na ruku.. SBGH267 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nejenže nemají světlý cifr, ale ještě dost závratně překročily stanovený rozpočet. Bohužel to byla láska na první pohled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Klobouček! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Sem si rikal jak ses dostal do sta tísíc. Velmi pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 paradni GS kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Může bejt, hodně dobrý! Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Parádní úlovek, gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 GS? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 GS? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 vlastne nazov temy zacina GS, takze od zaciatku si vedel co to bude:) paradne su, sme zvedavy na dalsie fotky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 (upraveno) Super, že jsou tady na fóru. Začíná to tady být GSově docela výživné Upraveno 6. července 2018 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Pecka! Gratulace a hodně fotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 (upraveno) Dobré hodinky. Ať ti delaji radost. A snad nezustane u jednech EDIT: Aj to modre pyzamo k nim docela sedne. Upraveno 6. července 2018 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 Ten cifr je libovej.Taky si myslím žes udělal dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 Gratuluju, jsou krásné, je na nich na co koukat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 7. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 (upraveno) Děkuji všem. Při nákupu jsem si ještě ošahal pár dalších, např. tyhle hujerky se mi dost líbily (vypadají velký, ale v reálu seděly dobře): Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nakonec jsem ale vzal, pro co jsem přijel: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ten ciferník je opravdu úžasný v zabervení od ocelově modré po nebesky modrou. Zatím mě baví dost. Upraveno 7. července 2018 uživatelem eklektik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Dobře si vybral. Jsou bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Za mě jedny z nejpovedenějších GS, fakt super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 pěkné, super cifr a šílený rotor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se