Hasňa Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 (upraveno) Na té stěrce už není žádný nátěr? Ty samonivelační finálky bez další povrchové úpravy jsou většinou na bázi epoxidu, jsem si myslel. V každém případě je to bomba. Upraveno 23. září 2018 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Brousi se to a pak jen impregnace. Ale stejne to furt saje, je to porezni. A oteruvzdorny to taky moc neni. Ale je to krasny, to jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Překryt to pryskyřicí, pak tam můžeš vyvrazdit půlku města a nikdo nic nepozná. Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 (upraveno) Aha, já jsem to v koupelně natíral epoxidových lakem namíchanými přesně v barvě keramického obkladu. Bylo to hladké, tvrdé, nesavé. Ale do obytných místností by to bylo asi moc lesklé. Ale tu se mají probírat hadříky, takže hlásím, že potřebuju novou flanelku a nové Levisky. Ideálně i nové Martensky a jednoho Bedalea. Prostě taky utrácím za módu. Upraveno 23. září 2018 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Viděl jsem jak jeden "stavitel" si nechal na anhydrit aplikovat epoxyd a ten natřel Eternalem, což jsem teda vůbec nepochopil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinzberatel Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 A je to tady.. Prvni inzerat na balenciagy v prodejni sekci na chronomagu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 A smazano, babsky kramy sem nepatrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Ja som myslel ze večer ta v nich uvidím tu vyfoteneho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 sibirnaya, on 24 Zář 2018 - 17:09, said:A smazano, babsky kramy sem nepatrej.Tak tohle je sexistický nadruhou!Dehonestuje to slovem baba osoby ženského pohlaví (ale pozor, můžou mít podle posledních zpráv bifla) a zároveň to nepřiměřeně a zde zcela nadbytečně zdůrazňuje periodu (přičemž je jasné, že ženy s biflem nemenstruují).Styď se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Na kopačku dobrý. Samozřejmě mi víc ke gala večeru ladil Luka, ale tohle sako neni marný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Tak tohle je sexistický nadruhou!Dehonestuje to slovem baba osoby ženského pohlaví (ale pozor, můžou mít podle posledních zpráv bifla) a zároveň to nepřiměřeně a zde zcela nadbytečně zdůrazňuje periodu (přičemž je jasné, že ženy s biflem nemenstruují).Styď se.Trochu tomu nerozumim,bifl je piňďour? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 A něco z českých luhů a hájů, prej novej trend mezi čr ševci ... ja zustavám u chlupatejch nohou a džínů ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 wtf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 wtfZachariáš nejdražší švec v čr :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 A proc ma sukni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Protože je nejdražší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Von má nejen sukni ale i nalakovaný nehty...brrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 bifl je piňďour?jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Když jsem byl v Malajsii, tak tam spousta lidí nosila do džungle tyto boty, mezi lidmi nazývané jako "Kampung Adidas" Prostě tenisky z gumy, něco jako Crocs do hor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se