kuncák7 Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Odesláno 20. července 2018 Ja myslel, ze te mame odrazovat a ctu tu jen samou chvalu :-).Kup je, fot je a chlub se jima. Stejne jich tu ani casem moc nebude.
nickolas Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Odesláno 20. července 2018 V tom případě není co řešit...jen požádej strejdu Berta o změnu názvu vlákna Našel jsem si to jejich video a jsou fakt super. Barva cifru je o preferencích každého soudruha...A jinak, já bych taky klidně mohl být ryba
Karussell Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Odesláno 20. července 2018 Pro mě až moc viditelná inspirace AP RO a v poslední době mě novinky od této značky naopak odrazujou, na všechno průhledy, skeletony a já nevím co...
baza Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Odesláno 20. července 2018 Pan Provazník v Teplicích má pár variant na obchodě....Díky za info. Taky za inspiraci na novou akvizici :-)Na obrázcích se mi dost líbí.
blackhead Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Odesláno 20. července 2018 Jako servis neni moc drahy, da se to najit na zenith webu, ja daval za standardni el primero servis v zenithu ?200 + dil, celkem asi ?280, oproti ostatnim znackam lace ... Jsou pekny, ale ja bych vzal od Z jen chrona!
ragu Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Odesláno 20. července 2018 Mně se líbí a na fóru bych je rád viděl. Pokud je můžeš mít za slušnou cenu, proč ne. Cenu servisu bych neřešil, protože ti do prvního servisu beztak nevydrží )) A resale value asi taky neřešíš, jinak by sis nekoupil ani ty Béčka.
spiderer Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Odesláno 20. července 2018 Afri tak ja se te pokusim odradit Zenith jako brand je pro me velmi zajimavy at uz co se historie, modelove rady i kalibru tyce. Zenithy jsem mel zatim dvoje a nikdy jsem nemel zadny problem, starsi Zenith Elite jsme i s mArou_ fotili pod mikroskopem a rozhodne to byla i vzhledem k cene velmi pekna podivana. Mozna jeste hlavnejsi duvod bych videl v oziveni fora hodinkama, ktere tu nejsou kazdy den 100x jako Rolex Sub, Exp, Bondovky, Navitimery nebo Chronomaty, ktere i kdyz jsou super, tak to zacina byt docela nuda.. No a nuda neprinasi vetsinou moc zabavy a to ze je potom prodas s vetsi ztratou? To asi 100% jak uz to u neokoukanych nebo mene beznych veci i na chronomagu byva, na druhou stranu pokud te lakaji a mas to promysleny, tak se ti mozna neokoukaji tak rychle jako Suby a spol Konec odrazovani
clockyclock Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Odesláno 20. července 2018 "Pane Stejskal, rozmyslete si to, tady jde o obrovskou sumu!"
African Odesláno 20. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2018 Krásně jste mě odradili, krásně, to se musí nechat :-) Už dlouho mě tak nějaké hodinky neučarovali, to jako upřímně. Co vy na skeleton verzi? Nejsou už tak dobře čitelné, což je u mě základ, ale jako špatný tedy nejsou. Čím déle na ně koukám, tím více se mi zamlouvají. Ta nenápadná datumka tam je velmi zajímavá. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Odesláno 20. července 2018 Tohle ne. Koukam na ne minutu a furt nevim kolik je. Uplne ztratili tu jednoduchou eleganci.
spiderer Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Odesláno 20. července 2018 Ty jsou zajimavy, ale myslim, ze je skoda ze v noci budou citelnejsi nez pres den
African Odesláno 20. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2018 To je pravda :-) Asi blbost mít hodinky, které jsou čitelnější v noci, co? No každopádně jsem se rozhodl pro modrou gumu, ale zároveň se od prodejce dozvěděl že si tah k nim už asi nikdy nekoupím, protože kupovat ho extra samostatně je racka jako z děla....právě chodím po baráku a přemýšlím co prodat :-)
Návštěvník Zmizík Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Odesláno 20. července 2018 Jezisikristepane Afriko dej tomu aspon tejden!
African Odesláno 20. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2018 Ty Afri a co to vlastne stoji?Doporučená 169.000,-Kč na tahu, 143.000,- na gumě a pak samozřejmě na obchodníkovi co dá za slevu.
African Odesláno 20. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2018 Jezisikristepane Afriko dej tomu aspon tejden!:-) Týden je na mě dlouho, to bych cuknul. Zjistil jsem, že u mě se vyplácí jednat ihned a to do 48 hodin od myšlenky, ano nebo ne. Nevím znamená nebrat :-) A je to na pohodu, např. na kopci mám na důležitá rozhodnutí od horského vůdce rovných pět minut a manželka se ptá výhradně pouze jednou a musím odpovědět do deseti vteřin, jinak mám zaděláno na malér :-)
nickolas Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Odesláno 20. července 2018 Afri neblbni a kup to na tom tahu! Kdyz uz to teda koupis hned v pondeli
martigen Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Odesláno 20. července 2018 Takovou cenu jsme cekali ze ano. fandim ti, bez do nich, je to mene proflakla "vyssi" znacka, budou dobre zpracovany a libivy. Ano na naramku nadcasovejsi, ale je to o penezich. Jestli se ti moc libej a hodej se do sbirky, ber je mozna rozumna alternativa je pockat na nejaky ty jety. Ubehne nejakej cas a ulezi se ti to.
snake Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Odesláno 20. července 2018 (upraveno) Doporučená 169.000,-Kč na tahu, 143.000,- na gumě a pak samozřejmě na obchodníkovi co dá za slevu.Jestli budes kupovat u Provaznika-bude to veselejsi...ale ja vubec nevedel ani řadove co to stoji...Vis co-jsou to pekny cibule-o tom zadna...v hodinkach si projel (jako ja a spousta dalsich co zkousime i jiny nez proflakly znacky...) daleko vetsi hromadu nez tratis na pripadnem prodeji techto...Jeste nez Ti to schvalim-coz vlastne chces-pisni co kvuli tomu prodas Upraveno 20. července 2018 uživatelem snake
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se