krutor Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Odesláno 17. května 2021 V 17. 5. 2021 v 7:43, dieqo napsal: Já bych tipoval že vnější pane kolego. Podle toho co to provde, když mi je pes olíže... Ale ruku do ohně za to nedám Rozšířit Ja uz je nemam doma, tak za to nedam ruku do ohne.
dieqo Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Odesláno 17. května 2021 V 17. 5. 2021 v 9:10, krutor napsal: Ja uz je nemam doma, tak za to nedam ruku do ohne. Rozšířit Paráda, tak to jsme pomohli
krutor Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Odesláno 17. května 2021 V 17. 5. 2021 v 9:20, dieqo napsal: Paráda, tak to jsme pomohli Rozšířit Snad se vyjadri jeste nekdo jiny, je jich na foru dost.
krtekon Odesláno 23. června 2021 Nahlásit Odesláno 23. června 2021 já bych řekl, že vnitřní, mohu ověřit, pokud to lze jinak, než poškrábáním skla
dieqo Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Odesláno 25. června 2021 Tak to vypadá, že pravdu měli ti, co tvrdili vnitřní... Zřejmě jediná zmíňka je na zahraničním webu, kde píší "inside", ale teda je to asi jediný zdroj. Nikde o tom ani prd
krtekon Odesláno 8. září 2021 Nahlásit Odesláno 8. září 2021 https://monochrome-watches.com/maurice-lacroix-aikon-automatic-2021-collection-green-dial-rubber-strap-hands-on/ hurá, konečně přidali gumu
roberthonzik Odesláno 14. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2022 Ahoj. Upřednostnili byste automaty nebo baterky? Popř proč? Po pravdě baterky mě lákají poloviční cenou. Díky
safi Odesláno 15. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2022 Pokud ti nevadí skákající vteřinová ručka quartzu a pokud ti nebude scházet tikot mechanického strojku, tak vezmi baterky... ale něco mi říká, že po čase je prodáš a koupíš automaty
roberthonzik Odesláno 15. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2022 V 15. 8. 2022 v 6:25, safi napsal: Pokud ti nevadí skákající vteřinová ručka quartzu a pokud ti nebude scházet tikot mechanického strojku, tak vezmi baterky... ale něco mi říká, že po čase je prodáš a koupíš automaty Rozšířit No jo. Jenomže Quartz aspoň nebudu natahovat no po pravdě furt se nemohu rozhodnout. Nebudou lepší oboje?
VojtaB Odesláno 15. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2022 No, kdybys myslel dvoje Aikony vážně, tak by dávalo smysl mít v oceli automaty a jako quartz #tide. Sice tu nadávám o vlákno vedle, že nechápu jejich cenovou politiku, když 18-22 stojí #tide a baterka v oceli je za 23... Ale když už řešit dvoje Aikony, tak by mi to tak dávalo smysl. Ale jako upřednostnit Quartz před automatem kvůli natahování to tě tu rychle přejde A navíc jako quartz máš MoonSwatch, ne? :))
roberthonzik Odesláno 15. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2022 V 15. 8. 2022 v 16:55, VojtaB napsal: No, kdybys myslel dvoje Aikony vážně, tak by dávalo smysl mít v oceli automaty a jako quartz #tide. Sice tu nadávám o vlákno vedle, že nechápu jejich cenovou politiku, když 18-22 stojí #tide a baterka v oceli je za 23... Ale když už řešit dvoje Aikony, tak by mi to tak dávalo smysl. Ale jako upřednostnit Quartz před automatem kvůli natahování to tě tu rychle přejde A navíc jako quartz máš MoonSwatch, ne? :)) Rozšířit Ty asi vyšlu dále. Nepočítám Timex quartz, nebo Colty v baterkách Ok tak asi automaty jako všech ostatních 10 kousků doma
nizkotucnytvaroh Odesláno 15. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2022 Jediný baterky co mě nestvou jsou G-shocky nebo Alpina AlpinerX Na ty Šikovný jsem teďka koukal u hodináře, a vypadají na živo celkem pěkně
roberthonzik Odesláno 15. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2022 V 15. 8. 2022 v 18:41, nizkotucnytvaroh napsal: Jediný baterky co mě nestvou jsou G-shocky nebo Alpina AlpinerX Na ty Šikovný jsem teďka koukal u hodináře, a vypadají na živo celkem pěkně Rozšířit Pravda. King of Gshock, který jsou nesmrtelný - na ty jsem zapomněl
safi Odesláno 16. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2022 A není lepší rovnou koupit některé zde prodávané Rolexky? Ušetříš si prodej a nákup 8-12 kusů hodinek, stovky hodin hledáním dalších hodinek a hromady nervů. Protože pokud tě hodinky chytly, tak ti baterkové ML za pár měsíců nebudou stačit... zeptej se místních..
roberthonzik Odesláno 4. září 2022 Nahlásit Odesláno 4. září 2022 V 16. 8. 2022 v 13:59, safi napsal: A není lepší rovnou koupit některé zde prodávané Rolexky? Ušetříš si prodej a nákup 8-12 kusů hodinek, stovky hodin hledáním dalších hodinek a hromady nervů. Protože pokud tě hodinky chytly, tak ti baterkové ML za pár měsíců nebudou stačit... zeptej se místních.. Rozšířit Po pravdě už mě chronobundus drží cca 4 roky, takže u AD už jsem min. rok napsaný na Suby 41mm
roberthonzik Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Odesláno 7. září 2022 Tak sem si udělal radost a pořídil full set. Uvidíme jestli se u mě dlouho ohřejou
Tichus Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Odesláno 7. září 2022 V 7. 9. 2022 v 13:19, roberthonzik napsal: Tak sem si udělal radost a pořídil full set. Uvidíme jestli se u mě dlouho ohřejou Rozšířit Jsou fakt super. A za ty prachy tím spíš. Sedí dobře, vodotěsnost dobrá, rychlopřehoz řemenu, na kterém navíc vypadají taky dobře...Super cifr, dobrý AR... Těžko se jim dá cokoliv vytknout. A nikdo aspoň trochu soudný si je s AP nemůže splést, jsou dost jiné. Takže gratulka a užívej
Logarex Odesláno 2. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2024 V 16. 8. 2022 v 13:59, safi napsal: A není lepší rovnou koupit některé zde prodávané Rolexky? Ušetříš si prodej a nákup 8-12 kusů hodinek, stovky hodin hledáním dalších hodinek a hromady nervů. Protože pokud tě hodinky chytly, tak ti baterkové ML za pár měsíců nebudou stačit... zeptej se místních.. Rozšířit svatá pravda : )
Logarex Odesláno 2. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2024 Mám Aikony pár dnů a musím říct, že zpracování je na super úrovni. Ale.... pořád sám ze sebou bojuji, že to je kopírka....
lukassob Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna Tohle je pěkný. https://monochrome-watches.com/introducing-new-editions-maurice-lacroix-aikon-automatic-skeleton-39mm-and-42mm-specs-price/ 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se